תשובה לחליל

כRובי

New member
תשובה לחליל

שכתב..(לאחר הסקר כולכם אגב - מוזמנים להצביע!) "כבוד לכל מי שרואה בכלי שלו (באשר הוא) כלי שנועד להנות אותך נטו " כאן התשובה

קפוסטה ידידי...

לא פירשנת נכונה את המינוח (באשר הוא). כוונתי בצמד המילים היה בפירוש - כביש ושטח. וגם הוספתי וציינתי שישנם גם יונקי פיח בקטגוריה קיצונית זו. אני מכיר אגב גם כמה פחנוענים שמלטפים את החמשוש (מועדון החמש...) שלהם רק עבור הסיבוב בשבת, כך שכוונתי היתה בפירוש לכל מי שמקדיש עצמו לעניין והולך עד הסוף עם השריטה האישית באשר היא. נכון שיש כאן אלמנט תקציבי. אתה מוזמן למרוצי העמותה לראות איך אנשים שאין להם תקציב לאופניים עושים זאת... הכל שאלה של סדרי עדיפויות. אני לא מזלזל באלו שמתניידים ביוםיום על הדו"ג. בדיוק בשביל העניין הזה - אתה יצרת את הסקר. כדי להראות שיש כאלו ויש כאלו, ולהראות את הפרופורציות. אלא אם כן כוונתך בסקר היתה שונה. אני לקחתי את הדברים מהזוית שאני מבין ומפרשן את התוצאות וניתחתי אותם להבנתי המוגבלת... הרשתי לעצמי לתת כבוד (כפי שאתה מצטט) למי שעובר את גבול הטעם הטוב עם שריטתו, נלחם עם אישתו, מנהל הבנק שלו, ילדיו וחבריו כדי להוציא לפועל את חלומו ללא פשרות ועל חשבון הרבה דברים אחרים. לא הכוונה שמי שלא "נתתי לו כבוד" במונחים אלו יפגע, גם כשמוריס מזרחי מקבל פרס ישראל - אני לא נפגע כי לא נתנו לי. וזאת, למרות שאני חליל... ובהחלט מגיע לי...סתאאאאאאאאאאאאם!!! גם הוספתי וציינתי שבקרב המאובקים ישנם דו שימושיים תרתי משמע... ולא לחינם לאצולה האמיתי אנחנו קוראים אצילים. בקיצר, קח את "חוסר הפירגון שלי" כפרשנות מזוית אולי אחרת מזו אליה התכוונת בפירסום הסקר המעניין הנדון. ובאמת שלא הכוונה לומר שמישהו הוא יותר ממישהו אחר. מנקודת מבטי - הוא ייחודי והולך עם הדבר עד הסוף, ועל כך ראוי לציין זאת ולהבחין בכך בהקשר של הסקר העוסק בדיוק בכך. ברכות ותגיד... מה עם ה- XR עליו דיברנו בכרמיו של יוסף... ח.
שמאמין כי הדיאלוג בין המינים חיוני להמשך קיום הזן הנכחד

למעלה