תשובה חיובית..

natalie001

New member
תשובה חיובית..

שלום לכל הבנות המקסימות,
עשיתי את התהליך של תרומת ביצית והופתעתי מאוד שנקלטתי בהחזרה הראשונה.. אני עדיין לא מעכלת בכלל שהתשובה יצאה חיובית, ובכלל קשה לי להגיד שאני בהריון.. זה פשוט לא נשמע לי אמיתי, שאני -בהריון???
אפשר לשמוע בנות שעברו כבר את החוויה, האם ההרגשה "שזייפתי" את זה, תעבור מתישהו?
אני עם הרבה חששים ופחדים, בעיקר מאיך שהילד/ה יראו.. עדיין קשה לי לעכל את כל זה..
תודה לכל המקסימות

עוגי555

New member
איזה אושר ואיזה מזל טוב גדול!

מזדהה ביותר.
התחושה מלווה המון זמן ולובשת ופושטת צורות שונות... לאט לאט היא מתמוססת אבל נשארת כל הזמן ברקע, שוב, בצורות שונות ואף מפתיעות...
אבל!
האושר הגדול, העיסוק בהריון עצמו בעיקר אחרי שמתחילים להרגיש את הבייבי וכמובן- הבייבי עצמו שממלא את כל החיים, משאירים פחות ופחות זמן לכל הרגשות והכאבים והתהיות והבלבלות...
להגיד שזה נעלם?
לא...
אבל עם כל שאת, זה שווה הכל.
שמחה עבורך מאוד!

עוגי555

New member
"עם כל זאת"

התכוונתי.
אני זוכרת אגב ממש טוב את התחושה. אבל זה שנשאתי את ההריון וצימחתי את הבייבי בתוכי נתן לי תחושת הישג מדהימה ואושר ממש גדול וטהור, וזה עמעם לי את תחושת הנחיתות או כמו שאמרת מרמה...

למה מרמה למה?

תהני תשמחי כי ההישג הוא כולו שלך.
אני מתקרבת ל-50,,,איזה מתקרבת עלאק,,,חודש הבא אני 50, ואני לא מרגישה שאני מרמה, אלא שהצלחתי למרות הגיל במקום ש"שייך לצעירים בלבד",,,
ויי כמה אני נהנת שעצרתי את שעון החול חבל"Z ,,,ובוטן שגדל לו בנחת ברחם ה"זקנה" שלי הוא שלי ב-100% ואפילו ב-1000%,,,כי אני חווה את הפחדים מיום ליום של ההריון , ההתפתחות ושאר מרעין בשין,,,רק אני מרגישה אותו, רק אני באטרף למראה של כל דימום כזה או אחר, רק אני באטרף מ-US אחד לשני ובפחד שהאם יהיה דופק או לא יהיה, רק אני ארגיש את התנועות, ורק אני אלד בסבל גדול לידה של תינוק בריא ושלם בע"ה,,,בקיצור, יקירה תהני, זה שלך, לגמרי שלך והרווחת ביושר את הזכות לשמוח ולהיות מאושרת.

מזל טוף ענקיסטייייייייי

מזל טוב! איזה כיף!

אצלי התחושה שגנבתי ממשהו ילד נעלמה די מהר אבל בהחלט הייתה קיימת... אני אפילו מאוד שמחה על התרומה מכיוון של סיכונים קטנים יותר למומים כרומזונלים. שתי חברות בגילי עברו השנה הפלה יזןמה בגלל מומים חמורים שהתגלו בסקירה. עוד שתיים הפלות בשלבים מוקדמים. איפהשהו אנחנו יכולות יותר לנשום לרווחה בקלות ולהיות רגועות יותר (כך אני מרגישה). אפגנטיקה של אשה בשלה וביצית של בחורה צעירה- שילוב מנצח!

תחושת הזרות מקבוצת 'הנשים בהריון' ליוותה אותי בהתחלה גם עם ילד שלי בהריון ספונטני- התחושה שאת עוד לא באמת בהריון, את לא נראית, זה שזה 'על תנאי' עד שיש דופק ורואים ממש עובר חי וזז על המסך מאוד דומה רק כנראה בתרומה ישר משייכים את זה.

בהצלחה בהמשך

איזה יופי!

גם אני זוכרת איזו ההתפתלות פנימית כזו שלי בשלבים הראשונים, כאילו אני לא מספרת את "כל האמת".
עכשיו - כבר לא כ"כ מרגישה אותה - כ"כ גאה ונהנית מההריון הזה! עד כדי כך שלא מתחשק לי שיגמר, כי כבר עכשיו מתחילה להתגעגע אל התחושה ההריונית... (לוקחת בחשבון שאשמע אחרת בחודש תשיעי בשלהי אוגוסט...
)
שיהיה המשך מוצלח!.

מיה או

New member
מאוד מבינה את התחושות שאת מתארת

הרגשתי ממש כך כל הטרימסטר הראשון והיה לי מאוד קשה להתחבר להריון הזה, למרות שרציתי בו מאוד והלכתי רחוק (מבחינתי...) כדי להשיג אותו.
עכשיו בשבוע 23 כבר יותר מפוייסת ומחוברת. מה שעזר לי להרגיש חיבור חזק יותר להריון הן התגובות של בתי ,שהשמחה שלה מהאחות החדשה שצומחת בבטן לא יודעת גבולות. זה עוזר לי להרגיש שאנחנו משפחה אמיתית.
אני מבינה את החששות והפחדים שאת מתארת, ומקווה מאוד שמתישהו הם יפחתו גם אצלי (ואולי אפשר אפילו לקוות שיעלמו...?)
אני מאמינה שכשתהיה תינוקת כל זה יצבע בצבעים אחרים לגמרי.
בכל אופן, אני חושבת שחשוב שניתן לתחושות האלה מקום ולגיטימציה, לא ניבהל מהן, נחיה איתן בשלום וניתן לזמן ולחיים שחזקים יותר מכל מחשבה, לעשות את שלהם.. שיהיה לנו בהצלחה עם זה!

בשעה טובה!

איזה יופי שהצלחת בניסיון ראשון. האם בסוף עשית את התרומה בארה"ב? אם כן, אשמח אם תתני פה פרטים לבנות ששוקלות תרומה משם.
אין ספק שבהתחלה מרגישים קצת מוזר, גם ההריון, גם התרומה, ההורמונים בשיאם והכל נראה מפחיד. לאט לאט הפחדים ירגעו... מזל שהריון הוא 9 חודשים
גם אני חששתי מאיך שהילדים יראו, ואיך הסביבה תגיב אליהם, אבל ככל שההריון התקדם התעסקתי בבריאות של העוברים ובדאגה לשמור על ההריון הזה ולמשוך אותו עד כמה שאפשר לשבועות מתקדמים (הריון תאומים).

natalie001

New member
פרטים..

עשיתי את התרומה בארה"ב, תהליך מאוד יקר, אבל תוצאות מעולות..
נשאבו המון ביציות, ולבסוף נותרו 18 עוברים בלסטוציסטים..

מילי7777

New member
אכן תוצאות מעולות

שיהיה בהצלחה בהריון ושימשיך תקין וקל. מה זה יקר? כמה עלתה התרומה בארה״ב?

למעלה