תשובות ושאלות

תשובות ושאלות

שלושה תפוחים: האם ראית את הסרט לאחרונה? והאם אתם יודעים אם ניתן לראות אותו שוב באיזושהי צורה? הוא עשוי מעולה! למישהו יש קשר עם בועז פייפר? אני בת 39 ומה שדיבר אליי לגבי מייק הוא הקול שחודר אל הלב, המראה הנדיר, העצב בעיניים, וכמובן הסוף הטראגי שלו מוסיף נופך של מסתורין לכל הסיפור שלו. האם יש לכם פרטים לגבי ההתאבדות שלו? האם היה בקשר עם מישהו מהקרובים אליו בזמן שהחליט לשים קץ לחייו? האם יש הטוענים שהוא נרצח?

karin76

New member
את הסרט לס מואה טמה שאותו עשה ארז לאופר

אפשר להשיג בטאאור רקורדס או בכל חנות דיסקים. ביום שלישי ראיתי את הדיסק שלו עם הסרט עדיין נמכר בטאאור רקורדס על המדף של מוסיקה צרפתית, יש למייק את השם שלו כתוב בשחור על גבי נייר, לחוד מיתר הזמרים, זה בא להגיד לנו שהוא מבוקש. יש המון המון פרטים לגבי ההתאבדות שלו, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אני יכולה להגיד לך, שהפורום הזה התחיל לפני שנתיים, ולאורך כל הפורום, מההתחלה, יש מלא כתבות שהביאו כאן עליו. בין כל הכתבות, יש פרטים על ההתאבדות שלו, שמה רשום מה עשו הקרובים שלו בזמן שהחליט לשים קץ לחייו. יש המון טוענים שהוא נרצח. יש לך הרבה ישיבה על המחשב, הליכה אחורה בדפי הפורום, וקריאת כל ההודעות, שביניהם יש גם את הכתבות שהביאו עליו. רוב הכתבות בעברית.

karin76

New member
hello annie, another knew fun in the forum

she wants to know about the movie of Erez lawper, she asks if any funs thinks that mike didn't sueside. i anser her that many people thinks that mike was pushed I think that mike sueside, logical he couldn't cope with life, many people take their lifes , they are mentaly sick, nobody push him

karin76

New member
איזה שגיאות כתיב, חבל על הזמן, מה לעשות, אני

לא דוברת אנגלית, לא גרה באנגליה או בארצות הברית. annie, sorry for the spelling mistakes

Kelin

New member
ברוכה הבאה לך

אני עם מאיה (karin)... ניתן לראות את הסרט כמה שאת רוצה יש בdvd...ובארכיון של הפורום יש הכל ! פשוט הכל ויותר מזה ! תמונות...כתבות..הורדות...קישורים לקליפים...והמון מידע...

למעלה