תשובה לשושן אדום

עיניים

New member
תשובה לשושן אדום

וסליחה על ההודעה החדשה - תפוז לא קיבל את התגובה שלי במקום
שושן, את אומרת - נתינה, ואני אומרת - קבלה. אבל לא קבלה מ,,,,, אלא קבלת את,,,,,,, אהבה זה לקבל את השני - כמות שהוא. מכאן נובע השוני בין אהבת בן זוג לבין אהבת ילד או טבע. את הילד שלך - את מקבלת כמות שהוא. גם את הטבע. זאת נקראת אהבה. אם את בן זוגך תאהבי כמות שהוא, על הטוב והפחות טוב שבו - סימן שאת א ו ה ב ת. כשאת מקבלת- את יודעת שאת אוהבת. כשאת אוהבת- את ממילא נותנת. ככה אני סתם היצצתי

והאם לא מדובר באותו הדבר??

משתי זויות ראיה של הנושא. ואני בכלל חושבת שנתינה מוחלטת תיתכן, רק אם יש קבלה מוחלטת. ונכון את ילדינו אנו אוהבים ללא פשרות, מקבלים אותם כמות שהם, ונותנים להם מלוא חופניים. ובאשר לבן זוגנו, מתי אנו מפסיקים לתת/לקבל? א ה ב ה???? נחמד שהצצת. תודה שהתייחסת..

הלילה בו מתה האהבה

הלילה בו מתה האהבה היה לילה רגיל זוג יחף פסע על החוף דייג זרק חכה וחיכה וחיכה. כוכבים קרצו לא לי נשבה רוח חמה ילדה בנתה ארמון בחול ילד דרך עליו הילדה קראה לאחותה ובכתה ובכתה מגדלור האיר לא לי שחף מלוח נחת על סוכת המציל הלילה בו מתה האהבה היה לילה רגיל

הלילה בו מת הפרפר

הוא הלילה בו התחילו חיים חדשים בביצים שהטיל ומכל ביצה בקע לו זחל, מרהיב בצבעיו. וכל השאר, כבר קודם נכתב.

הלילה בו מת הפרפר

הוא הלילה בו הוא מת. ולא התחילו חיים חדשים, ולא בקעו הזחלים, ואין שום צבעים, רק קור גדול ושממה מסביב.

הלילה בו מתה אהבה

הוא הלילה בו מתה אהבה מסוימת. ומי שאהב וכאב אהבה שמתה ידע לאהוב מחדש כי נשארה בו אהבה שלא מתה. ומי שמתה בו האהבה משול כמת.

ולפעמים, האהבה נגמרת..

ולפעמים, האהבה נגמרת ואז, כיבוי אורות ועצב בבוא היום, היא שוב חוזרת והנפש שוב זוהרת

הלילה בו מתה האהבה

הוא הלילה בו קפא הלב ... וימים חמים יגיעו היפשירו את הלב? האם כשיגיעו, נדע עוד לב אוהב? האם כשיגיעו, נתיר לו שוב להתאהב???????

סופת שלגים בחוץ

סופת שלגים בחדרי ליבי. אמתין לבוא השמש שתפשיר את ליבי הקפוא. ואולי אוכל עוד פעם לאהוב.

למעלה