תרקדי

ל י M ו ר

New member
תרקדי../images/Emo79.gif

סוף סוף זה הגיע אתמול קיבלתי את המפתחות לדירה . כל אחר הצהריים ניקיתי, קצת מתקשה לעכל עדיין . והיום לקחתי אותה בבוקר להעביר איתי כמה דברים והיא רצה במדרגות לא עוצרת לשניה. ואיך שנכנסנו אני מראה לה הכל והיא רק שואלת"אמא איפה החדר שלי" ואני לוקחת אותה לשם, והיא מתחילה לרקוד. העיניים שלה כל כך מאושרות, ומשם היא עוברת לסלון ורצה ורוקדת. תרקדי ילדה שלי את כל הטוב שבעולם אמא תיתן לך כי אין דבר שחשוב לי יותר מהחיוך והאושר שלה. ועכשו זה בדיוק הזמן הנכון להתחיל דרך חדשה .

מיKה

New member
בהצלחה ובשעה טובה!

אחחחח איזה כייף. ושיהיה לכן שם רק טוב

../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo82.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

שיהיה ברגל ימין לימורי. את כל מה ששמח ומאושר מאחלת לך בבית הזה.
קולולולולולו

naama78

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif

איזה כייף לכן מאחלת לכן שיהיו רק ריקודים ושירים ב
הזה
רק שמחה ואושר
"זה בדיוק הזמן הנכון להתחיל דרך חדשה"
דרך צלחה לשתיכן
ובהצלחה

יערית

New member
נשמע כ"כ פשוט

לאנשים שנמצאים כבר בדירה משלהם,שלילדים שלהם יש חדר משלהם ופינת משחקים משלהם... ואת שפיללת לזה תקופה ארוכה,להגיע לפינה משלך לפינה משלה,הגעת לזה עם הטיפוס בסולם חיים שלך, אני מתרגשת לאן שהגעת,מתרגשת עבור מה שהשגת עד כה לבד. בהצלחה אישה קטנה גדולה,קיבלת גם מפתחות לעצמאות

תרקדו ותתחדשו!! ../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif

בשעה טובה לימור מאחלת לכן רק טוב ורק שמחה ורק אושר ריקודים ושירים ב-
החדש הזה לשתיכן

כי אין אהבה בעולם כאהבה של אמא..

דירה חדשה, דף חדש, מזל חדש, אושר חדש, זוגיות חדשה, שנה חדשה.. ושתהיה טובה ומחוייכת.. לך ולילדתך..

my sunshine

New member
תרקדי

כל הדרך לעצמאות...
רק אושר לך ולקטנה שלך
בדרך המקסימה של שתיכן.

כמה אני שמחה

לקרוא את ההודעה הזו. כבר הרבה זמן ממתינה בסבלנות לקרוא אותה. שולחת לכן צרור פרחים צבעוני ושמח. לקשוט הבית, הלב והנשמה. שתדעו הרבה ימים של רקוד משותף והרמוני. שלכן, ענת

shovalit35

New member
בהצלחה ב../images/Emo82.gif החדש../images/Emo57.gif

שיהיה לכם שם רק טוב ותפתחי דף חדש יותר טוב

maof

New member
פיצי ../images/Emo24.gif

כל כך נעים לי לראות לאט תצעדי לך בביטחה, לצאת מתוך החשכה לעולם שכולו
מעוף

נטע31

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב

בהצלחה במשכנכן החדש. שתדעו בו רק נחת.

Kטלנית

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif

אושר גדול היה לי מלקרוא בית חדש התחלה חדשה מאחלת לכן הרבה הצלחה בדירה החדשה שתהינה מאושרות תמיד

למעלה