תשדיר הבחירות

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
תשדיר הבחירות

ראיתי את תשדיר הבחירות של הליכוד ונורא צחקתי מאוד מאוד רק בשביל להבין אותי... אני רואה את זה כתוכנית סאטירה טובה כי חלק מהתשדירים כאלה לא מתאימים למפלגות שלהם... טוב אז ראיתי תשדיר של הליכוד שאמר: מצנע יקים גדר הפרדה שרון יקים גדר ביטחון אנשים עד לאיזה רמה הגענו? הרי מדובר על אותה גדר אתם לא חושבים שזה ציני לדבר נגד אותה גדר שאתה תומך בה?

eviv

New member
המשמעות היא אותה משמעות

גדר ביטחון היא גדר שתשמור על הביטחון גם שרון וגם מצנע רוצים בה גדר הפרדה היא גדר שתפריד בין שטח מסויים לשטח מסויים זה מה שגדר עושה בדרך כלל... משמע גדר הפרדה=גדר ביטחון שם שונה לאותו דבר

למה שאצביע לחירות?

אני דואג רק על הכסף שלי ולכן אצביע כנראה ישראל בעליה, אני לא תומך בעמדותיה, אבל לי כבר לא אכפת, לכן אצביע שרנסקי למען עתיד הכסף שלי ואם כבר מדברים על כסף הגיע הזמן לרכוש מכונית חדשה נראה לי שאקנה את ה LEXUS מודל ES אעלה תמונות אח"כ

מה שיותר מגוחך ועצוב כאן

זה למה שרון ששלט עלינו במשך שנתיים של אינתיפדה, עדין לא בנה את הגדר עליך הוא מקשקש בתשדירים. (אולי כי ברור לו שזה אומר שמה שמעבר לגדר - לא שלנו)

Zack DA

New member
מה שמעבר לגדר הוא שלנו

אם שרון היה "מבין" אחרת הוא היה מפנה את ההתנחלויות...

Zack DA

New member
השאלה היא מה יהיה תוואי הגדר

בכל אופן צריך כבר להחליט בעניין הזה - זו זכותם של אזרחי ישראל שההחלטה הזו לא תעוכב.

eviv

New member
הוחלט על תואי

עכשיו צריך להקים אותה כי את השרטוטים כבר הכינו

Zack DA

New member
אני לא מסכים לתוואי ש"הוחלט"

אני רוצה גדר המחלקת את יש"ע לקנטונים, ולא על הקו הירוק פלוס מינוס.

אם אין שטח מת....

ברדיוס של כמה קילומטרים שנותנת לצה"ל (או מיש שישמור שם) את הזכות לירות בכל מי שמתקרב גם אם הם "חפים משפע". אז אני נגד הגדר. אם לחיילים יתנו חופש פעולה מוחלט, אני בעד גדר ביטחון בחלקים מסוימים ביש"ע.

למעלה