תרמיל

ראשט

New member
תרמיל

שלום לכולם, אנחנו משפחה עם שלושה ילדים. מטיילים בערך פעם בחודש טיולי יום. נמאס לי להסחב עם כל מיני תרמילים שקיבלנו מכל מיני שנקרעים ומתפרקים לי בדרך וגם לא נוחים! הלכתי לחפש בחנויות ולאחר סקר נרחב הצתמצמתי להתלבטות בין תרמיל טוב של חברה ישראלית לתרמיל טוב של חברה ארופאית שעולה כמעט פי 2! מה אתם מציעים? האם להשקיע יותר ולקנות את הטוב ביותר, או להסתפק במשהו טוב יותר זול. תודה

ראשט

New member
לא ידעתי אם מותר...

מדובר על אאוטדור של קל גב (235 שח) לעומת LOWEALPINE (370 שח)

ששש

New member
למען האמת זה הפרש די סביר (להבנתי לפחות)

אם אתה רוצה כרגע להסתפק בתשובה כללית ההפרש במחיר לטעמי לא משמעותי וההבדל בין החברות הוא בלתי ניתן לגישור. השאלה אילו דגמים אלה ומה הנפח של כל אחד. לכל תרמיל יש יעוד וייתכן כי הדגם שראית של קל לגב הוא דגם מוצלח שיענה לצרכך אך חברת LOWE היא חברה וותיקה, מובילה וידועה מאוד בציוד שהיא מייצרת .(ההבדל בא לידי ביטוי באיכות הייצור, ברמת גימור, בטיב מערכת הגב, בתכנון התרמיל בתשומת לב לפרטים וכן הלאה) הגדר בבקשה למה אתה מייעד את התרמיל בדיוק, לאיזה סוג טיולים ומה אתה מתכנן לקחת בו פחות או יותר, תחזור עם דגמים ספציפים וננסה לעזור לך יותר.

ראשט

New member
היעוד הוא טיולי משפחות של שבת

בערך פעם בחודש, לפעמים יותר לפעמים פחות. בתיק בדרך כלל אוכל למשפחה עם שלושה ילדים, מיים, לפעמים בגדים להחלפה לילדים. הדגמים הם TRAIL32L של אאוטדור לעומת BLAST30 של LOWE. ברור לי שLOWE היא חברה מוצלחת והתרמילים שלהם שווים את הכסף. השאלה שלי כאן היתה כהתייעצות לגבי מה מתאים לדעתכם בתור הורים מטיילים לצרכים של משפחה מטיילת.

mmg3

New member
התאם את התיק לצרכים שלכם

אני ממליץ על תיק בגודל 30L- 20L - עם מקום לשקית מים מאוד מומלץ תיק של CAMLBAC אני קנית בחו"ל כל טיול על הגב

למעלה