תשובה לגרשון

oshratush

New member
תשובה לגרשון

שלום לך מר גרשון צור כולנו יודעים שהנך תומך שינוי נלהב יש גבול לכל תעלול שאתה מתקיף כל הזמן את אילן פה בפורום אני מציעה שאם תתנהג בסבלנות יש סיכוי שהוא יענה לך... בכל אופן אתה מדבר פה רק על מה שקורה בעיר שלך אני מבינה אותך ומבינה עד כמה זה כואב לך אך במקום שאתה בתור תומך שינוי תתעסק בדברים מוניציפליים ומטופשים עדיף שתתחיל להתעסק ברמת המקרו ותראה מה הולך פה במדינה שלנו שואה כלכלית שלשינוי אפילו לא אכפת הדבר המצחיק ביותר שבהפגנת הנכים ראיתי כמה מפעילי נוער שינוי טוב שהם באו להזדהות זה יפה אך אחד הפוליטיקאים הגדולים במדינה שלנו שמתנגד ואף ליברל בצורה כזו קיצונית הוא מר לפיד ושאר הח"כים שלכם... חבל שכך כי זה רק מראה את היחס של המפלגה הזו כלפי האוכלוסייה החלשה במדינה.

Goldust

New member
השאלה היתה מופנת לח"כ גילאון

קודם כל השאלה היתה מופנת לח"כ גילאון והתבקשתי לשאול אותה פעם נוספת ע"י מנהל הפורום של מרצ מאחר והיא לא נענתה. דבר שני הוא שזה בכלל לא רלוונטי לנושא ולשאלתי באיזו מפלגה אני תומך או לא. אני אישית מאוד מעריך את ח"כ גילאון ואת עבודתו וגם לא זכור לי מתי תקפתי אותו "בכל הזדמנות בפורום" כפי שכתבת.

smile2life

New member
בהחלט נכון

אושרת - אני ביקשתי מגרשון לשאול שנית את שאלתו מכיוון שאילן שכח לענות או לא שם לב אליה. אה ותתקשרי אליי.

למעלה