תרשו לי לספר לכם

AngeIDust

New member
תרשו לי לספר לכם

שהסטודנטים בצרפת (במיוחד אלה שלומדים רוקחות ורפואה) הם פשוט לא שפויים וקשה להאמין שדווקא אלה אנשים שבעתיד אמורים לטפל באנשים אחרים. אם הייתם רואים מה היה בוויקנד שלנו, פשוט לא שפוי. ב12 בצהריים יום שישי אין אף אחד שלא שתה מינימום 4 שוטים של וודקה (וזה אלה שלא שותים הרבה, המיומנים יותר שתו כמויות יותר גדולות) ועד יום ראשון בלילה הגוף לא זוכה לקבל שום נוזל שלא כולל אלכוהול. בין לבין זוכים לראות הרבה איברי גוף של אנשים (שבימים אחרים באוניברסיטה הם מכוסים, לפחות אצל הרוב) ומשחקים משחקים מופרעים לגמרי. בערבים כמובן מוסיפים עוד אלכוהול (עד שכמה נמרחים על הרצפה בלי יכולת לזוז) והמון ריקודים וזוגות שאחרי זה כיף לרכל עליהם (או להזכיר להם עם מי הם היו כי הם היו שיכורים מדי בשביל לזכור עם מי ומה קרה). לסיכום, כל כך כיף להיות פה סטודנט לרוקחות. (מה שנורא זה לגלות שהבוגר שאימץ אותך במשך כל הוויקנד הוא בעצם באותה שנה כמוני, כי הוא עושה שוב את השנה השניה...) הם פשוט פסיכים הצרפתים האלה....

ציקהלה

New member
לא מחדשת כלום.

רק פה שיש להם גישה לסמים מיוחדים. וכן אנחנו הרופאים של העתיד.

AngeIDust

New member
רוקחים בכל זאת...

הם האלה שמספקים את הסמים לשאר האוניברסיטאות...

חשבתי שצרפתים הם אנשים מתורבתים

יושבים ושוטים יין ומדברים באינטלקטואליות יתר על הרשע שהוא ארה"ב - לא מקפיצים שוטים ומתעוררים במקומות! כשתהיי רוקחת גדולה (או גדולה מספיק בשביל לספק סמים) תתקשרי אלי =)

AngeIDust

New member
נראה לי שכשהם עוברים את גיל 40

הם הופכים למתורבתים. לפני זה הם מנצלים את הזמן להתפרע

MissCunningham

New member
אני חושבת שככה זה בכל מקום...

גם אצלנו, חברים שלי באוניברסיטה מספרים שהם בכלל לא זוכרים איך הם הגיעו לכיתות ולמבחנים מרוב שכל השנה הם היו מסטולים ולא הפסיקו לקפוץ ממסיבה למסיבה.... חיי הסטודנט קשים נורא, הא?

למעלה