תרפיה בצבע

תרפיה בצבע ../images/Emo34.gif

מאמר חדש , שנכתב באדיבותה של אסתיה חוטר גזע ( תודה רבה
) , נותן לנו הצצה לתורה מופלאה ומעניינת ( לדעתי..). קריאה מהנה
בהזדמנות זו אני רוצה להזכיר לכל המעוניין בפרסום מאמר מפרי עטו , מזומן לשלוח אלי מסר או מייל
שבת שלום לכולכם
יעל

אדומה2

New member
מאוד מעניין!

תודה רבה :) רציתי רק לשאול, הסדר של הצבעים שהזכרת שם, זה הזכיר לי מאוד את הסדר של הצ´אקרות, האם משם זה הגיע? עכשיו, אני ממש אוהבת את הצבע הסגול- כבר שנים. באמת, אני תמיד אמשך לצבע הזה, כבר אפילו באופן לא מודע, הנה עכשיו אני מסתכלת על השולחן שלי ואני רואה שמסיר הלק שלי הוא גם כן סגול!!! :) אז מה זה בעצם אומר? אני יודעת שזה צבע של הצ´אקרה של העין השלישית שמדבר על רוחניות וריפוי, אבל גם ראיתי שהזכרת אותו כשסיפרו לך על הנערים והנערות המדוכאים...... ? תודה! :))

m_katzmann

New member
עין שלישית

לדעתי זה אומר שכרגע את זקוקה לחשיפה לצבע הסגול ולגרוי העיין השלישית, שאחראית באמת על בלוטת האצטרובל המפרישה את הורמון המלטונין שלו השפעה חשובה על השינה ובמצבים של דכאון ולכן גם מאוד מומלץ לאנשים עם דכאון להחשף לאור על העין השלישית. מאיה

אדומה2

New member
אפשר עוד?

הייתי רוצה לדעת עוד אם יש לך עוד מה לספר לי..... אני מדברת פה על תקופה של ממש כמה שנים של מלא סגול, מכל הגוונים, אני רק שולחת יד בחנות ואני מיד מעלה דבר מה סגול, זה דיי מדהים.... גם מבחינת אבנים- אני מרגישה אנרגטיקה רק מאבן אחת- אמטיסט, שהיא- איך לא- סגולה, ואני יודעת שהיא גם אבן המזל שלי (אחת האבנים של מזל דגים). את יכולה לספר לי עוד ממה שידוע לך על הנושא?

m_katzmann

New member
את קצת../images/Emo42.gif מסנוורת אותי

היי אדומה אז מי את בעצם? אדומה או סגולה? מעיון במה שכתבת אני מאמינה שאת אדומה וזקוקה לסגול שיאזן אותך. ולא במקרה את בוחרת באמטיסט, כי הוא מקשר בין ההגיון והרגש, בין החומריות (האדום) לבין הרוחניות (הסגול). האמטיסט גם מעוררת את כוחות הריפוי הנסתרים, מטפלת בכאבים, בדלקות וגורמת להרגשה של שקט פנימי, רוגע ואהבה. מאיה

אדומה2

New member
hehehe

על מנת להביא דברים על דיוקם- אני לא אדומה ולא סגולה, אני יעל. לא יעל מנהלת הפורום- יעל נוספת. :) נעים מאוד. אדומה זה כינוי שהגיע מהמייל שלי באנגלית שנופל לא רע עליי כי אני גם ג´ינג´ית (אומנם לא כתום בוער, אבל עדיין ג´ינג´ית). אני חושבת שיש בי שניהם, כמו גם צבעים ותכונות אחרות.... ודרך אגב, אני הרבה יותר רוחנית מחומרית.... :) שבת שלום.

למעלה