MakeItHurt
New member
תשובות :]
שאלות כלליות: שם:לי גיל: 14 מזל:שור המילה הראשונה שעולה לך בראש:שניצל!!! מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אוי בצפר :[ 2. ולפני שאתה הולך לישון:על האנשים שאני אוהבת 3> 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אנשים שאני אוהבת 3> 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? להיות איתו 3> 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא!! צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אממ.. תלוי 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול :] 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אדום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אממ כחול ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש [הבנתם את הקטע נכון?!] בהיר 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כןן אני למדתי על זה לאולימפיאדה הוירטואלית [זכינו מקום שני ייאיי] אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אממ... שאלה טובה.. לא חשבתי על זה ממזמן 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?שוקו זה אוכל? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אממ... עגבנייה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?עגבנייה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?אממ... אולי תיגעלו אבל חזיר ודג.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכל עם נטייה לצמחונות 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא!! 18. למה?כי אין לי כלב
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?טעים [?!] 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כה.. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כה :] 22. אתה מבצע אותם טוב?אמ.. כה אני חושבת.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?רוצה במד"א 25. אתה עובד?בנתיים לא.. 26. מוסיקה אהובה:רוק.. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן.. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?מה שיש בד"כ... אני חושבת.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אמי!!! אני מתה עלייך
32. החבר הכי מנותק מהמציאות?אני לא יתחיל להגיד כי אני לא יסיים 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?שילי 34. הכי חסר אחריות?אממ..לודעת 35. הכי נודניק?אממ..לודעת 36. הכי תינוקי...?אממ..לודעת 37. הכי יפה/חתיך?אמ... סלבה :] 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?ספיר אורן ואמי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?לא ממש 40 למי יותר, אמא או אבא?אממ.. לאף אחד מהם... אולי יותר לאמא 41. יש לך אחים או אחיות?כה 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?אמממ למה לא! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי אחת 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?ספיר!! 46. יש לך משפחה בחו"ל?כה סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:צועקים על אהבה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אמי!! 49. בושם אהוב:AMOR AMOR 50. תכשיט אהוב:השרשרת של השרשראות שלי [עזבו סיבוך..] והטבעת נחש 51. התמכרות כלשהיא:לחיבוקים... 52. יש חבר/ה?כן.. אבל נפרדת ממנו 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):שמו"צ 54. חלום שחלמת והתגשם:וואוו הרבה.. 55. ושאלה אחרונה....נהנת?ממה?
שאלות כלליות: שם:לי גיל: 14 מזל:שור המילה הראשונה שעולה לך בראש:שניצל!!! מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אוי בצפר :[ 2. ולפני שאתה הולך לישון:על האנשים שאני אוהבת 3> 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אנשים שאני אוהבת 3> 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? להיות איתו 3> 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא!! צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אממ.. תלוי 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול :] 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אדום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אממ כחול ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש [הבנתם את הקטע נכון?!] בהיר 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כןן אני למדתי על זה לאולימפיאדה הוירטואלית [זכינו מקום שני ייאיי] אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אממ... שאלה טובה.. לא חשבתי על זה ממזמן 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?שוקו זה אוכל? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אממ... עגבנייה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?עגבנייה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?אממ... אולי תיגעלו אבל חזיר ודג.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכל עם נטייה לצמחונות 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא!! 18. למה?כי אין לי כלב