תרנגוליתה יקרה

תרנגוליתה יקרה

מקווה שהשיחה שלנו עזרה ולו במעט. דיברתי מכל הלב, והלוואי שהייתי יכולה לעשות יותר. רק רציתי לך שיר קטן שיספר לך כמה אני אוהבת אותך. אוהבת אותך יותר (יהונתן גפן-מתי כספי) -------------------------------------- יותר מאשר השמש אוהבת את היום יותר מאשר הקיץ אוהב את החום יותר מאשר החורף אוהב את הקור יותר מאשר היין אוהב את השיכור יותר מאשר הגשם אוהב את הענן יותר מהשעון שאוהב את הזמן יותר מאשר רומיאו אוהב את ג`ולייט יותר מאשר סוקרטס אוהב את האמת יותר מאשר החופש אוהב פרפרים יותר מאשר שופן שאוהב את הפסנתר אני אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר. מאיה

מייק 48

New member
אין סוף לאהבה

מאיונת מתוקונת, אוהב את השיר הנפלא הזה ובליבי קלעת בול האהבה שלך המתוקה כדבש נוטפת ממש ללא גבול לבבות כולנו יתמלאו וכד האהבה מתחדש ומתמלא איזה קסם, איזה נס, אני לא מפסיק להתפלא !!! איזה כייף לתרנגולת אותה את כל כך אוהבת איזה כייף לבנות הפורום שאותך זימן להן המזל גם תרנגולת זו האהובה אותך מאד מאד אוהבת הלוואי עלי, מאיונת, אהבה כזו יפיל הגורל. בקיצור: אהבה ללא גבול !!! (הולך להתחפש לתרנגולת - אולי יפול עלי משהו...) ריגשת אותי מאד, מאיונת שלך באהבה מייק נ.ב. גם אני אוהב מאד מאד את התרנגולת...

למעלה