תרשמו ביומנים!

Omer d25

New member
תרשמו ביומנים!

זה יוצא! כן כן זה מגיע העונה השלישית של the oc בתאריך ה3 לפברואר! כן כן זה מגיע מגיע! תרשמו תרשמו יאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! מגיעעעעעעעעע

Angelus

New member
ה-3 לפברואר?

מאיפה לך? אולי עדיף שאני אחכה לשידורים עם יס, אם כך. אני בסך הכל בפרק 8 בעונה ה-3.

Omer d25

New member
תרשום תרשום!

לא לא! אני יודע טאוב טוב! זה מגיע ב3 לפברואר!!! לא יס! אני כבר סיימתי לראות את העונה ה2 כבר אתמול! אני חייב להתחיל בעונה השלישית שמעתי שזה מגיע ב3 לפברואר זה מגיע מגיע מגיע! כןכןכןכן!

Omer d25

New member
מגיע מגיעGעעעעע~!

ליס ויקאנדדדדדדדדדדדדדדדד נהנהננהנהנהנההההההההההה כןכןןןןןןן מגיעעעעעעעעעעעעעעעע

timor014

New member
מה?../images/Emo2.gif

איך אתה יודע? זה אומר שגם מגרש ביתי יגיע בפבואר?

almog500

New member
../images/Emo6.gifיש איזה כיףף....

ובקשר למגרש ביתי תישאל בפורום של הסידרה..

vand

New member
זה דווקא תאריך הגיוני...

אם את הפרק האחרון של סמולוויל יחלקו ל-2 כמו שעשו למגרש ביתי אז התאריך הזה אמור להיות בדיוק התאריך של הפרק הראשון של העונה ה-5 של סמולוויל בהנחה שאין הפסקה בין העונה ה-4 ל-5. יכול להיות שזו העונה החדשה של הערוץ שמתחילה מוקדם מהצפוי עם כל העונות החדשות או אולי אפילו או-סי תתפוס את המשבצת של סמולוויל גם זה אפשרי...

vand

New member
וגם בתאריך הזה

יש את פרק הסיום של אוורווד ואת הפרק הלפני אחרון של מגרש ביתי.

nivit 13

New member
לא נכון!!../images/Emo13.gif

מה לא במרץ?! ישששש עוד חודש וויפי

Omer d25

New member
תקלטו תקלטו!!!!

זה מגיעעעעעעעעעעע ב3 לפברואר!!! לא במרץ לא לא לא! זה מגיע בפאברואר ב3 נהנהנהנהננהה אני מת על הסדרה הזאתתתתתתתתתתת בלו בלו בלו

Omer d25

New member
אני יודע יודע!

זה מגיע ב3 לפברואררררר מגיע מגיע! נהנהנהנה בלו בלו בלוווו מגיע מגיעעעעעע כן כן כן!

Omer d25

New member
לא לא לא!

שתיתי שתי תיתי תיתת! רק קפה קפה קפה קפה! כן כן ןכ ןכן קפהההההה יאמייייייייייייי גרררררררררררר תות!

TheLost

New member
אל תאמינו לו.

האיש בכלל לא מסוגל להסביר איך הוא יודע, רק "זה מגיע זה מגיע". לך תמצא לעצמך חיים. זה יגיע, זה יגיע.

למעלה