תשובה לGAL426

Benkok

New member
תשובה לGAL426

מכיוון שהשרשור ההוא כבר לא יקפוץ אני פותח הודעה חדשה בנושא. אתה כתבת (אני מסכם) : האם יש פה מישהו שמתמצא בנושא,ויהיה מוכן להדריך אותי ואת התאילנדית, בנושא? היא נמצאת בצ'אנג מאי,ממש מקדישה את חייה בארבעה חודשים האחרונים לגרום לכך שאני יבוא לתאילנד, (היא שכרה באר,ולאחותה יש מסעדה+רוצים להתחתן) והתשובה היא פשוטה: נראה לך שהבאר שלה יכול לפרנס את שניכם? אם כן אז פשוט תגיע לכאן על ויזת תייר ארוכה (בשגרירות יתנו לך חודשיים אם אני לא טועה) ותתחיל לעזור לה לתפעל את הבאר. אני לא ממליץ לך להירשם ולהתחיל פרוצדורה חוקית לפני שיש לך משהו מוחשי ביד (וכמובן לפני שחיית איתה יותר מיומיים במסגרת הטיול שלך...) כשתיגמר לך הויזה תמיד תוכל לצאת ולהיכנס ולקבל עוד חודש, ואז אם אתה מקבל החלטה שזה באמת מה שטוב לך אתה יכול לצאת ולהתחיל רישום מסודר (לפתוח חברה וכו') בדרך כלל אני לא בעד עבודה לא חוקית כי זה מוציא לכולנו (החוקיים) שם רע ויכול לסכן בטווח הארוך את היחס לישראלים מצד שלטונות המדינה א-ב-ל אני לא רואה שום בעיה בלבוא לכאן לכמה חודשים כדי להרגיש את הדופק של היחסים ביניכם ואת אפשרויות הפרנסה העתידיים מהעסק הקטן שהיא פתחה. קח בחשבון שהחישובים שלך צריכים להיות בנויים על רווחים נטו מהבאר - בלי כסף שתביא איתך ויחזיק אותך בחודשים הראשונים. בהצלחה

למעלה