תשובה דחוף

תשובה דחוף

בתי בת שנה ו4 חודשים ואני מנסה לגמול אותה מהנקה ( אני בשיטת הפלסטר על השד) זה די עוזר השאלה שלי היא: מה במקרה והיא לא ינקה 24 שעות ולאחר מכן היא ממש ממש מתעקשת ואני נשברת מותר להניק???? מה לגבי החלב???? בבקשה תשובה דחוף דחוף אני קרובה ל-24 שעות. תודה אמא של נעמה

אמאלניא

New member
הנקה אחרי הפסקה

כל הכבוד שהנקת את בתך שנה ו4 חודשים! מהי שיטת הפלסטר על השד? את מנסה לגמול את בתך. לאחר הפסקה של כ24 שעות את מרגישה שבתך מתעקשת ואת דואגת האם מותר להניק והאם משהוא לא בסדר עם החלב. מותר להניק - אין בכך שום בעיה . בגיל זה החלב מיוצר על פי דרישה - כלומר כאשר בתך תינק יוצר החלב. אחרי שנה וארבעה חודשים החלב לא נעלם תוך יום אחד. זה יכול לקחת מספר שבועות ואף חודשים. האם אינך חשה בגודש אחרי 24 שעות הפסקה?

גודש

אני עם גודש כבר יותר מי 24 שעות ואני מתה מכאבים איומים ניסתי את שיטת הכרוב לא ממש עזר לי אז הזמתי רופא הביתה בשביל מרשם והיא נתנה לי ואני לא כול כך מתלהבת לגשת לקנות את התרופה לפי המלצת הרופא לא למהר עם התרופא. מה ידוע לך שאפשר לעשות לגבי גודש???. תודה עבור התשובה הקודמת.

אמאלניא

New member
תגובה לגודש

כדאי לחמם את השד לפני כל הנקה על ידי קומפרסים או זרם מים חמים. יש להניק מהשד בכל הנקה ולתת אותו ראשון לתינוק. כדאי לנסות תנוחות הנקה שונות, כך שאולי מזוית אחרת התינוק יצליח לשחרר את זה. בעיקר תנוחה שבה הסנטר מופנה לאיזור הגדוש. איזו תרופה נתן לך הרופא?

תשובה

מצטערת שלקח לי הרבה זמן לענות אבל , פלסטר הכוונה פשוטה מאוד: לקחתי פלסטר והדבקתי אותו על הפיטמה וכל פעם שהיא רצתה לינוק אמרתי לה שיש לי פצע (או בובו בשפה שלהם) וכך הצלחתי לגמול אותה מהנקה. פשוט מאוד בהצלחה
.

למעלה