תרשו לי לעשות סדר

תרשו לי לעשות סדר

אני יודעת שאני קצת נדחפת אבל לא אכפת לי! יש פה המון שינויים ואין פה סדר. קודם כל איפה חיי הפורום הזה???? אני רוצה יותר תגובות יותר חיים ויותר אקשן! מזה!? מאז שספיידי הפסיק את השאלונים אז אין לכם מה להגיד? בושה!!! דבר שני אני דורשת מכל אחד תגובה אחת על כל שירצה כדי שאוכל למספר אתכם ולקטלג אתכם וכן זאת אני קושקושית מתולתלת מהוותיקים פה שבילתה המון השבוע הזה עם יובל המבולבל אצל הבייבי הקטן.

קמים בכוחות חדשים

ומנסים להחיות ואם לא יעזור ניתן כמה מכות חשמל טובות. במקרה הכי גרוע ספיידי יחזור בכוח לשאלונים שלו.

../images/Emo25.gif

נו מה לעשות לא קל לעזוב אותכם, אפילו בלתי אפשרי. עכשיו שהייתי בעמדה של כל אלו שעזבו אני רוצה לומר "אם אשכחך...."

Barvazoom

New member
אני רוצה הסברים -->

מי זה יובל המבולבל? מי זה הבייבי הקטן? למה נעלמת? מה השעה? ולמה היום הזה לא נגמר כבר?! אה, יצא לי מיני סקר עבור קושקושית במיוחד!

dahanis

New member
אז ככה

הנה גם תגובה ממני אגב, אני קצת חדש כאן מישהו יכול להראות לי איפה פינת הקפה?

עונה לסקר אישי

יובל המבולבל, טולי בלבולי... נו באמת... הבייבי הקטן זה הבן שלי <כמעט> בן של דודה שלי שאני איתו שעות על גבי שעות חולה על הפיצפון הזה שרק בן 9 חודש וכבר משגע אותנו. נעלמתי עקב סיבות אישיות <רוצה פתק מאמא?> העיקר שחזרתי, לא? השעה עכשיו היא 11.34 ויותר מאוחר 16.45 היום עוד יגמר חכי חכי איפה הסבלנות? איזה כיף שהוכן לי במיוחד סקר!!!

Barvazoom

New member
אה הא! תפסתי אותך.... ../images/Emo166.gif

השעה עכשיו בכלל: 16:16........
ורציתי שתדעי שהתגעגעתי אליך. וגם אם אני לא כותבת פה הרבה אני קוראת אתכם... :]

../images/Emo124.gifבאתי לעשות פה סדר

אבל רק כי ביקשת
נרקיסטית היום בתורנות קפה, עכביש 2 מחר קושקושית אחראית על ניקיון פינת העבודה דולפינה את אחראית על מסדר הבוקר Barvazoom אחראי על ארוחת צהריים ובדרך לטיול על שעת סיפור צפניה אחראי על כיבוד קל exterior אחראי על קולה למכורים (כמוני
) בוא שניה הרצגובינה אחראי על שטיפת הכלים מותר לי אחראי על כל מה שאסור לי לעשות
(המון עבודה קיבלת, אה?
) chaofix אחראי על קבלת פנים וחניכה לחדשים ארטיק בקיץ אחראי על... ארטיקים
(
) liormk הופך להיות רס"ר משמעת c o h e n 8 אחראי על הבלאגאן אליאור ריגבי עוזרת לכהן עם הבלאגאן וילדה מזכוכית ובת מלכה בתורנות שמירה.... זהו, ואני? אני הולכת לישון זה היה קשה

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

זה לא פייר!!! למה את מקבלת את התפקיד הכי טוב? ולמה לגילעד אין בכלל תפקיד? ולמה הים כחול? ולמה הפרה שותה חלב? ולמה הכלבה לא מפסיקה לנבוח? ולמה את גורמת לי לדבר שטויות????????!!!!!!!!!!

אוקיי אז ככה

אני מקבלת את התפקיד הכי טוב כי... אני בחרתי את התפקידים(דיקטטורה במיטבה
)
דבר שני, אני חדשה, אז תעזרי לי קצת, מי זה גלעד?
והים כחול כי השמיים משתקפים ממנו, האמת היא שהוא בכלל שקוף, אבל ששששש, אל תגלי לאף אחד, זה יהיה הסוד שלנו, טוב?
מאמי, פרה לא שותה חלב, היא בכלל שותה שוקו
הכלבה שלך לא מפסיקה לנבוח כדי שלא ייגמרו לך השאלות לעולם....
כי..... כי..... כי........ וואלה, לא יודעת

../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif

למה לי את לא עושה פרוטקציה? גמני רוצה פרוטקציה! גילדע זה חבר של בדרך לטיול הם הכירו פה בפורום! אהה ההה בגלל זה מים שלי בברז שקופים? והפרה הזאת... היא זאת שגמרה לי את כל השוקו? בקשר לכלבה... נראה לי שיש חתול בסביבה שמתחיל איתה.

למעלה