תשובות מוסמכות

תשובות מוסמכות

שלום כל מי שמעוניין לקבל תשובות מוסמכות בכל הקשור לבית הספר להנדסאי תעופה בחיפה ,מוזמן להפנות אליי שאלות בפורום או למייל [email protected]

Prince Yoni

New member
סוף סוף מגיע אלינו..

מישהו בכיר מהסגל, שיוכל קצת לתת מענה לאנשים פה. אנשים אתם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות/מענות/פניות למד"ר.

mgd3

New member
שאלה מתלמיד שסיים יד'

מתי יקראו לנו לבוא ליום מיון של הקורסים שאותם אנו הולכים לבחור ? ואם אפשר מתי בערך אנו מתחילים את הקורס?

ספציפי

תוזמנו לקראת אמצע אפריל כנראה 18.4 ליום הסברה על המקצועות. הקורסים יתחילו במאי.

ismeir

New member
וואי כול הכבוד

לך המדר סוף סוף באמת סגל בא לפהה!!

Pikachuu

New member
אפשר לקבל בבקשה

העתק של החוזה שנחתם לפני 7 וחצי שנים לשוחרים? או לפחות העתק של החוזה החדש.. שנדע להביא מידע קצת יותר פרטני לשוחרים החדשים?

חוזה שוחרים

אין בעייה לקבל עותק אצל הפדגוג ,וכל שוחר חדש מקבל את החוזה שהוא חותם עליו

Pikachuu

New member
שאלה

אתה יכול לסכם את השינויים שנעשו בו בשנים האחרונות?

Shpak21

New member
השינויים שחלו?

דבר ראשון מה נשמע נפיל שכמוך ;) השינויים שחלו בחוזה הם ככה: פחות פז"מ לשוחרים, יותר השפלה, האא וכן 2-6 חחח אין שום שינויי בחוזה ממה שאני בדקתי... חשמלאי ומכונאי חתומים שנה ר' עד יב' אלקטרונאי עד יב' חתום שנתיים ר' הנדסאי זה עוד שנה ר' האא כן ומעכשיו שנה ראשונה בלי פז"מ מהתנדבות חחחח סתם כשתתגייסו תבינו

Shpak21

New member
פיקצ'ו צודק

כמו שאמר המד"ר אין טעם להתכסח ולהחפיש סתם אבל פיקצ'ו מכיר אותי טוב מאוד והוא יודע מה אני הייתי מגיע לו על ההודעה מה הטכני נתן לי....

למה המורה שלי אומרת שהבית ספר לא טו

המורים שלי שסיפרתי להם שאני רוצה ללכת לטכני הם אמרו שאני יחזור על ארבע לבית ספר ששם לא טוב לא עוזרים הייתי בימי מיון התקבלתי.. ואני גם ילך לבית ספר הם אמרו לי שכל מה שמבטיחים שם זה שקר זה נכון?

dogli3

New member
ואיזה אדם הוא אובייקטיבי?

אדם שלא למד במקום ואין לו מושג מה קורה שם או אדם שלמד וסבל/נהנה? אין אדם אובייקטיבי בעניין הזה.

למעלה