תרקוד כאילו...

קישפרוץ

New member
תרקוד כאילו...

אני מקווה שלא תעשו לי בעיות עם ``רגשנות יתר`` או ``הצפת יתר`` או כל הדברים שדנתם בהם לאחרונה פה... ;-) טוב, אז מי שמכיר אותי כבר, יודע שאני אוהבת להביא קטעים שמצאתי, או שמצאו לי... אני פשוט פחות טו(וווווו)בה בלכתוב בעצמי.. תסלחו לי :) תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך. אנו משכנעים את עצמינו שחיינו יהיו טובים יותר אחרי שנתחתן. אחרי שיהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנחנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר אחרי שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמינו שחיינו יהיו טובים יותר ויהיו יותר מושלמים כשהבן\בת זוג שלנו יצליח יותר, כשתהיה לנו מכונית טובה יותר, או בית יותר גדול, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן יותר טוב להיות מאושרים מ``עכשיו``. אם לא עכשיו אז מתי? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו פעם אמר: `משך הרבה זמן היה נדמה לי ש``החיים האמיתיים`` היו אמורים להתחיל עוד מעט. אך תמיד היה מכשול אחד. בעיה שעליי להתמודד איתה, פקס לא פתור. חוב שצריך לשלם. אז החיים היו אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם הם החיים שלי`. הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר. האושר הוא הדרך לכך. יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששוה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן, תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית. עד שתתגרש, עד יום שישי בערב או עד יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך, לא גורל! תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך ותרקוד כאילו אף אחד לא רואה אותך.

סירטוק

New member
קיש, אלו דיברי כפירה!!!!!!!

קיש !! ממה שאת כותבת נובע שהדרך לאושר לא עוברת בצ`אט!!! זו כפירה מוחלטת ולאלו שאומרים דבר כזה אין חלק בתחיית הניקניימים ,אין להם חלק לעולם הבא ,ולא יזכו לראות הודעה בפרטי בכל חייהם . ``הצ`אט הוא גורל ,לא דרך!! תצ`וטט כאילו אתה לא בתפוז תכתוב בפרטי כאילו אתה כותב בכללי `` טוב,התבזיתי מספיק.... אחותי שבת שלום

קישפרוץ

New member
האמת.....?

אתה צודק, הדרך לאושר ב-ה-ח-ל-ט לא עוברת דרך הצ`ט... מה שגורם לי להירהורי כפירה על שעותי הרבות פה... יש כ``כ הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות, במקום לברבר כ``כ הרבה שטויות בכ``כ הרבה שעות... תהיו בריאים...! שבת שלום אחי (מתי אתה מגיע הביתה? ;-) )

טרמפיסט

New member
כה אמרו גדולים מאתנו

אל תשאל מה הצ`אט יכול לעשות למענך, אלא מה אתה יכול לעשות למענו.

מיקי*

New member
האושר אינו המטרה

כי אם אמצעי נלווה כדי לעזור לנו להגשים את מטרותינו. ואם הצ`אט עוזר בכך, אז למה לא. רק ננסה לא לבלות פה סתם, בלי מעש. (אני מנסה את זה כעת, אז נכון שזה קשה, אבל אולי זה שווה את זה?) שבת שלום וחודש טוב.

התמ-ים

New member
ציטוט: ``האושר הוא דרך``, כמו שנאמר:

``לא כל אדם מוצא את אושרו בחיים, ואם הוא מוצא, אז זה בטח של מישהו אחר ...`` ותחשבו על זה ... :))) יום טוב, שבת שלום וחודש טוב משנכנס אדר מרבין בשמחה, אז תהיו שמחים ומאושרים

כפיתוש

New member
קישקושיאדה!!!

ב``ה זה לא כזהההה קשקוש מה שכתבת! ;-) אהבתי לקרוא את זה שוב!! (אפילו שכבר ראיתי את זה, אולי אפילו באחד הפורומים פה) ולמי שחסר... יש לי כפית מיותרת של אושר. נ.ב עם מקור אח, קח ת`אוטו וסע אליה לשבת: סע אליה כאילו שסוכות הגיע. אה, ואל תשכח לקחת טרמפיסטים על המהיר... (בדיוק איפה שמתעוררים כשנוסעים באוטובוס...) :) כפית של אושר

סירטוק

New member
את נורמליתתתתת?????

מילא לסוע ביום חול ,קיש תוכל לברוח ברגע שאני אגיע ,פשוט תקפוץ על הרכבת הראשונה שתגיע או תעוף לה. אבל מה יקרה בשבת?!?!?!?! ( אין תחבורה ציבורית,היא לא תוכל לברוח אני גם לא אוכל לסוע חזרה) א.את רוצה לגרום לה להצטער ,ועוד בשבת????!!! ג.איך נוכל לתקשר בשבת???? יש לה רק מחשב אחד בבית,וגם אם היו שניים אז אסור לצוטט בהם בשבת. מה את רוצה שנעשה,שנ ד ב ר?????????????????? מסקנה: ``סוף מעשה במחשבה תחילה`` לפני שאת כותבת הודעה בפורום תחשבי פעמיים על ההשלכות ההלכתיות של הודעתך.... חודש אדר שמח נ.ב. האוטו לא מתניעעעעעעעעע:(((

קיש...רק שתדעי...

הורדתי את ההודעה שלך... אני מתכוין להדפיס אותה... ולשמור אותה למשך החיים שלי... זה פשוט חזק. מלא עצמה. סוחף ומרגש. אכן כן... לעבוד, לאהוב, לרקוד... להיות מאושר... עכשיו... אני מודה לך מכל הלב, שהבאת את הקטע הזה. תודה לך. רחוק.

למעלה