תרמית בגיבורים!!!

WHITEPUMA

New member
תרמית בגיבורים!!!

טוב אז ככה: אם לסכם את העונה השלישית היא דיי גרועה לפחות הפרקים הראשונים שלה- אחר כך זה כבר קצת משתפר. עכשיו לתרמית הגדולה שוודאי ואף אחד לא עלה עליה. עבדנו עלינו חברים תקלטו: מי שראה את הפרק שבו נייתן אומר לג'סיקה, שאלוהים הביא להם את הכוחות אז זה כנראה למטרה מסוימת, ואז ג'סיקה מנפצת לו את הבועה ואומרת לו שום אלוהים ושום בטיח, אנחנו היינו רשימת ניסוי גנטי. עכברי מעבדה בניסוי מדעי.. זאת אומרת שהם קיבלו את הכוחות מהמדענים בעבר שהשתילו להם אותם כשהיו קטנים.. עכשיו מה לגבי אדם מונרו?? הריי גם לו היו כוחות והוא בא מין העבר הרחוק עוד בכלל לפני שהמדענים האלו נולדו? איך זה מסתדר עם העובדה שאת הכוחות כולם קיבלו מהמדענים? ואיך המדענים השתילו לאדם מונרו כוחות כשהם כלל לא היו בחיים לפני ארבע מאות שנה? אם תשימו לב גם הרגו את אדם מונרו כבר בפרקים הראשונים של העונה השלישית, כדיי שהצופים לא יתחילו לחשוב על הנקודה הזאת.. ויש עוד הרבה חורים בסדרה, כמו למשל את הקטע הזה של הרדיפה? הריי לא הבנתי מה הקטע? השתילו להם כוחות רק בכדיי שיוכלו לרדוף אחריהם שיתבגרו? לא הבנתי מה כול הקטע הזה? לא מוסבר בכלל למה השתילו להם בכלל כוחות? כשחושבים לעומק על הסדרה היא סתם סדרה טיפשית ודפוקה!! הרבה טעויות תסריט.. נמלטים שולט!!!

Sandro

New member
אני חושב שבאמת לא הבנת את הקטע

אף אחד לא אמר שכולם קיבלו את הכוחות ממדע, זה ממש ממש לא נכון. להפך, רוב גיבורינו כמו גם אדם מונרו קיבלו את כוחותיהם בדרך הטבע, ישנו דיאלוג באותם פרקים בין נייתן לאמא שלו ובו היא מסבירה לו שארתור (האבא) התבאס שלבן הבכור שלו אין כוחות ולכן הוא החליט לנסות עליו נוסחה מסוימת שתיתן לו כוח.. גם הסבירו שלא כולם מסוגלים לקבל כוח, אלא רק אנשים מסוימים שבנויים לכך. לגביי "הרדיפה" זה מאוד פשוט - התבצע מעקב אחרי אנשים עם כוחות ע"י אנשים כמו נוח ואז הם חטפו אותם והשתילו להם מכשיר מעקב. לאנשים בעליי פוטניציאל גבוה לקבלת כוח - ששני ההורים מחזיקים בכוח מסוים או אחד מהם, סיכוי גבוה שגם הילד יצא עם כוחות כמו במקרה של קלייר, מצמידים אחריהם מעקב צמוד יותר ואף במקרים אחדים דואגים שיהיו במשפחה אומנת כדי לבדוק אותם מקרוב - דוגמאות: קלייר, סיילר (כנראה) ואני מאמין שיתגלו עוד מאומצים במהלך הזמן. דעה אישית שלי: אני דווקא חושב שהעונה התחילה טוב ונמשכה גרוע. נמלטים הרבה הרבה יותר מאכזבת בעונה הרביעית, ממה הם בדיוק נמלטים? יאללה חלאס, הייתה גאונות בעונה הראשונה ומשם הידרדרות מפרק לפרק. אם כבר היום בטלוויזיה יש שתי סדרות בולטות שעקביות בעלילתן, 24 - שלעולם לא משעממת ובנויה היטב ואבודים - סידרה (שלא כמו גיבורים ונמלטים) שמתכוננת מהפרקים הראשונים עד סוף הסידרה (כלומר יש קשר בין כל פרק למשנהו) ובנויה בצורה גאונית להפליא. ולא רק אני חושב ככה.. :)

Billy Shirs

New member
הרשה לי לחלוק בעניין אבודים...

העונה הראשונה והשניייה היו מצוינות, אבל מאז הייתה התדרדרות חדה מאוד והסדרה הפכה לביזאר. בכל תוכנית צריכות להיות שאלות, אבל עדיין, צריך לענות עליהן מדי פעם כדי שהצופים יבינו מה הולך

Sandro

New member
מרשה אך לא מסכים../images/Emo8.gif

אני חושב שבעונה החמישית ענו על רוב השאלות שהתעוררו בעונות הראשונות. ממליץ לך לעקוב :)

Billy Shirs

New member
עוקבת, עוקבת.

לא שזה משנה משהו - הכול עדיין לא ברור, מוזר, מתקדם בטיל, ואיכשהו מצליח לשעמם. אהבתי בעונות הראשונות שהיה משהו *מוזר*, לא משהו *על טבעי*. פתאום דזמונד יכול לראות את העתיד ואיים יכולים לזוז. זה הפך לסתם.

Sandro

New member
לי יש עדיין שאלה מאוד מטרידה

בקשר להארלי, חוץ מהמשמעות של המספרים (שזו שאלה מאוד מסקרנת בפני עצמה), בעונות הראשונות עוד הייתה ליבי הפסיכולוגית, הוא אמר שהיא נראית לו מאוד מוכרת מאיפשהו.. ואז גילינו שהיא הייתה איתו במוסד לחולי נפש! הכותבים אמרו שיענו על זה ואני עדיין מחכה לתשובה שלי :)

abcd80

New member
ואלה אני חושבת אחרת

אבודים היא הסדרה היחידה כרגע שמצליחה להשאיר אותי עם פה פעור במשך כל הפרק. אני אוהבת התקדמות מהירה לעומת גיבורים שמורחת עלילות כמו מסטיק נמתח. הנה עכשיו סיימתי לראות פרק 19 של גיבורים, ודילגתי על הקטעים המשעממים. באמת זו עונה חלשה מאוד. אבל אבודים? זו סדרה פשוט נהדרת למעט עונה 3 שהיתה חלשה לטעמי. אבל הכל מתוכנן וגאוני להפליא וסופסוף מקבלים הרבה תשובות. לא יודעת מה אתך אבל אני נהנת מאוד מהסדרה ומכירה עוד כאלה שרואים אבודים גיבורים נמלטים ועוד ולדעתם אבודים לוקחת.

Billy Shirs

New member
זה כבר לא זה עם אבודים... (../images/Emo58.gif קטן)

אני רואה רק מכורח ההרגל (וגם בשביל הסיכוי הקלוש שצ'ארלי יחזור), אבל בגיבורים בחיי שלא ראיתי שום ירידת רמה. העונה הראשונה מוצלחת, בשנייה - יש את אדם
, והשלישית מעניינת נורא חוץ מסיילר ועבודת השורשים שלו.

ET2k

New member
החיים על מאדים (אנגליה)

סדרה מדהימה שכדאי מאוד לראות (יש רק 16 פרקים). אני לא רואה את נמלטים ,אבל קראתי כבר ביותר ממקום אחד שהסדרה איבדה את זה לגמרי...

Billy Shirs

New member
נמ, ../images/Emo58.gif

הגיבורים החזקים באמת קיבלו את הכוחות בתורשה. אלה עם הכוחות המעפנים כביכול - ניית'ן, ג'סיקה וכו' קיבלו אותם ממדענים. אגב, לדעתי אדם היה הגיבור הראשון...

Sandro

New member
השאלה היא../images/Emo58.gif

לאיזה אדם התכוונת. הכוחות בזמן עבר עברו מאחד לשני בתורשה, לא ייתכן שהיה מישהו עם כוחות סתם ככה אלא שהוא קיבל אותם בתורשה מאחד מהוריו (פיטר קיבל מאנג'לה ומארתור, קלייר מהאמא עם הכוח אש ששכחתי את שמה, מייקה מניקי ומאביו וכו'.) מכאן לפי התיאוריה שלי שהאדם הראשון שהיה עם כוחות היה או אדם או חוה והוא קיבל אותם מאלוהים עצמו, שהוא בעל הכוחות חח :) אבל כמובן זו רק סידרה ואני מקווה שלעולם לא ישתמשו בתיאוריה הזאת.

Billy Shirs

New member
נו, לא נראה לי../images/Emo3.gif

אדם-אדם היה הראשון, או לפחות אחד הראשונים. יש מצב שהוא התפרפר בטירוף וככה נוצרו כל הצאצאים שלו. יכול להיות גם שהיו עוד כמה שהכוחות שלהם לא באו לידי ביטוי (כמו מייקה למשל, אם הוא היה חי לפני 100 שנה הוא היה חסר תועלת לחלוטין). בכל מקרה, מוטציות מתחילות גם סתם ככה, אין צורך לחזור לימי התנ"ך

למעלה