תשדיר הבחירות שלי

תשדיר הבחירות שלי

חבר'ה, אני גאה להציג את תשדיר הבחירות של המפלגה שלי. לצערי הרב, בשל מגבלות טכניות אני לא יכולל לשלוח לכם את התשדיר המלא המלווה במוזיקה, אבל כל מי שרוצה, מוזמן לשלוח לי מייל [email protected] ואני אשלח לו בחזרה את התשדיר בחירות עם הג'ינגל החדש שלנו. בינתיים תצפו ב"תשדיר אילם" אבל עדיין מושקע מאוד עם הדרך שלנו. בהזדמנות זו ,אני רוצה להודות לעומר נורי שמלווה את המאבק לפורום אחר והוא שותף מלא איתי. אני מקווה שתהנו מהתשדיר.

בניגוד למועמדים אחרים ושליחיהם..

אני מספר במה אני טוב ולא במה האחרים רעים.

למי שלא מצליח להפעיל את התשדיר

באו אליי תלונות על בעיתיות. נא ללחוץ על ה"מצורף קובץ ppt" בכותרת של ההודעה, ואז ייפתר התשדיר. תודה.

LPgirl

New member
תקשיב ותקשיב טוב!

אני אישית לא תומכת בך ומקווה שגם מי שקורא את זה! אם אתה כל כך מתרברב בהיותך הש"ש היחיד.. אז אתה באמת מאמין שזה תפקידך? לנהל פורום?? חוצמזה למשה יש ותק.. וכן צריך לשקול את עברו של המועמד לפני ההחלטות ואני לא חושבת שמה שהוא עשה זה להשמיץ.. הוא ציין עובדות.. ואתה אפילו לא מכיר אותי, אבל אני שומעת דברים! הרבה דברים! ומוודה שהם נכונים או לא נכונים! בכל מקרה משה לשלטון וזה גם כי העזת לערב את אסתר! אסתר נשמה שלי היא קדושה! ואני לא ארשה שיערבו אותה! בכל מקרה.. עד פרישתו של משה אתה תחת חסותו.. לפחות בפורום אז.. שקול מילים! צ'אווו :)

Oded Hashoded

New member
חזי אני איתך!!

ביום הבחירות כולם יראו שאתה צריך להיות ראש הפורום

למעלה