תשובות מהמיונים?

Cat the Tiger

New member
תשובות מהמיונים?

שלום. מישהו יודע תוך כמה זמן יש תשובות על מיונים של מודיעין או שזה כל אחד לגופו? גם אם לא התקבלו-מודיעים? תודה רבה

hever2

New member
כל אחד לגופו

אני למשל התמיינתי לשני מסלולים אחד רשמו לי רק באתר שלהם שלא עברתי ! והשני פשוט הייתי עדין מועמד אליהם ( מין מחכה כזה ) אבל אחרי חודשיים נאלצתי לחתום וויתור כי רציתי משהו אחר .

Cat the Tiger

New member
עוד שאלה בקשר לאתר שלהם והקוד האישי

תודה לך על התשובה. ממזמן הביאו לי בטלפון את ה`קוד האישי` כמו שהיא קראה לזה. ושם בכלל התגלה ששלחו לי סיגמא ובכלל לא קיבלתי את המכתב שלהם לזה. עכשיו שהוזמנתי למיונים שבדקתי באתר עם הקוד הזה לא היה כתוב שאני מוזמן.. אולי צריכים לשלוח לי מכתב עם הקוד וכל זה? (חבר שלי אמר ששלחו לו במכתב שמזמין אותו למיונים, לי הכל אמרו בטלפון). תודה רבה

belabula

New member
ברוכה הבאה למועדון! ../images/Emo140.gif

מועדון מועמדי מודיעין שמח לקבל אותך לשורותיו. המלצות להמשך הדרך: א. קחי אוויר. הרבה. ב. אל תקחי שום דבר כברור וסופי. ג. אף פעם אל תחפשי הגיון במודיעין. ד. אלה שעונים לטלפון במודיעין לא נחמדים. התייחסי אליהם בסבלנות, הבנה ורחמים. (אל תשפטי חייל עד שתגיעי לתפקיד שלו..)

onix 88

New member
אף פעם אל תסמכו על האתר..

הם אמרו לי בעצמם שהוא לא מעודכן. אני מועמד שם למסלול שעפתי ממנה לפני שנה בערך =/ תמיד תתעדכנו דרך האיתור בטלפון.

למעלה