תרשו לי להפריע...

gamegir

New member
תרשו לי להפריע...

...לכם באמצע דיונים סוערים על כרזות "שיער" בראי הדורות- אני צריך עזרה. שנה הבאה, מתוקף היותי שישיסט, אני אצטרך לעלות עם שיר מתוך מחזמר במופע בבצפר. הקטע הוא, שאני צריך להגיע לאחד בספטמבר שנה הבאה עם הצעות לשירים. ואין לי. כלום. וכאן אתם נכנסים לתמונה- אני צריך הצעות לשירים מתוך מחזות זמר או סרטים מוזיקליים, שהדובר בהם הוא גבר כמובן, עם עדיפות לילד/נער, שיר שאפשר לשחק, ורצוי מאוד מאוד שהוא יהיה שמחף ולא דכאוני בסגנון "בו הו, חברה שלי זרקה אותי אז אני שר עליה שיר ועומד להתאבד". אוקיי? תודה מראש, ותבורכו אם אתם נותנים לי רעיונות. גומא

suzzie q

New member
או יש לי מלא להציע אבל

אני חייבת לעוף מכאן אני אחזור יותר מאוחר עם הצעות !!!!

suzzie q

New member
חזרתי והנה הצעות בשבילך!

guys& dolls-luck be a lady מתה על השיר הזה jesus christ superstar- superstar joseph& the amazing tehnicolour dreamcoat- any dream will do la cage aux folls-I am what I am les misrables-bring him home (אבל זה שיר די דכאוני) singin in the rain-singin in the rain my fair lady-on the street where u live oklohoma!-oh what a beautiful morning seven brides& seven brothers- bless your beautiful hide an american in paris- I got tythem שיר משחקי מצויין top hat- top hat white tie & tails annie get your gun- anything u can do I can do better אבל זה דואט עם בחורה שיר מגניב בטירוף gigi- thank heaven for littale girls במיוחד אם אתה יודע לעשות מבטא צרפתי fiddler on the roof- If I was a rich man the teepenny opera- mack the knife soun of music- edelweiss טוב אולי בעצם לא כדאי זה שיר מעצבן אני שונאת אותו my fair lady- i´ve grown accustomed to her face neptun´s daughter- baby it´s cold outside למרות שגם זה דואט עם אישה carousel- youll never walk alone למרות שגם זה שיר עצוב במקצת מקווה שעזרתי לך
אגב אני ראיתי את הערב שהיה לפני שנתיים כשבן השתתף ונהניתי מאוד אחח איזה קול מדהים יש לילד הזה
אני מאחלת לך המון בהצלחה! כנראה שזה הגורל שלי לעזור לתלמאים....במקום להיות אחת כזו

gamegir

New member
קודם כל- תודה

אבל, "אוסרים" עלינו לקחת משהו מדברים בסגנון "ברנשים וחתיכות" ו"קברט" כי השירים שם לא הכי מתאגרים מה גם שהם מאוסים לגמרי.. יש כאן כמה שירים ששרו השנה, אז הם ירדו מהפרק מיד, וכמובן שהשיר חייב להיות שיר סולו לחלוטין, כך שדואט לא בא בחשבון (יש בי"א ערב דואטים). ושוב- המון המון תודה, אני רץ לבדוק את השירים. גומא

suzzie q

New member
לא זכור לי שנתתי שיר מקברט....

וגם....רק שיר אחד מברנשים וחתיכות ידעתי שלא תבחר בו כי הרי העלו את המחזמה השנה אצלכם אבל פשוט הייתי חייבת לציין כי זה שיר מגניב שאני אוהבת בכל מקרה אני מקווה שמשהו ממה שננתי כן יעזור איכשהו

gamegir

New member
ברור-

ההערות היו כדי שלא יציעו הצעות לא מתאימות.. "להקדים תרופה למכה"... :) ותודה שוב.. למרות שאני לא מוצא הרבה מהשירים שהצעת.. גומא

suzzie q

New member
יש לי את כולם

אבל אני לא רואה דרך שבה אני אוכל להעביר לך את זה אז אם יש לך הצעות

Wednesday

New member
לילד-

אפשר אולי שירים מ"אוליבר"- who will buy this wonderful morning או food beautiful food או got to pick pocket or two או consider yourself at home עכשיו, אני לא זוכרת אם shell we dance מ"המלך ואני" זה תפקיד נשי או גברי, אבל זה חמוד לאללה. יש I´m free מ "טומי". עד כאן ממני (לבינתיים). מצאתי עוד אנשים שאוהבים מחזמרים!! זה טוב. זה התחיל להמאס על החברים שלי :) ובתור חדשה בפורום, לא נרגיז אתכם, הקבועים :). רק תגדיו לי איפה יש שרשור של "מחזות הזמר/ השירים האהובים ביותר". אם אין (קשה לי להאמין) הבה נתחיל אחד! בברכת "נתראה".

gamegir

New member
תודה-

באמת השיר שאני הכי חושב עליו כרגע הוא "CONSIDER YOURSELF" מ"אוליבר".. תודה.. ובטוח יש, איפשהו.. צריך רק לחפש.
ברוכה הבאה. לילה טוב. גומא

gamegir

New member
FOOD...

שיר מצויין. כרגע הוא הפייבוריט- הוא גם מאתגר (ההתחלה נמוכה, הסוף גבוה), גם בכיף אפשר לשחק אותו, והוא פשוט יפה. תודה לך. :) גומא

טומיתם

New member
יכול להיות שקצת באיחור מה, אבל -

son be a dentist - חנות קטנה ומטריפה (במקור סטיב מרטין, שיר סדיסטי...)

למעלה