תשבץ היגיון

nirr200

Member
שלום, חשוב לי לדעת למה הפתרון הנכון הבלבדי להגדרה כרסם (3) הוא רק נגס.
תודה.

nirr200

Member
שלום לך, דן אביבי חשוב לי להבין את הפתרון שלך לגבי כרסם של נגס וניג'ס.

danavivi

Well-known member
לא יודע אם לזה התכוון המחבר, אבל אם מסתכלים במילון אבניאון, רואים שאחת המשמעויות של מכרסם זה נוגס. משמעות אחרת היא מציק, מעיק, מה שבסלנג זה מנג'ס.
בזמן עבר נוגס זה נגס ומנג'ס בכתיב חסר זה נג'ס.
מ.ש.ל.

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי ,לכולם ולכולן באילו אמצעים שי בירמן תשבצאי של היגיון יכול לעזור לי ויוכל לעזור לי בשביל לפתור נכון חידת היגיון כרסם (3) שהפתרון הנכון שלה הוא רק נגס אולי.
תודה.

danavivi

Well-known member
אולי תנסה דרך עיתון ישראל היום, הוא מחבר את התשבצים שם.

nirr200

Member
שלום לך דני אביבי, לכם ולכן, איך בדיוק כדאי לי לנסות לפנות לעיתון ישראל היום כדי לעזור לי לפתור נכון חידת היגיון של כרסם (3) שפתרונה הנכון הבלבדי הוא רק נגס.
תודה.

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי , לכם ולכן חשוב לי להבין למה הפתרון הנכון של אל תדברי , זה לא מודע (4) הוא רק סתמי.סתמי זה אולי אל תדברי.
תודה.

danavivi

Well-known member
יצירת קשר עם עיתון ישראל היום: תכתוב למייל [email protected]

לגבי סתמי, המשמעות השניה שלו זה לא ברור, לא מוגדר, אולי המחבר החליט ש "לא מודע" שייך לאותה קטגוריה, לא יודע.

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי, לכם ולכן חשוב לי להבין למה הפתרון הנכון הבלבדי של יכול להיות שעלה לי היום כי ירד לי החום הוא אולי התקררתי (7).
תודה.

nothing but the truth

Well-known member
שלום לך דן אביבי, לכם ולכן חשוב לי להבין למה הפתרון הנכון הבלבדי של יכול להיות שעלה לי היום כי ירד לי החום הוא אולי התקררתי (7).
תודה.

כשמשהו מתקרר ה חום שלו יורד (במובן של קר), אבל כמישהו מתקרר (הופך חולה) לעתים חום הגוף שלו עולה.

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי , לכם ולכן האם הגיוני שהפתרונות הנכונים בלבד של כרסם (3) הם נגס וסגן בחזרה.
תודה.

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי, לכם ולכן למה הגיוני אולי שהפתרונות הנכונים בלבד של כרסם (3) הם נגס וסגן בחזרה.
תודה.

nothing but the truth

Well-known member
שלום לך דן אביבי, לכם ולכן למה הגיוני אולי שהפתרונות הנכונים בלבד של כרסם (3) הם נגס וסגן בחזרה.
תודה.
שאלתך אינה ברורה (ובכלל גם אופן ההתנסחות שלך). מה היא ההגדרה המדויקת בלי תוספות שלך (כתוב אותה בין מרכאות).

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי,לכם ולכן בהקשר ל"כרסם (3)" יש קשר לתשבץ היגיון של תשבצאי היגיון שי בירמן ועיתון ישראל היום.
תודה.

nirr200

Member
שלום לך דן אביבי, לכם ולכן , למה הגיוני ש"כרסם (3)" שייך לתשבץ היגיון או לתשבץ רגיל?
תודה.

למעלה