תשובות

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
תשובות

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)? כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)? כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה? . האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה? מה יחסך לבליינד דייטים? מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום?

ady18

Well-known member
תשובות

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)?1 כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)?נראה לי סביבות השלוש כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה?חודש וטיפה שנינו לא סיימנו סכסכו ביננו והפרידו ביננו:( . האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה?לא מה יחסך לבליינד דייטים?לא אוהבת מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט?לא היה ליע דייט איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? בהצלחה לדבר לענין להיות מענין למשוך להיות לבוש אסטסטי ומטופח האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום? אין לי

חני 21

New member
הנה שלי...

כמה בני זוג היו לך עד היום? 2 כמה בני זוג היו לבן זוגי ם? 2 כמה זמן הייתה מערכת היחסים הכי קצרה שלך מי סיים ולמה? שנה וחצי, הוא סיים כי הוא עזב תארץ. כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? 3 שנים ובעזרת השם היא לא תיגמר לעולם. האם יצאת לבליינדייטים? כן פעמיים והיה מעפאן מה יחסך לבליינדייטים? דבילי מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? לא קרה כלום מביך איזה עיצה היית נותן למי שיוצא עכשיו לדייט? שאם פתאום מרגישים לא נוח פשוט לקום וללכת. האם יש לך אקס מיתולוגו ומה טיב היחסים בניכם? יש לי אקס ... לא מיתולוגי פשוט סתם אקס... ואנחנו לא בקשר כי הוא גר בחו"ל.

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)? 1 כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)? מממ איזה 3 כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? מממ שלוש שנים, מממ ביחד, כי זהו כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה? 3 שנים. נוו סתכלו למעלה . האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה? לא מה יחסך לבליינד דייטים? טוב מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? לא זוכרת \= איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? להתשחרר, לזרום, לא להלחץ, לא ללבוש יפה מדי ולא פשוט מדי- ובהצלחה האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום? כן, יחסים סבבה... לא מעברר

בוהוטיהיז

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)? 3 שהחשבתי כרציניים כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)? 3 שהחשיב כרציניות :) ואני הרביעית כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? שבועיים (בקטע רשמי), והוא סיים אותה עם מישהי אחרת מול הפרצוף שלי כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה? בערך 8 חודשים עם הפסקה של חודש בערך, מה שיוצא 7. הסתיים כי קשר נ"צ-אילת זה קשה . האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה? לא מה יחסך לבליינד דייטים? יכול להיות נחמד, רק צריך להגיע עם ציפיות בתחתית מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? לא קרה לי שומדבר מביך בדייט... לא משהו נוראי כל כך שאני זוכרת בכל אופן איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? להיות את/ה, כי אם זה משהו שיהיה רציני בסופו של דבר, כמה כבר אפשר למשוך את ההצגה? האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום? יש, ההוא מנ"צ, אהבה ראשונה והכל עד לפני שבועיים בערך לא דיברנו במשך כ-4-5 חודשים בגלל ריב מוזר במיוחד שהיה (כבר לא בתקופת החברות, בתור ידידים), ולפני שבועיים יצא לנו לדבר והשלמנו, היום אנחנו בקשר טוב, מדברים באייסיקיו כמעט כל יום ושנינו יודעים שזו ידידות נטו וכאן זה נשאר

Danielle b3

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)
2 כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום
אין לי בן זוג
כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה
יום
חח
אני סיימתי אותה כי לא אהבתי
את הבנאדם הזה, וממש התחרטתי שאמרתי לו כן... כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה
משהו כמו 3 חודשים, הוא סיים כי הוא שם לב שאנחנו כבר לא נפגשים ואאיכשהו נודע לו שגם אני רוצה לסיים....
האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה
לא
מה יחסך לבליינד דייטים
אין יחס.. חח
מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט
לא היו דייטים...
איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון
האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום
יש אקס, ואנחנו בקשרים מאוד טובים

koskos2

New member
../images/Emo66.gif

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)? אמממ משו כמו 8-9 כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)? (נפרדתי ממנו) כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? אמממ בערך 3 ימים ואני סיימתי אותה כי הוא היה מגעיל כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה? אמממ 3חודשים ושוב אני כי כבר לא אהבתי אותו האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה? לא יצאתי ואני גם לא אצא מה יחסך לבליינד דייטים? סתם דפוק מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? ..... איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? מאיפה לי? האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום? מה זה אקס מיתולוגי?

English Muffin

New member
עונהה

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)?לא ספרתי כבר הרבה זמן...
כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)?אין לי זוג כרגע
כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה?יום ?אני סיימתי אותה כמובן בגלל שהבן אדם היה מעפן כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה?חודשיים..שתינו כזה . האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה?כן לא זוכרת כמה מה יחסך לבליינד דייטים?זה דבר מטומטם מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט?שלא היה לי שומדבר משותף עם הבן אדם אז היו רגעי שקט מעצבנים איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון?תמצאי כל הזמן נושאים לשיחה גם אם אין משוץף כל כך האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום?כן ואין כל כך קשר איתו לצערי

LOVE SIMS 2

New member
תשובות

כמה בני זוג- 5 -אין לי חבר- כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלי?- חצי יום
מי סיים אותה ולמה- הוא סיים, כי כנראה הפחדתי אותו כי כל כך אהבתי אותו. מערכת היחסים הכי ארוכה- עם ילד אחד בבית ספר הקודם שלי מי סיים אותה ולמה- הוא כי אמא שלו אמרה לו שאני מקשה עליו להתרכז בלימודים אבל אם הוא היה אוהב אותי הוא היה נשאר איתי! בליינד דיטים? אני רק בכתה ז' יחסי לבליינד דייט? מה זה? הדבר הכי מביך: יצאתי לדאבל דייט עם חבר שלי (עכשיו הוא כבר לא) עם חברה שלי וחבר שלה שגם הם נפרדו כבר. ואז חבר שלי שאל אותי לייד כולם למה אני כל הזמן אומרת לו שאני אוהבת אותו. והוא זה שכל הזמן אומר! ומה רע בזה! עצה: תתכונני להכי גרוע... ואל תפתחי ציפיות אקס מיתולוגי? מה זה?

LOVE SIMS 2

New member
תשובות

כמה בני זוג- 5 -אין לי חבר- כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלי?- חצי יום
מי סיים אותה ולמה- הוא סיים, כי כנראה הפחדתי אותו כי כל כך אהבתי אותו. מערכת היחסים הכי ארוכה- עם ילד אחד בבית ספר הקודם שלי מי סיים אותה ולמה- הוא כי אמא שלו אמרה לו שאני מקשה עליו להתרכז בלימודים אבל אם הוא היה אוהב אותי הוא היה נשאר איתי! בליינד דיטים? אני רק בכתה ז' יחסי לבליינד דייט? מה זה? הדבר הכי מביך: יצאתי לדאבל דייט עם חבר שלי (עכשיו הוא כבר לא) עם חברה שלי וחבר שלה שגם הם נפרדו כבר. ואז חבר שלי שאל אותי לייד כולם למה אני כל הזמן אומרת לו שאני אוהבת אותו. והוא זה שכל הזמן אומר! ומה רע בזה! עצה: תתכונני להכי גרוע... ואל תפתחי ציפיות אקס מיתולוגי? מה זה?

נממ../images/Emo66.gif

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)? 2 כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)? ממ 2 כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? 7 חודשים ודי הדדי כזה.. כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה? ממ שנה ומשו.. הוא.. למה? נשגב מבינתנו חח האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה? לא מה יחסך לבליינד דייטים? ממ לא בעד בליינד דייט מוחלט ואם כבר אז שיהיה מישו מוכר מחברים או משו מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? אה.. לא קרה משו מביך במיוחד איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? הממ
שלא תילחץ ופשוט תהיה מי שהיא ותקבע לעצמה את הגבולות של מה היא רוצה או לא לעשות בדייט הזה לא להכנס של תסביכים של מה אני אוכל ואיך אני אראה לאכול נורמלי ומנומס ולאו דווקא סלט או משו. בנים אוהבים בנות שאוכלות כמו שצריך. ולהשתדל לדבר גם עלייך וגם לגלות עניין בו פחות או יותר במידה שווה. האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום?כה.. קרוב

ALFI G

New member
שלי....

כמה בני זוג היו לך עד היום (כולל הנוכחי אם יש)? 5 כמה בני זוג היו לבן/בת זוגתך עד היום (כולל אותך)? אין לי עכשיו =] כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי קצרה שלך, מי סיים אותה ולמה? שבוע, אני ואני לא יפרט \= כמה זמן נמשכה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך, מי סיים אותה ולמה? שנה וחצי, זה היה הדדי כי היא עברה דירה לצד השני של העולם... האם יצאת לבליינד דייטים, וכמה? מה יחסך לבליינד דייטים? בלעעחסס תבוא לי איזה מפלצת ותטרוף אותי חחחחחחח מה הדבר הכי מביך שקרה לך בדייט? שפכתי פעם אחת על חברה שלי קולה בסרט חחחח איזו עצה היית נותנ/ת לבחור/ה שיוצא/ת עכשיו לדייט ראשון? פשוט להירגע ולהיות מי שאת\ה האם יש לך אקס מיתולוגי ומה טיב הקשר ביניכם היום? עם כל מי שהייתי במערכת יחסים היום אני כבר לא בקשר \=

למעלה