תשובה שלילית

irenealexandra

New member
תשובה שלילית

לצערי הרב עוד טיפול עם תרומת ביצית לא צלח. יש לי עדיין עוד עובר קפוא אחד אבל קשה כל כך וכל כך קל ליפול. האם יש כאן מישהי שהרגישה כמוני כאילו הגורל לא רוצה שאני אהיה אמא כי אולי אני לא מספיק' טובה? זה הטיפול השני עם תרומת ביצית. אולי יש משהי שיכולה לעזור...לייעץ...תודה בנות.

כל כך מזדהה איתך

עדיין זוכרת היטב את התחושה שהגורל ככל הנראה מסמן לי שהוא לא רוצה שאהיה אמא.כל כישלון, כל דחיה רק חיזקו את ההרגשה הזו, שאולי האמהות לא תהיה דבר טוב מבחינתי. שאולי ההורות לא תהיה טובה לנו כזוג, שאולי זה יהיה פשוט סיוט גדול, שיקלקל אתת חיינו הטובים, ושהגורל עושה הכל כדאי למנוע מאיתנו את זה. ולהציל אותנו בעצם.
לשמחתי אני יכולה לומר לך שאין דבר יותר שגוי מהתחושה הזו. היא נובעת מתוך הייאוש. מהכישלונות. לא משום דבר אחר. אנחנו מאבדים את האמון שלנו בעצמנו. ביכולות שלנו. לאחר הרבה כישלונות שחווינו היו לנו כל כך הרבה חששות מההורות, וכולם התבדו. אנחנו הורים נהדרים, אוהבים ומאושרים. הילדה שלנו מכניסה כל כך הרבה אור ושמחה לחיינו, ההורות נפלאה לנו. כן, החיים השתנו לחלוטין, אבל אנחנו מאושרים במקום שבו אנחנו נמצאים. מאושרים מההורות.
ולא, אל תחששי. הגורל לא מנסה לומר שום דבר. זה הקול הפנימי שלנו שמיואש וכואב את הכישלון. וחושש להמשיך להיכשל שוב. ולהיפגע שוב. מה עושים? מתאבלים, כואבים, וקמים וממשיכים כמו נמרים. מה שהכי עזר לי בכישלונות זה תיכנון הטיפול הבא. שיהיה לי אופק ופתח לתיקווה חדשה.

irenealexandra

New member
המון תודה

אני ממש מודה לך שלקחת את הזמן להגיב. אני יודעת שיש אור בקצה המנהרה
&nbsp
אבל כן....אני ממקום מאוד איגוצנטרי ומייאוש הרגשתי שאני נענשת או שאני פשוט לא טובה מספיק
&nbsp
תודה!!!!
&nbsp
&nbsp

את נהדרת

המדד למי שאת הוא לא באמצעות הריון או ילד. את אדם שלם וטוב בדיוק כמו שאת. הילד זה רק תוספת מבורכת ואהובה.
אני יודעת כמה זה קשה. מאד מבינה אותך. גם אנחנו עברנו מסלול יסורים משלנו. מאחלת לך הצלחה בקרוב. תמשיכי לנסות.

irenealexandra

New member
המון תודה

נכון.
&nbsp
קשה להבין את זה ולקבל כשרוצים משהו כל כך. אבל צריך לזכור את זה.
&nbsp
תודה

אשרת 1972

New member
לצערי תרומת ביצית אינה פתרון קסם כמו שאנחנו חושבות

גם בטיפולים רגילים שני כשלונות הם דבר סביר , ההצלחה של התרומה לפי החברות היא 60 אחוז אבל בפועל היא אמורה להיות כמו של IVF רגיל עם ביציות איכותיות כ 25 אחוז סיכוי למחזור , הכשלון קשה מאוד , אצלי שתי החזרות לא הצליחו , חשבתי שאני לא אוכל להרות ושאזקק לפונדקאית , היה לי קשה להרים את עצמי אבל התחלתי להתעסק בפונדקאות החתמתי את הרופא על הטפסים לצורך אישור ההליך בארץ ביררתי על פונדקאות בחול , התחלתי לחשוב איך אנחנו ממנים את זה , הזמנתי תרומה נוספת , עשינו החזרה יום לפני הבטא אמרתי לבעלי שמיותר לבזבז את העוברים על הגוף שלי שזה סתם עשרות אלפי שקלים בפח ושאת ההחזרה הבאה נעשה לפונדקאית , בעלי התערב איתי שאני בהריון ובדיקת הריון הוכיחה שהוא צודק ,
תבכי תצעקי תשחררי את הכעס ותתחילי מחדש יש לך עובר שמחכה לך מקווה שהוא יהיה המוצלח וגם ספקטיות נכנסות להריון אני ההוכחה החיה , בהצלחה .

irenealexandra

New member
המון תודה

על טוב הלב שלך. איזה כייף לשמוע סיפורים כאלה. הפחד כמובן הוא גם כלכלי...כצה טיפולים אפשר לעבור?
הספקות בהחלט עולול שוב ושוב: אולי זה הגוף שלי, אולי בחרתי תורמת לא טובה...
את יכולה להמליץ לי על הרופא שלך?
&nbsp
&nbsp
תודה שוב

happy mama1

New member
מזדהה איתך

בכל שלילי כאן בפורום הלב שלי בוכה גם. כל כך מבינה את כאבך כי הייתי שם. בכיתי גם על הכסף הרב שהלך וגם על התרחקות החלום. אני הצלחתי בהחזרה חמישית כאשר שיניתי מסלול. מקווה שבקרוב הכל יהיה מאחורייך

happy mama1

New member
המלצה

ההצלחה באה במסלול הדסה,החזרה ראשונה של מוקפא. הבעיה שכיום הוא סגור בפני יחידניות. אם את בזוגיות אז לכי על זה.

rabbitm

New member
מצטערת לשמוע
ומצטרפת לחיבוקוש

הכשלונות האלה כואבים וקשים, אני לא יודעת אם להגדיר את זה הגורל, אבל אין ספק שמישהו מעמיד והעמיד אותנו בנסיונות לא קלים.
אני נקלטתי בהחזרה חמישית (אולי שישית) לאחר שהחלפתי מסלול.
לפני הפעם האחרונה (שהצליחה) המעבדה לא הפשירה את העוברים כמו שצריך והם לא שרדו. גם אמרתי לעצמי שבטח הגורל אומר לי משהו... מה שאמרו לי בנות תמותה זה לקחת את הפיצוי שהציעו לי ולנסות שוב.
לפני ההחזרה האחרונה הייתי פסימית לגמרי ותוצאות ההחזרה נמצאות היום בפעוטון.
אז, מותר ואף רצוי לבכות. להתאבל. לקחת פסק זמן ולנסות שוב. זה יצליח!

irenealexandra

New member
תודה!

המון תודה העידוד פשוט עוזר
&nbsp
אולי את יכולה לייעץ לי על מסלול
&nbsp
&nbsp
&nbsp

rabbitm

New member
אני טופלתי בהדסה

אבל אם את יחידנית אין כרגע מסלול פתוח בהדסה ליחידניות
אם את בזוגיות מאוד ממליצה על המסלול.
מקריאה בפורום הבנתי שגם מנור הוא מסלול טוב

המון בהצלחה!

מצטערת על השלילי...
אני נקלטתי בהחזרה של העובר השלישי בהחזרה שלישית.הייתי בטוחה שקיבלתי תורמת מחורבנת וציפיתי לשלילי גם בהחזרה השלישית.... והופתעתי לגמרי
אבל....הרופא שלי דרש אחרי השלילי השני לעצור ולבצע בדיקות נוספות כמו צילום רחם ובדיקות לקרישיות יתר (שהיו תקינות)
שווה לחשוב עם הרופא שלך אם יש משהו שכדאי לבדוק
איילת

irenealexandra

New member
המון תודה!

האמת שחשבתי על זה. אם כדי לבצע שוב צילום רחם בגלל שעברתי קריצצ פולפ בעבר...
&nbsp
המון תודה
&nbsp
כל כך רוצה כבר להיות שם....
&nbsp
&nbsp
אלכס

אני חושבת שחשוב שהרופא יחשב מסלול מחדש לראות אם יש משהו שאפשר לעשות אחרת...

למעלה