תשובה לסקרנים..........

דן הנאה

New member
תשובה לסקרנים..........

האמה היא בתו של לוט אשר השקתה את אביה לשכרה וזאת כדי שתוכל לשכב עימו כדי שתהיה המשכיות איזושהיא שושלת לעם היהודי. ובמעשה מעין זה פשוט- המשיכה קיומנו כעם נבחר. טוב או לא? לשיפוטכם.

ספינקס

New member
אכן עם נבחר

האחת והיחידה, גם אנחנו כעם אחד ויחיד שורד למרות הכל ואכן כשמתחיל הנתק מהמסורת שהחזיקה אותנו כעם והביאה אותנו דווקא לכאן ולא לאוגנדה אז מה הפלא שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים?

ספינקס

New member
אנחנו לא נוהגים כך

יקירתי , מה נשמע לאור זאת שלוט ובנותיו אינן שייכים לעם היהודי כלל, ממילא לא שייך מה שכתבת. אנחנו עם סגולה אחרת לא היינו שורדים אלפי שנים למרות שכל האימפריות ניסו להשמיד אותנו כל אחת בדרכה היא ובסוף הן נשמדו ונעלמו . ראי ערך הרומאים היוונים הבבלים הפרסים המצרים והרשימה ארוכה ארוכה ולאחרונה הגרמנים. יקירתי לא לאבד את האמונה בכך שאנחנו מיוחדים אחרת אין לנו כל זכות קיום כעם ובטח שלא כעם יהודי בארץ ישראל, אפרופו הוויכוח על הר הבית וירושלים.

לי28

New member
כן - עם סגולה

אכן אכן עם סגולה... הנבחרים מכל הדתות ורואים את הסגולות שלנו במיוחד שאנו זקוקים אחד לשני אז מגלים אחד את הכתף של השני.. אחד את השכם של השני וזה יפה וזה נפלא. דן הדבר החשוב ביותר... המטרה תמיד מקדשת את האמצעים

לי28

New member
תגובה לתשובה

דן ראוי לציין כי אנו מבני אברהם אבינו ולא מבני לוט (עד כמה שידוע לי) סליחה לי28 ותשובה מפורטת תקבל בשאלה ששאלת

ספינקס

New member
בת לוט הקימה עם חדש ולא המשך לעם היהודי

להשכלה כללית משני בנות לוט שהשקו את אביהן ביין בכדי שתהיה המשכיות קמו העם המואבי ועם העמוני שכיום כבר אינם. לעומת זאת את העם היהודי התחיל אברהם המשיכו יצחק ויעקב ואז התחיל העם עם הולדת בני יעקב, עם שקיים גם היום למרות הכל ועל אף כל מה שניסו לעשות לו. לתזכורת כללית לאנשים הנחמדים שחיים איתנו במזרח התיכון ``החדש``. גם זה לשיפוטכם.

למעלה