תשובה דחוף

תשובה דחוף

בתאריך 06/06 רשמתי לך שאלה חשובה מאוד והייתי רוצה לקבל תשובה כי אני עייפה מאוד!!!! תודה סמדר

sagitlaleche

New member
סמדר, אני לא רואה את השאלה, ../images/Emo20.gif

האם תוכלי לחזור עליה?

"השאלה"

בתי בקרוב בת שנה והיא עדיין יונקת לרוב, היא כמעט ולא אוכלת כלום- פעם ביום מרק לפעמים חצי גמד (מעדן) או איזה רבע גרבר פירות וגם אחרי פרצופים ועוד..... שאנחנו אוכלים אנחנו מנסים לתת לה את כל מה שיש על השולחן והיא לא נוגעת בזה אולי איזה כפית חומוס. בלילה היא קמה כול חצי שעה או שעה "לינוק" ואני מאוד עייפה בעקבות זה כי היא מאוד פעילה בהמשך היום היא ישנה אולי שעתיים כל היום. הייתי רוצה להפחית את כמות ההנקה לפחות ואני לא יודעת איך???? יש לציין שאני לא עובדת ו99% מהזמן אנחנו יחד רק במקרה ואני יוצאת לסידור של שעה וזה גם שהיא ישנה. בקיצור יש לי בעיה, ולפי בעלי זה לא בעיה ואני צריכה להמשיך להניק והכל בסדר. הייתי רוצה לקבל יעוץ או איזה שהיא עזרה לגבי " השאלה "???? תודה 14/06/03 האמא הכי אוהבת והכי מאושרת בעולם

sagitlaleche

New member
הנקות לילה ../images/Emo20.gif

זה נשמע מאוד מאוד קשה המצב שאת מתארת! תינוקות, עד בערך גיל שנה יונקים רוב הזמן. יש תינוקות שמתעניינים במזון מוצק בגיל צעיר ושמחים לאכול הכל והרבה. יש תינוקות שרק אחרי תקופה מעוניינים לאכול מוצקים. בדרך כלל בגיל שנה מתחולל מהפך והאיזון הופך להיות לטובת המוצקים. תינוקות בגיל של בתך עדיין זקוקים להנקת לילה, למרות שהמצב בו את נמצאת נשמע מתיש מאוד, הנקות תכופות כל שעה במקרה הטוב. האם ניסית להקל על עצמך ולישון יחד עם התינוקת שלך? הנקה תוך כדי שינה יכולה להיות פתרון לתינוקות שמתעוררים לעתים תכופות לינוק. אפשר להגדיל את המיטה על ידי מזרון נוסף או הצמדת מיטת התינוק למיטה הזוגית כך שלא צריך ממש להתעורר. פרט לכך, כמובן העצות הרגילות של לישון בכל פעם שהיא ישנה, גם אם מדובר לזמן קצר. וגם אם את רואה שהיא משחקת יפה בצעצועים שלה, את יכולה לנמנם לידה ולעזור לך לעבור את הימים ואת הלילות בצורה טובה יותר.

syavo

New member
הצעה טובה היא לישון עם התינוקת

מאז שחזרתי לעבודה זה גם מה שני עושה(על אף תגובות מאוד לא נלהבות מהסביבה) ופתאום נפקחו לי העיניים אחרי חודשים שהתהלכתי כמו זומבי. גם אני קמה להניק 3-4 פעמים בלילה. כולם אומרים לי שאני אצטער על זה ושהתינוקת לא תהיה מוכנה לחזור למיטה שלה וכו'וכו'. אני מקווה שהם טועים - למישהי אולי יש ניסיון??? בכל מקרה בינתיים זה כל-כך כיף לי לפקוח עיניים בלילה ולראות אותה על ידי - ככה אני גם משלימה את השעות שאני לא איתה במשך היום בעבודה... אני מקווה שאני לא אצטער על זה כמו שכולם אומרים...

למעלה