תרמילאי אמיתי

alli1ali

New member
תרמילאי אמיתי

ממי שקורה את השם של הפורום שלכם , כהתחלה חושב שהוא נכנס לאיזה פורום של טבע וארץ, חברה תרגעו עם הטיסות שלכם , יש פול מקומות מדהימים בארץ שניתן לבקר בהם , לפני בכלל שחושבים על חו"ל , אני מקווה שהצלחתי לעצבן אותכם קצת , אבל תחשבו על זה...

ashmash

New member
גם וגם

הפורום הזה, למיטב הבנתי עוסק בטיולי תרמילאים (backpackers) בארץ ובחו"ל. לראייה בקרוב יש טיול לאילת... נכון שבארץ יש מקומות מדהימים, אבל ברור לכולם שההר הגבוה בעולם לא נמצא בישראל (המקום הכי נמוך דווקא כן), המפלים הכי גדולים לא נמצאים כאן, בישראל יש ישראלים ולא הודים, סינים (אולי קצת), ארגנטינאים (גם זה קיים כאן) וכו´... בכל אופן כן כותבים כאן על טיולים בארץ, אם כי צריך לקחת הכל הפרופורציה ולזכור שישראל היא נקודה קטנה בגלובוס (מתאימה בדיוק לתקיעת הסיכה של המקומות שביקרת בהם) ושצריך להמשיך הלאה...

לא הצלחת לעצבן אותי ../images/Emo9.gif

יש לנו ארץ נהדרת
אבל אני תמיד מוכנה לקחת תרמיל ולעוף ממנה
ודווקא יש כאן אנשים שמטיילים בארץ, אבל יש יותר בפורום טיולים

צוציק....

תרגע שם ומהר.. והמבין יבין, בכל אופן, מנקודת גילנו על הגלובוס... אנחנו מדברים על מה שבא לנו, ולא על מה שנראה לך, תהיה בריא

alli1ali

New member
תודה בכל אופן!!

תודה רבה רבה רבה לך , ולא צריך להיות חכם בשביל להבין .. הבנתי את הקטע שלך , אמרתי מה שיש לי להגיד , הבנתי שאת המבוגרת ואני הילד , אבל זה בהחלט לא ימנע ממני לדבר , כי בכל זאת אני חושב שבמה שאמרתי יש משהו.. בכל זאת לא אפריע לכם הרבה זמן בטיסות שלכם , שיהיו לכם אחלה טיסות תבלו ותשמרו על עצמכם.. אך אל תשכחו לחזור לארץ !! ביי

יופלה1

New member
לא יפה

ללי לפעמים השתיקה שווה זהב הכנסת האורחים שלך מאכזבת נ.ב תהיי יותר מנומסת גם בצאטים והמבין יבין..... מתערב רק לפעמים

הופה....

סוף סוף נחשפנו.. והמבין יבין גם כן. ולגבי מה שאין לך מושג בקשר אליו, קבל את העצה שלך וזכור ששתיקה שווה זהב לפעמים.

syair

New member
טיולים

כמו ש-ashmash ציין. אנו לא מטיילים רק בחו"ל, והוכחה לכך היא הטיול להרי אילת שיתקיים בחודש הבא, ולפחות 5 מחברי הפורום כבר הביעו את נכונותם להצטרף. וכמו שאני לא אוהב לאכול כל יום לחם עם קוטג´, ולפעמים אני חוטא ואוכל גם לחם עם גבינה צהובה. אותו דבר לגבי טיולים. אני בדעה שכל מקום על פני היבשת (כמעט) מעניין לטיול. מאיג´רבידג´ן ועד לתורקמיניסטן (בגלל שזו מילה לועזית אפשר לכתוב אותה עם ת´ ולא רק עם ט´). בסופו של דבר, כל אחד מוזמן לעשות מה שבראש שלו, ואם אתה אוהב לטייל רק בארץ, שיבושם לך, ואתה מוזמן עד ליום הולדתך ה-120 לא לצאת את גבולות הארץ.

למעלה