תשדירי הבחירות

יוליקה

Member
מנהל
אתם יודעים כמה מנדטים הולכים לאיבוד

בגלל ריבוי המפלגות הקטנות שאין להן סכוי לעבור את אחוז החסימה. אם במקום לבחור בכל הרשימות שמחליטות לעשות הרפתקאה כדי לזכות בכמה דקות של פרסום תבחרו ברשימות הגדולות - תהייה לנו ממשלה חזקה וכל אולי...אולי תהיה מדינה חזקה.

צריך להצביע רק למפלגות שיכולות להרכיב ממשלה

לא רק למפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה אסור להצביע, אלא גם לא למפלגות קטנות וסקטוריאליות, שרק מפעילות לחצים סחטניים על המפלגות הגדולות, ויוצרות ממשלות לא יציבות. צריך לשאוף לשתי מפלגות גדולות, כמו בארה"ב, שיכולות להרכיב ממשלה יציבה בקלות יחסית, ולא נתונות לסחטנות של הקטנות. חוץ מזה, צריך מישהו שינהל את המדינה. המפלגות הסקטוריאליות, שנאמנות רק לציבור מסוים או לרעיון אחד הן לא אלטרנטיבה שלטונית. הם לא יכולים לנהל את הכלכלה, את הביטחון, את המגעים המדיניים. אז למה להצביע להן? רק כדי לקדם רעיון אחד או מגזר אחד? צריך לבחור רק מי שיכול לנהל את המדינה. זו המטרה, לא?

elihok

New member
העבדה היחידה שלא הטילה רפש ...

אני הכי אהבתי את בני ברית ....מה זה ההזיה הזאת, מי אלה אנשים האלה? מה רוצים ולמה? צומת כרגיל הפחידו אותי בטירוף ועלה ירוק הצחיקו . מדהים איך ההזיות האלה חוזרות אלנו כל שנתיים

HaShMaLL

New member
הכי הזויים צומת ...

לראיה ציטוט "על כל קסאם בשדרות אנחנו מורדים רחוב בעזה ושותלים שם דשא ! איזה איש מפחיד ...מי זה מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך ? ביבי עשה חכם ששם עצמו במשרד ראש הממשלה. לבני שוב תוקפת את ביבי (טיפשי ולא אפקטיבי) ומקשקשת על ההורים. ברק בתשדירים מקוריים ומעולים, לא סגור על זה שהמסרר עובר לכולם ברור

smadar431

New member
התשדירים הכי טובים הם של ברק!

רואים שיש מחשבה.... ואני הכי אהבתי את זה ! רק ברק!!!

israel3000

New member
כן למי שמשעמם לו

תשדירי לשכת עבודה. קדימה הכל שינאה ורכילות. הליכוד היחידי שהיו"ר שלו מציג תוכנית לעם ותשדירים עם רצינות, ומה לעשות צריך להזכיר מי היא ציפי.

israel3000

New member
מחזקים, במה בדיוק ?

בכך שרואים עד כמה היא פועלת למען הנשים ? בכך שדעותיה כמו שבשבת ? בכך שהיא מתחפשת לנתניהו ? בקדימה אין מה להביא על יכולותיה של ליבני אז מביאים מה היו בני משפחתה או שינאה לנתניהו. הם בהיסטוריה ויהפכו להיסטוריה.

מרצ אומרים את האמת בפנים.

אני חושב שהתשדיר על ליברמן נכון ביותר וזו סיבה אמיתית ונכונה מדוע כן להצביע לתנועה החדשה מרצ

יש כמה טובים וכמה גרועים

הליכוד מעביר מסר ממלכתי מאוד. קדימה - משמיצה את נתניהו אבל לא מזכירה אפילו פעם אחת את היתרון שלהם. העבודה - רעיון נחמד ומשעשע. מרצ - תשדיר חזק, אבל לדעתי מפספס את המטרה החברתית ועובד בעיקר על הפחדה.

המחסל70

New member
התשדירים של העבודה הצליחו להצחיק אותי!

סוףסטף תשדיר בחירות עם קצת הומור.... יותר קולע משל כל השאר....

איך אפשר להזכיר דבר שלא קיים?

ב10 לפברואר יקרה אחד משני הדברים. או שקדימה תקרוס טוטאלית, או שהיא תרכיב את הקואליציה הבאה. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהראשון. בשבוע האחרון למערכת הבחירות כולנו נקסוס ציפורניים, ואני מקווה שהטוב ינצח, ולא המושחת והמחופש.

למעלה