תרשמו ביומן:

Yaniv-DC

New member
תרשמו ביומן:

ב-23 במאי בערך בשעה 22:05 אני נוחת בלונדון, שם אשהה עעעעד ה-27 במאי בצהריים. איזה כיף לי ואיזה כיף לי. בהזדמנות זו רציתי לספר לכם, שאחרי שנבהלתי (נחרדתי בעצם) מהמחירים המפלצתיים של המלונות שם, נזכרתי שקיים האתר פרייסליין שם מגישים הצעת מחיר ותוך כרבע שעה מקבלים תשובה.. אז הגשתי בקשה למלון כוכב אחד באזורים מסויימים במחיר של 40 דולר לילה, ונדחיתי
ואז הגשתי בקשה חדשה ב-50 דולר, וזה אושר ואף שודרג למלון 3 כוכבים, ליד תחנת king´s road לא רחקו מראסל סקוור. לונדון - צחצחי את עצמך - אני באאאא!!!

כשאני הייתי בלונדון..

אז אף פעם לא ישנתי במלון... (והייתי שם שני פעמים חודש רצוף). למי שלא יודע, החרדים שבאים ללונדון מארץ ישראל אף פעם לא יושנים במלון, בשכונות החרדיות של לונדון (בעיקר בסטמפורד היל) יש הרבה משפחות חרדיות מאוד טובות וחמות שמארחות חינם בלי כסף, אורחים מארץ ישראל. מה שנקרא בסלנג החרדי "הכנסת אורחים". לי אישית היה חדר לבד בקומה השלישית (עליית גג) בבית לונדוני טיפוסי של חסיד בעלז ישיש מהונגריה, היה לי בחדר שני מיטות מאוד נוחות, כיור, שטיחים, הכל!!! וזה חוץ מהארוחת בוקר וערב שהייתי אוכל שם בחינם. עם הכנסת אורחים כזו, מי צריך בית מלון? שבת שלום לכולם, הישיבה

ושכחתי לציין ש...

לא הייתה לי כל הכרות מוקדמת עם אותו אדם שאירח אותי... הוא פגש אותי בבית כנסת והציע לי מעצמו להתארח בביתו.. הישיבה:))

עילית33

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכנסת אורחים באמת יפה וכל הכבוד לו. אבל אני בספק אם היית מקבלת הזמנה כזו בהיותך יהודייה חילונית.. כלומר- מסקנתך נכונה.. מה חוץ מזה תותי?

תותי-בת

New member
אני לא טובה בכתיבה בשעות האלו.. ../images/Emo9.gif אני אכן חושבת שכל הכבוד לו ../images/Emo9.gif ולמה שלא אקבל הצעות של הכנסת אורחים? לדעתי זו יכולה להיות חוויה משהו משהו ../images/Emo9.gif וואי זה נראה לי נורא נחמד... אבל בטח אני אצטרך לשים עליי כמה שכבות טובות לפני... ../images/Emo9.gif חוץ מזה הכל טוב, תודה ששאלת, בקרוב יש גיבוש למג"ב ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif ואני מצטערת שלא לקחתי את הבייבי קיפוד אתמול בלילה אליי הבייתה, אני מקווה מאוד שלא דרסו אותו ושלא הציקו לו ילדים קטנים ומרגיזים... שבת שלום! ליאת.

עילית33

New member
לגלות לך סוד תותי?../images/Emo58.gif

החלום הרטוב שלי היה להיות לוחמת במג"ב!!! אבל מה לעשות שבזמני לא היו ב כ ל ל בנות במג"ב...ולא הייתה שום אפשרות להתגייס לשם.
וכל כך רציתי ופינטזתי וזה..
בסוף נתנו לי פרופיל רפואי שגם ככה היה נמוך מידי וביליתי שנתיים מול מחשב- אבל בהנאה מרובה!
בהצלחה לך ילדונת- שחקי אותה!!

תותי-בת

New member
עילית דארלינג... ../images/Emo104.gif לצערי הרב, גם אצלי התפקיד נשאר בגדר חלום רטוב... ../images/Emo9.gif אני לא הולכת להיות לוחמת מג"ב בעקבות פרופיל רפואי שאינו תואם לדרישות התפקיד כלוחמת, אז מה שאני הולכת לעשות במג"ב הוא להיות ../images/Emo104.gifבקרית../images/Emo104.gifגבול../images/Emo104.gif תודה על האיחול ../images/Emo140.gif שיהיה שבוע טוב, ליאת.

Gefen

New member
מה שנקרא בסלנג החילוני

התעלקות נטו יא עלוקה..

זהר nj

New member
גפן

כאילו מה.... לא מינהלת??? אז את יכולה ל דבר עכשיו לא? נשבר הדיסטנס... שבת שלום.. [יאללה לא צריך יש אלף כמוה]... מחייך חיוך ממזרי זהר

Gefen

New member
זוהר יא נעץ לא הבנת כלום

א. זה היית תמיד אתה ולא הדיסטנס ב. איזה כיף שאני כבר לא צריכה להיות נחמדה אליך.... ג. תפסיק לעקוב אחרי ד. תמחק את החיוך המטופש ה. הדלת משמאל...או שהתחלת לאהוב פתאום את הפורום הזה..??? ואני מ´כפת לי יש עוד מליון כמוך (במחלקות סגורות אומנם...
..) גפן..{מורידה את הכפפות...}

זהר nj

New member
יש לי את האגו

לא ל היות בוטה ל תגובה שלך.. וואלה ..הצלחת.. תם הקטע.. ועוד משהו לא מסיר כפפות ..אני פה בשביל סתם לתור וירטואלית אחר" האושר הניצחי.." בואנה את הפתעת..בן אדם.. אז יותר לא ..לא ..וזהו.. יכולתי לכתוב המון חידודי לשון עוקצניים ו פלפולים כדאי ל "החזיר" לך... האמיני יש לי את הכשרון ואת היכולת לכתוב דברים סרקסטיים ומעליבים בדיוק כפי ש כתבת...--לא בוחר בדרך הזו.. שבת שלום ושלום

Yaniv-DC

New member
אני נאלץ לכתוב כאן מה שכתבתי בפורום

השני שלי --- תודה על איחולי ההנאה, אני מבטיח מבטיח מבטיח להנות
מי שרוצה למסור ד"ש לאליזבת´ - מוזמן לעשות זאת בעצמו, אני אישית הולך דיירקטלי למסור ד"ש חחחחחחחחחם לוויליאם הכובש!

תותי-בת

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

למעלה