מיקי הקורא
New member
תשובות לאריאלה
1. האם מי שקוראים לו צריך לשתות מהספל? או מספיק לומר את שמו ? בדרך כלל כן. עדיף לקרא ספל שהשואל שתה ממנו. אך יש תמיד יוצא מהכלל, את יכולה להפוך כל ספל ולומר את שמו של השואל יש המוסיפים את שם אימו, או רק לכוון לאותו אדם בזמן שממערבבים את הספל לפני שהופכים אותה. 2. האם גודל הספל משנה - רוב מי שראיתי שקראו בקפה היתה להם ספל קפה קטנה, אני ערבבתי ספל של לבן.
עדיף ספל כמו בציור הזה. ולא כמו של השוקו (הציור לא עולה לי) אך באמת בכללי זה לא משנה הרבה כי ניתן לקרא גם בצלחת או בריצפה (אם הקפה נשפך שם). 3. מה ההבדלים בין" סמלים" של השאריות בתוך הספל- סמלים עדינים של מי קפה לבין סימנים חזקים יותר של קפה שחור עם גרגרים ? אין הרבה הבדלים אם את רואה סמלים ברורים זה בסדר. אם חסר לך מידע על פרושי הסמלים את יכולה לשאול כאן ואשמח להשיב לך. באהבה לך מיקי.
1. האם מי שקוראים לו צריך לשתות מהספל? או מספיק לומר את שמו ? בדרך כלל כן. עדיף לקרא ספל שהשואל שתה ממנו. אך יש תמיד יוצא מהכלל, את יכולה להפוך כל ספל ולומר את שמו של השואל יש המוסיפים את שם אימו, או רק לכוון לאותו אדם בזמן שממערבבים את הספל לפני שהופכים אותה. 2. האם גודל הספל משנה - רוב מי שראיתי שקראו בקפה היתה להם ספל קפה קטנה, אני ערבבתי ספל של לבן.