תשובות ושאלות...

תשובות ושאלות...

טוב אז נעים מאוד אני איב, מאוד קטנה סה"כ 16 תמיד שמעתי וראיתי את אחי הגדול ואת אבי מצטטים והם תמיד נשמעו לי מאוד חכמים לכן החלטתי לאמץ את זה לפעמים ציטוטים או שירים נוגעים באנשים יותר מאשר דיבור ישיר.. וואו אני מרגישה ממש ילדה פה בפורום יש כאן אנשים בני 40 ו50 ותאמת אני יכולה למצוא את הדרך לדבר אליהם, רק פחדתי עד עכשיו שברגע שאני אומר את הגיל שלי הם יצחקו עלי ויאמרו שאני עדיין צעירה ושכל זה יעבור כי זה חלק מתקופת גיל ההתבגרות..חח. האקס שלי הוא שחקן כדורסל והוא מתנהג כמו ילד בשנה הראשונה בתיכון או ילד בן 14 ! דבר שיכול לפעמים להוציא אותי מדעתי ולתסכל אותי.. חשבתי שבנים מתבגרים באיזשהו שלב שחיים שלהם.. ולך אורלי ל: לא כל כך הבנתי את כוונתך איזה מעגל קסמים? ואיך אני יכולה לצאת ממנו ? איפה להגיב? פה בפורום ? אשמח לקבל תשובות... שוב פעם תודה על ההתייחסות ועל כך שאתם כולכם פה.. זה ממש עוזר.. יום טוב ושוב תודה סיוון איב

אורלי_ל

New member
היי איב

מה שהתכוונתי זה שהאקס אומר משהו את אומרת משהו וחוזר חלילה וזה די חוזר על עצמו ומעצבן אותך. תנסי לחשוב לפני שאת מגיבה אוטומטית (נשמע מאוד פולני אני מודעת לזה
). מקווה שהסברתי את עצמי.

אורלי..

אוקיי הבנתי אני אנסה זאת עד כה לא שמתי לב לזה כל כך אבל זהו באמת מעין מעגל אני מדברת אינסטנקטיבית בלי לחשוב, לשלוף מהמותן... אולי זה ישנה משהו... תודה רבה ויום טוב איב

גיל.

New member
בנים? מתבגרים?!

מה פתאום! אנחנו לא מתבגרים עד אחרי הצבא! לא ידעת? ועכשיו ברצינות. ידוע שאצל בנים ההתבגרות הנפשית איטית יותר מאצל הבנות. לא סתם בנות יוצאות בדרך כלל (לא תמיד... יש יוצאים מן הכלל...) עם גברים מבוגרים מהם (אפילו במעט). בחורה בת 16 שיוצאת עם חייל הוא לא מחזה נדיר, נכון? בכל אופן, איב, ממש לא מזלזלים בבעיות שלך! את יודעת את זה! זה שאת בגיל ההתבגרות לא אומר שאת סובלת פחות, נכון? (אם כבר, זה אומר שאת סובלת יותר... הייתי שם עד לפני כמה שנים... אני זוכר...). ממש לא נראה לי שמישהו פה חושב שגילך משחק תפקיד! הוכחנו את זה כבר בעבר, לא?

וואו, איב, אני מופתע מאוד!

חשבתי שאת אישה בוגרת. בכל פעם שקראתי הודעה שלך, לא היה לי בכלל ספק בכך. מוזר, לא?! בכל אופן, אני אשמח מאוד לנהל איתך שיחות נפש עמוקות ואחרות, על כל עניין. אני בכלל לא מרגיש גדול ממך ויש לי תחושה די חזקה שאת אפילו יותר בוגרת ממני. שלך בידידות, בן

חחחחחחחחחח!

בדר"כ כלל שמישהו עושה לי טוב אני מחייכת גם כשאני עצובה אני מחייכת אבל כשמישהו עושה לי טוב אני מחייכת עכשיו אני פשוט צוחקת!!! בן.. ממש הצחקת אותי ... בן כמה אתה? שאתה חושב שאני יותר בוגרת.. וגיל אתה צודק... אף פעם לא קיבלתי פה יחס שונה כי אני יותר צעירה.. אין לי מושג למה הרגשתי כך.. אגב חבר חייל חבר לפני החבר האחרון שלי היה חייל... בכל אופן חזרתי עכשיו מקניות לכן אני בכלל במצב רוח טוב יש לי היום יום טוב ממש כיף לי להיות מחוץ לבית או קצת רחוק מהסביבה הטיבעית שלי.. די מוזר לא? בכל מקרה תודה רבה לכולכם אני ממש נהנית להיכנס לפה אין לכם מושג כמה!!! יום טוב לכולם איב

סיון b

New member
איב יקירתי,

קודם כל אני שמחה לשמוע שאת עדיין מרגישה איתנו נוח, אפילו שאת צעירה מאיתנו בכמה שנים... אז מה? זה לא משנה לנו, ואנחנו עדיין אוהבים אותך כולם
. דבר שני, אני נורא שמחה שיש לך יום נחמד היום. על זה דיברתי בהודעה הקודמת שלי אלייך. תצאי מהבית, תעשי דברים שאת אוהבת (הנה, קניות זה מצוין!), וככה פחות תחשבי, יותר יהיה לך כיף! הדברים בקטנים שגורמים לנו לחייך. מקווה שרק תחייכי, ושלא תהיי יותר עצובה ל ע ו ל ם !!! ואני תמיד כאן בשבילך!
סיון

למעלה