תשובות לחידונים 2 - 5

starman

New member
תשובות לחידונים 2 - 5

חידון מספר 2 : 1) מר ברנז גנב שטר של טריליון דולר . 2) מו המוזג העצבני מבוסס על מוזג אמיתי שזוג מתחנים ברדיו היו מתקשרים ומציקים לו 3)בפרק שקראסטי מבוטל , מארג לא דיברה אפילו מילה אחת. 4)מארג ואמא של מילהאוס נפגשו בפעם הראשונה במיון בבית החולים כשהילדים היו בגן . 5) millpool 6) קורניליוס צפמן ונשיקה מבריטני ספירס הרגה אותו . 7) שמו המזוייף של מייסד העיר הוא גבדייה אובדייה גבדייה ספרינפילד ושמו האמיתי הוא האנס ספארנגפלד. 8) בארט הזרים תירס מוקרם לתוך הצריף של ווילי עד שהוא התפוצץ והוא עשה את זה כי ווילי החרים לו את הסקטבורד . 9) רכב כיבוי האש לבארט , סוודר לליסה , נקניק להומר . 10) לימון . חידון מספר 3 : 1)פעם אחת בגלל בארט שהוא השאיר אותו עד מאוחר בבית הספר , פעם שנייה עם נתיב הגישה לנכים ופעם השלישית שהם הכריחו אותו לקנות בייגלה ממארג . 2) צבע כחול . 3) פסל גדול של ראש אינדיאני . 4) מגי. 5) בגספר. 6) את השינים התותבות . 7) i cho-cho-choose you , wanna bee friends 8) 6 חודשים ואז הוא ידע את משמעות החיים . 9) לאלוהים יש 5 אצבעות . 10) מגש לארוחת טלוויזיה . חידון מספר 4: 1) בלינקי . 2) נלסון , כדי שהיא תשתוק . 3) סנייק . 4) הומר . 5) רצח את מוד וקבר אותה . 6) smell ya later . 7) 3 נקודות על הראש . 8) רודני דיינגרפילד ז"ל . 9) מו . 10) למארג , אבא שלה היה דייל , המטוס צעצוע שלה נשרף כשהיא הייתה קטנה . חידון מספר 5 : 1) מילהאוס . 2) ראלף , מרטין (כל אחד פרק אחר) . 3) רגל , בבריכה ועצם התחת כשהוא נפל על כדור באולינג . 4) ליסה גנבה מהמורים את מהדורות המורים . 5) לא נזכר כרגע . 6) כי על כל דבר היה חותמת של קראסטי . 7) השלט כתוב לא טוב בכניסה לאי . 8) Springfield High Institue of Technology או בקיצור (S.H.I.T) . 9) 96 . 10) moth . הציונים עד לחידון 6 : במקום השלישי mekapetz עם 13 נקודות . במקום השני kobi23 עם 54 נקודות . במקום הראשון albundy עם 73 נקודות . מצטער שלקח זמן , אני עסוק בעבודה . starman

kobi 23

New member
וואלה

לא חשבתי שאני אהיה במקום השני כבוד בכלל . AlBundy אתה ואני ראש בראש אה ?

למעלה