תרמיל לטרקים

randomalia

New member
תרמיל לטרקים

שלום,
אני נוסעת לטיול תרמילאות ורציתי לברר בנוגע לתרמיל. כרגע יש לי תרמיל כזה בבית:
http://www.makorhaziud.co.il/aecommerce/c19045/12547.php אבל של 75 ליטר. כלומר, ריצ'רץ' אחד גדול ועוד כמה קטנים. רציתי לדעת האם בכל זאת כדאי לי לקנות תרמיל חדש שבצורת שק? או שלדעתכם אפשר להסתדר עם תרמיל כמו שיש לי למשך 3 חודשים?

לאן את טסה(איזה מדינות) ?

אם את עושה טיול של לעבור מגסט האוס לאוטובוס נראה שזה יספיק (למרות שלא רואים בצילום את מערכת הגב ).
אם בתוכניה של הטיול שלך יש טרקים שבמהלכם תיסחבי את התרמיל על הגב במשך שעות אז בידקי שמערכת הגב נוחה לך במקרה של
משקל ולאורך זמן.

בהצלחה .

yush4

New member
תלוי מה השימוש

אם את מתכוונת לצאת לטרקים, כלומר לטייל יומיים ומעלה עם התיק על הגב, אני יותר ממליץ להחליף. התיק לדעתי לא מתאים להליכה ממושכת מבחינת חוזק ונוחות.
אם לא, וכל השימוש של התיק הוא לעבור ממקום למקום והוא בעצם מהווה מעיין מזוודה- אפשר ללכת איתו, לדעתי תסבלי ממנו אבל אפשרי.

randomalia

New member
עושה טרקים

יום-יומיים-שלושה מקסימום. חשבתי שאת הטרק עושים עם התרמיל הקטן יותר...אמורים להסתובב עם תרמיל של 80 ליטר על הגב כשמטפסים?

yush4

New member
אם תפרטי לאן את נוסעת ומה התוכניות

נוכל לעזור יותר
לשאלתך, אם צריך לסחוב מזון, ביגוד, שק"ש, מזון ואוהל לשלושה ימים- כן, צריך את התיק הגדול יותר...
מהשאלות שלך נראה לי שאת ללא ניסיון בטיולים מהסוג הזה, תני קצת מידע וניתן כיוון

זמי

New member
זה לא זה

התרמיל בתמונה הוא תרמיל מזוודה, בלי מערכת גב ומותנים רצינית.
את צריכה תרמיל שק. משקל וגודל התיק יחסיים למידותיך-כמה את שוקלת? גבוהה נמוכה? את צריכה להתאים לך תרמיל לנשים בגודל הגוף שלך ולא להתפתות לתרמיל שמישהו נותן לך בחינם. התרמיל צריך להתאים לגוף שלך בכדי שלא יגלוש למתנים, יכאיב על הכתפים .
את צריכה להחליט על אופי הטרק- אם רק טרקים בני יום ללא תרמיל כבד אלא רק תרמיל יום, קחי תרמיל שישב עליך טוב עם משקל מירבי שנראה לך שתוכלי לסחוב אבל לא יותר מ- רבע משקל גופך וגם זה תלוי במשקל שלך. אם את 50 ק"ג אל תסחבי יותר מ-15-17 ק"ג.

אם בכונתך ללכת ימים עם התרמיל עליך את צריכה להתארגן ממש מקצועית לציוד מצאים מכל ההבטים- משקל פריטים, לאיזה מזג אויר, מתי, לאיזה גובה תעלי, כמה ק"מ תלכי ליום.
בין השורות אני מבין שאת מתכוונת להליכות יום קצרות בלי ציוד על הגב. אל תתפתי לנעלים כבדות, שק שינה יקר, ועוד מלא פריטים שהחנויות ירצו לפתות אותך. חפשי מישהו שהיה ועשה מה שאת רוצה לעשות ושאלי עצות אבל תפעלי לפי העצות , לא כמו כולם-שואלים, מתייעצים, מתישים את המשיב ובסוף מתפתים למוכר בחנות.

למעלה