תרנגולית

תרנגולת

New member
אוף איתך..

אוהבת אותך המון המון המון גם. ואל תהיי עצובה 8-( אני עצובה כשאת עצובה.. אוף. B-( אני תרנגולת מטומטמת.. אני אוהבת אותך הכי הכי המון.

מייק 48

New member
תוגי שלי !! מהר חיוך גדול... B-)

תוגי חומד, אל תהיי עצובה כי זה מעציב גם אותי... צאי קצת המצב הרוח האפור הזה... צאי קצת החוצה לראות את הדברים היפים... יאללה, לכי לכייף !! מגיע גם לך להנות ולשמוח... אז קדימה לחגוג !! מתגעגע לחבק אותך, חמודה ומתוקה... חג עצמאות שמח (זו פקודה, לא בקשה) !! אוהב אותך מאד מאד שלך תמיד מייק

בוקר טוב לך מייק

אתה מחלק פקודות על ימין ואל שמאל.... זה אומר שמצב הרוח בסדר. מקווה שהיתה לך הופעה מוצלחת אתמול... בעצם...אני סומכת עליך בעיניים עצומות לרווחה. חג שמח...צא גם אתה לכייף קצת. וגם זו פקודה! אוהבת מאיונת.

תרנגולת

New member
לא רוצה.. תחייך אתה בעצמך.

או שבעצם כן.. יש לי שלל חיוכים מזוייפים.. והנה אחד מזוייף : :cool: והנה עוד המון מזוייפים: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) הנה.. אנחנו מרוצים? הנה.. אני שמחה כנראה, אם אני מחייכת כל כך. לאאאאארווווווווצצצצצההה לחייך.. זה מאמץ את שרירי הלחיים או משהו בסגנון, אומנם שורף קלוריות.. אבל הפרצופים החמוצים שלי שורפים הרבה הרבה יותר קלוריות.

איפה שמחה איפה????

אם את לא רוצה לחייך......אז אל תחייכי! קיבלת פטור...בסדר? לא צריך להשתמש לרעה בתפוזים....הם מסכנים נורא. את מוציאה להם את המיץ.

מייק 48

New member
תוגי יקרה ואהובה...

מעולם לא אנסתי מישהו לעשות משהו בניגוד לרצונו ואני בגילי לא מתכוון לשנות את חוק הברזל הזה שלי !! אין לי שום כוונה לגרום לך לעשות משהו שאת לא רוצה לעשות !!! אם את לא רוצה לחייך ולא בא לך - אל תחייכי... לא צריך שום חיוך מזוייף ואני לא שמח ולא מרוצה מהמסכות המזוייפות... אם בא לך פרצוף חמוץ - תהיי חמוצה... אם לא בא לך לחייך - אל תחייכי... אם בא לך להיות עצובה - היי עצובה... בשבילי - אל תעשי שום דבר בניגוד לרצונך !! את לא חייבת להראות מסכות מזוייפות רק כדי שנשמח... אם רע לך ואת רוצה להישאר בביצה - הישארי בביצה... אם כל-כך טוב לך שכל-כך רע לך ואת רוצה להישאר ככה - הישארי ככה !!! בקיצור - עשי רק מה שאת רוצה ומה שאת חושבת שטוב לך... אני לא מחלק הוראות או פקודות, לא לך ולא לאף אחד (בקושי לעצמי אני אומר מה לעשות ועצמי לפעמים מסרב)... לא משנה מה תעשי ומה תחשבי אני אוהב אותך מאד מאד מאד וכנראה אמשיך לאהוב אותך ואני מתגעגע אלייך נורא שלך תמיד מייק

ולכן בננות...תוגי וקארן.

מקווה שאתן נחות קצת...או אפילו ישנות (אופס...אמרתי מילה מגונה!) אוהבת אתכן...יותר מיותר מיותר מיותר...ולא תצליחו לנצח אותי מקטע הזה! נסו שתיכן לענות לפקודה של מייק ואחרי המנוחה הדרושה לצאת להנות קצת. אתן צריכות גם את זה.. ולא רק ויכוחים ליליים ברשת. אוהבת....האחות הגדולה.

תרנגולת

New member
ככה?

את מזלזלת בשיחות שלי עם דודה? אגב, אני לא בטוחה כמה את גדולה יותר מדודה- זה דורש בדיקה.. תאריך יומולדת למייל שלי מייד!!

לא......בכלל לא.

איפה מזלזלת? בחיים לא....בכן? בשום פנים ואופן! טוב שיש עם מי לדבר....גם בשעות הלילה צריך לפעמים...ואצלכן הרבה יותר מלפעמים. וגם היום אפשר לישון עד מאוחר...אז זו בכלל מצווה. ואני תמיד הכי גדולה...את לא יודעת? אז תדעי! ואני גם הכי אוהבת...עוד עובדה בילתי מעורערת.

למעלה