תרשו לי להגיב

תרשו לי להגיב

קראתי מה שנאמר כאן על הסיפור שלי אני מבינה ומודה לדאגתם של החברים אחת הסיבות בגללן החלטתי לכתוב את הסיפור היא: לפני כמה חודשים באה לבקר אותי אחותי טלי, אנו משוחחות ואז היא אומרת לי יעלי איך זה שכולנו האחים פחות או יותר מסודרים בחיים ושלך "נדפקו"? עניתי לה : טלי לכם הייתה יעלי לי לא הייתה יעלי אם הייתה לי יעלי רוב הסיכויים שגם חיי לא היו "נדפקים". היא עונה לי: צודקת יעלי את הקורבן של המשפחה. לאחר המעשה האחרון שלי היא אומרת לי יעלי אני מאוד כועסת עלייך על מה שעשית..... את כועסת עליי עניתי לה? באיזו זכות? לכן החלטתי לכתוב את הסיפור תחילה עבור משפחתי כדי שיבינו למה אני עושה את מה שאני עושה, ותתפלאו אע"פ שטלי היא אחותי היא קוראת את הסיפור ושואלת אותי: מה זה וזה באמת היה? וגם זה? איפה אני הייתי? עניתי לה טלי את חיית בעולם וורוד כי יעלי לא נתנה לך לראות את השחור.. ואני חושבת שהיום היא יותר מבינה. זה שפרסמתי אותו ברבים, זה לא מתוך זעקה לעזרה, רציתי שאנשים יקראו וילמדו משהו על החיים, שכל מי שקשה לו יקרא את הסיפור שלי ויגיד אם היא היא הצליחה אז גם אני.... ושוב תודה לכולם

m i c h a l i

New member
יש לי סוד בשבילך...

לא נשאר יעלי בשבילך כי נתת את יעלי לכולם... עכשיו זה הזמן שלך לתת לעצמך אוהבת אותך היו לי ימים של קדרות ועגמה הדרך חמקה ואבדה לי שתיתי את כוס מרורי עד תומה בלילה שנתי נדדה לי רציתי שלווה מרפא ומזור רציתי לחיות רציתי לחזור ידי לאחוז בדמיון מאסה בשארית כוחותי כך ביקשתי לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בניגון הישן רחקה ספינתי מחופי מבטחים ושטה בים הפתוח לאופק כוזב לחזיון תעתועים מופקרת לגל ולרוח חיפשתי לי עוגן מפלט ומסתור רציתי לחיות רציתי לחזור הסהר עלה ודרכי אבודה בשארית כוחותי כך ביקשתי לחזור לחיים... רוני אחיאל

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ועכשיו,אני מזמינה אותך לפתוח כרטיס בשם יעלי, ולהצטרף אלינו כאחת מהחבר'ה. אני מזמינה אותך לעסוק בבעיות הקטנות של היומיום ולהרשות לנו להיות היעלי שלך, קצת... לפעמים... שאלה: מה הצעד הבא שלך בדרכך לחזרה לשיגרה טובה? כיצד אני יכולה להיות היעלי שלך בצעד זה?
חם

יפיופי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני מצטרפת לדברים של נאווה זה הזמן שתעשי בשביל עצמך תיעזרי בכל מי שמוכן מציע ורוצה לתת לך חיבוק, אוזן קשבת, עזרה או כל דבר אחר. שימי עצמך בראש ,אהבי ודאגי לעצמך, חזרי לאט לאט לדברים שחלמת, שרצית לעשות, אל תתני לכלום שוב להסיט אותך מעצמך. זה לא תמיד קל אבל שמצליחים לעשות זאת הלב מתרחב האהבה העצמית גדלה ומתרחבת כל פעם קצת ועוד קצת בצעדים שמתאימים לך. אז את מוזמנת להיות איתנו כאן ולחלוק אפילו על בסיס יומי את החזרה לחיים ובגדול כמו שרק את יודעת

י ע ל י1

New member
../images/Emo141.gifשבת שלום לכולם

ראשית תודה לכולם על העידוד והפירגון (הסיפור שלי זו אני) נאווה תודה מיוחדת לך ולמיכלי המנהלות של הפורום ולשאלתך - עדיין לא חשבתי על כלום לעתיד. אני בינתיים משתתפת בקבוצת צמיחה (תמיכה) שדיי עוזרת, אמרתי שלום יפה למחלקת פסיכיאטריה, האמת אני חושבת כרגע כיצד אני יכולה לעזור לעצמי להמשיך הלאה, אז חשבתי על לימודים (הלוואי שאוכל לממש שנה הבאה), אני גם מחפשת עבודה שתעסיק אותי בבקרים ונראה מה הלאה
זה ממני אליכם באהבה

blonda3

New member
ידעתי../images/Emo8.gif

שיש לי סיבה להכנס לכאן נכנסתי ומיד נשאבתי לתוך הסיפור הקשה של יעלי... לא יודעת על מה בדיוק מדובר על היום או על לפני כמה שנים בכל אופן הצלחת לעורר בי ענין ואני אקח לי את הזמן ואשב ואקרא את כל הסיפור שלך כי נראה לי שזה שווה קריאה. חזקי ואמצי! ושלום לכולם אני חדשה ישנה פה.... פעם הייתי כאן בשם אחר אבל זה היה מזמן מזמן

../images/Emo24.gif

האי יעלי הסיפור שלך הוא הדבר הראשון שהתחלתי לקרוא בפורום הזה. אני חדשה כאן, התחלתי לקרוא את סיפורך עד שנגמר יום העבודה ביום חמישי. אין לי מחשב בבית. למרות כל צרותי הרבות האישיות חשבתי המון עלייך כל השישבת ובאתי "בריצה" הבוקר - יום ראשון להשיך לקרוא במתח את המשך סיפורך. אני חושבת שהוא יכול להיות סדרת טלביזיה ... ושוב

שרון 8

New member
יעלי

כן הצלחת ובגדול בכ'כ הרבה תחומים , אין ספק שיש לך כוחות מופלאים... כרגיל נאווה ניסחה טוב ממני את מה שניסיתי להעביר לך במסר לפני מספר ימים... אז ברגעים קשים , זכרי בכמה לבבות נגעת שמוכנים להיות כאן עבורך... מקווה שתשתמשי בהם...

על הדרך...

וגם
וגם
וגם
וגם
כי בשבילי ה -
(אין אייקון של כוכב).....זו את. אוהבת אני

קיט קאט

New member
ואמרו את זה טוב יותר לפני

אחרי שפעם היצצתי פה ונעלמתי, הסיפור שלך החזיר אותי לפה. את אדם מיוחד במינו, עם המון אומץ. יש המון אנשים שמזמן היו מפסיקים להלחם ומרימים ידיים. אמרו המון דברים נכונים לפני, ואני רק מצטרפת ומאחלת לך שלווה ואושר. ובעניין התגובות שקיבלת - פעם מזמן היצצתי לפורום הזה ולא הצלחתי להתחבר, הסיפור שלך, והתגובות החמות והמפרגנות החזירו אותי בחזרה לפה, מתוך רצון להתחבר למקום שבו ישנם כותבים שכאילו. ועכשיו בשקט בשקט אחזור לי לפינה הקטנה ואמשיך לקרוא בהנאה.

למעלה