תרשו לי פעם אחת

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
תרשו לי פעם אחת

לנצל במה זו , לטובה אישית........... אני זקוקה לאינסטלטור דחוף לא עונים בדפי זהב ואין התייחסות להשארת הודעות. אם יש פה צפוניים , קרייתים , רצוי...... נא להפנות אותי..........כשהקיר יקרוס......כבר יהיה מאוחר.... (את המשכורת שלי תעבירו לאלומיניום......
אחרי ניכוי הקשקשת שלי, שהוא נוהג לקזז לי מדי חודש.......
) יאלללללללללה , אני רצינית...................... דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל לא אחד כזה שייבקש ממני להביא אליו את האבטיה בלי סמיילי של חיוך.......

מקפיצה אותך ../images/Emo101.gif

התפוצף לך צינור ב"אבטיה" באמבטיה? תכיני בגד ים וסירת משוטים. סתתתתתתתתתתם אני רעה שברעות וגם אוהבת להוסיף קשקשת

magy

New member
האיש שבקיר

משהו דולף שם בפנים. רק בעל מקצוע יודע מה. כל חיי תיקנתי הכל לבד. (בעלי רק מחא כפיים, אפילו לא החזיק לי את הסולם) כעת, אני זקוקה לבעל מלוכֶע.... ואין, אולי אין יותר שרברבים...... אפילו לא ראו אותי, ולא רוצים להגיע אליי........ אולי בגלל שלא אפיתי עוגה לשבת........
PPP

magy

New member
לזה קוראים להוריד את הירח?

לגור במרכז ולנסות לעזור בצפון!!!!!!!!!

אני מקווה ,

שהפתרון הזמני יעזור. נחכה ליום ראשון. ביום ראשון הטלפון, אצלך, לא יפסיק לצלצל. כל האינסטלטורים יחזרו אלייך בשאלה.

שקדי

New member
פנטושקה...........

כאבי לב ביום שישי????? כאבי לב זה לאמצע השבוע....... ומה נשמע????

שקדי

New member
מה קרה????

את מדאיגה אותי............ ואינסטלטורים זה בכלל משל לטיפול בענינים אחרים בד´´כ...............

תצטרפי למגי.

לכו, לעשות פן ותלתלים. ביום ראשון, כל השרברבים יפלו אפיים ארצה לכבודכן.

כבר עשיתי

גם פן גם תלתלים גם כביסה גהוץ בישול ועדיין לא השתנה כלום ועד יום ראשון אלוהים גדול

הרבי מברסלב

אם זכרוני אינו מטעה אותי. אמר: "אין דבר, שלם יותר, מלב שבור. אז הפומפה שלך בסדר, פנטושק´ה. דווקא, נראית לי אחלה, במפגש האחרון. מה קרה? ספרי לי. מבטיח לא לספר, לאף אחד.

למעלה