תרמילאים ביפן

ashmash

New member
תרמילאים ביפן

איזה מחיר מינימלי יכול תרמילאי להוציא ביפן ביום?
טרקים קצרים מומלצים ביפן.
אשמח על תשובות, בעיקר מאנשים שטיילו ביפן. אלעד

תרמילאי ביפן? אתה אופטימי...

אז ככה: אומנם הייתי זמן קצר מאוד ביפן(שלושה שבועות) וזה גם היה לפנישנתיים וחצי בערך ומאז היתה נפילה חדה של היין אבל כמו שכולנו יודעים , יפן זה מקום יקר!!!!! אני אישית לא מכירה אף אחד שנסע לטייל ככה סתם ביפן(אלה אם הוא כבר התברגן ויש לו מספיק כסף, אבל אז הוא לא תרמילאי)בדרך כלל עובדים תקופה ואם יש מזל אז קצת מטיילים, בכל מקרה, הסיכון בלהיכנס לשם, הוא גדול כשלעצמו, כי עושים בעיות לישראלים.יש מצב להגיע ולחזור על אותו מטוס, זה משהוא שצריך לקחת בחשבון. אם אתה כבר עשיר,
ובכל זאת נוסע, אני מקושרת היטב עם יפן ויתכן שאוכל לעזור עם יותר אינפורמציה. והכי חשוב... יפן היא ארץ מדהימה!!!!! (יצא לי קצת לטייל)ומקום מוטרף לחלוטין.ושיעור ראשון ביפנית בשבילך-> " ווטשי ניהונגו ווקרנאיי" שזה אומר: אני לא מדבר יפנית.
ואם אתה נוסע... לא לפספס מסיבה בפוג´י מאוונטן

אני הייתי 5 שבועות..

הייתי אמורה לעבוד, אבל זה לא כ"כ הסתדר.
מהר מאוד התרוששתי ונאלצתי לחזור ארצה. כל הזמן הזה בכלל לא יצאתי מטוקיו, ונהנתי מכל רגע! למרות שדווקא הוזמנתי לפוג'י ע"י יפני שהיכרתי בפיליפינים.. לא יצא לי. הכול יקר! במיוחד נסיעות. אוכל - בערך כמו בארץ, יש מוצרים שיותר. מסעדות עממיות - לא נורא [המחיר] וגם נחמד. חייבים ללמוד קצת יפנית, כי הרוב שם לא מדברים אנגלית. - אומרים שעלות מחיה היא זולה יותר באיזורים אחרים מחוץ לטוקיו.

ashmash

New member
שבוע עד שבוע וחצי

הבנתי שבשל התשתית המעולה ביפן, ניתן לחקור את המקומות היפים ביותר גם בשבוע וחצי. כמה עולה שהות ממוצעת בטוקיו פר יום?

למעלה