תשובות לMIMAYO

Forrozeira

New member
תשובות לMIMAYO

דבר ראשון- לגביי תמונות של קפוארה וקליפ ארטס, נראה לי שאם תחפש/י בגוגל תמונות תחת הערך capoeira תמצאו המון תמונות וקישורים לאתרים. דבר שני לגביי הדירוג של הבן: ובכן, לא חשבתי שהדירוג של הילדים יעניין מישהו לכן לא ציינתי אבל.. באבאדה יש 3 שיטת דירוג: א. ילדים תחת גיל 10 ב. ילדים עד גיל 16 ג. מבוגרים מכיוון שהילד בכיתה א' אני משערת שהוא מתחת לגיל 10 ולכן סדר החגורות שונה: החגורה הראשונה היא Crua (למרות שהרבה מורים לא מעניקים אותה כחגורה ראשונה), אח"כ crua עם קצוות (בלבד!) צבועים בצהוב, crua עם קצוות כתומים, אח"כ עם קצה כחול. אגב, תלמיד של מי הוא? סביר שאהיה בבאטיזדו..

MIMAYO

New member
וואו, תודה על התשובה...

הוא תלמיד של לואה. עדיין לא נתנו לנו פרטים לגבי שעה מדויקת של האימון ושל הבאטיזדו. אנחנו מתרגשים מאד. לפי גרסתו, הם באמת יקבלו את ה- CRUA כחגורה ראשונה. מה עוד עושים בטקס? הם מקבלים גם שמות? ואם אני מבינה נכון, כשהם עוברים קבוצת גיל, הם יורדים חזרה לחגורה הראשונה של אותה קבוצת גיל ולא משנה כמה שנים התאמנו קודם?

Bantus

New member
שמות זה בדרך כלל-

לפי מה שאני מכירה נותנים אותם בלי קשר לאירועים מסויימים, נגיד יוצא שמישהו עושה הרבה עמידות ידיים אז כולם קוראים לו עמידת ידיים, אבל יש מקרים שהמאסטר נותן ת'שם שזה ממש איכותי, כמו שקרה לי וזהו. ומזתומרת עוברים קבוצת גיל? זה מתחיל מרמה מסויימת (מההתחלה מן הסתם) ומשם זה רק עולה ולא חוזר לכלום.

jennie 00

New member
בקשר לשמות...

כול האחד מקבל שם\כינוי לפי משהו שיחודי לו... נגיד אצלנו בקבוצה של הקטנים(יסודי) יש נגיד מקקיו שזה קוף וקוראים לו ככה בגלל שהוא אפשר לראות אותו מתפסעל דברים סוהיזו שזה חיוך וקוראים לו ככה כי כול הזמן מרוח לו חיוך ענקי ומתוק על הפרצוף שורדו שזה בכיין קוראים לו ככה בגלל שכול דבר שהוא לא עושה מושלם הוא מתחיל לבכות ויש עוד מלא בקיתור הבן שלך יקבל כינוי בשלב בו המאמן ימצא משהו שמייחד אותו

MIMAYO

New member
לקרוא לילד בכין?

לא נשמע לי כמשהו שיעודד אותו להמשיך להתאמן. ותודה על התשובה לגבי השמות.

jennie 00

New member
הוא ילד שמבין צחוקים../images/Emo163.gif

חחחח נכן שזה לא נשמע כייפי שיקראו לך ככה אבל האמת שהוא אחד המתקדמים והיותר טובים בקבוצה שלו

Bantus

New member
את האמת זה נראה לי כן מעודד...

כי מציינים מולו עובדה, שהוא בכיין אז הוא עוד יותר יתאמץ בשביל לשנות את זה... מוטיבציה מגיעה ממקומות שונים, ואפילו מהשמות..תתפלאו..

למעלה