תריס עץ לחלון

yael800

New member
תריס עץ לחלון

היי קניתי תריס של אורסאן וממש לא הבנתי איך להרכיבו. אשמח למידע על איך לקדוח ולהרכיב. המון המון תודה מראש המשך שבוע מקסים, יעל.

gevayu

New member
יכולה לתת לינק לאורסאן?

תריס מעץ מלא? מה זה? נגריה או יבוא? לא מוצא בגוגל

yael800

New member
אני מצרפת תמונות

צילמתי את החלקים (יש גם את התריס עצמו ועוד פס אחד של שלב עץ עם מקום לבורג או משהו כזה.. זה תריס לחלון סטנדרטי ידני, לא חשמלי. תודה ויום מקסים

yael800

New member
וזה הפס עץ של עוד שלב

יש בו 2 מקומות כאלה כמו שצילמתי לבורג ניראה לי..

yael800

New member
מה עלות עבודה של זגג להתקנת

התריס הזה? מחר בבוקר אמור לבוא אליי מישהו להצעת מחיר

רוני1955

Active member
למה זגג?

זה תריס מעץ, לא מזכוכית. יש לך שני חלקים כמו קוביה עם לשון. מחברים אותם לתקרה או לקיר לפי המיקום שאת רוצה, עם ה"לשון" למעלה. את החלק השלישי מחברים בקו ישר להם, באמצע. מכניסים את התריס לתוכם, ואת ה"לשון" סוגרים כלפי מטה כך שהיא חובקת את הפרופיל העליון של התריס. החלק הנוסף שיש, הוא לאיסוף החוט בזמן שהתריס פתוח. אין חובה להרכיב אותו. העבודה אמורה לקחת, לבעל מקצוע, כעשרים דקות (עם כוס הקפה). העלות צריכה להיות עלות ביקור. מעבר ל150 עד 200 ש"ח זה כבר גזל. אפשר ורצוי להרכיב לבד. זה באמת לא מסובך. לכתוב את התגובה הזאת לוקח יותר זמן מאשר להרכיב את התריס.

yael800

New member
איפה היית עד עכשיו?

טוב, הבנתי הכל מלבד "את החלק השלישי מחברים בקו ישר להם, באמצע", כלומר, הפס של השלב, תמונה 3. איך בדיוק מחברים אותו?

avi5199

New member
../images/Emo207.gifאיפה קנית את זה וכמה זה עולה ?

יש לי שני חלונות שמתאימים בדיוק לתריס כזה.

רוני1955

Active member
החלק השלישי

דיברתי על חלק נוסף שמופיע באותו צילום יחד עם שני החלקים עם ה"לשון" בצילום מספר 2. החלק הנוסף שנראה כמו שלב נוסף הוא כיסוי דקורטיבי. קשה לי מכאן לראות היכן להרכיב אותו. לאחר תלית התריס תנסי לבד לראות לאן הוא מתאים, בהתיחס לתפס מהפלסטיק. אתמול לא שמתי לב כל כך ולכן חשבתי שזה לאיסוף חוט המשיכה.

yael800

New member
החלק ה 3

חח, הבנתי, את החלק הזה הזגג שם באמצא, כפי שהסברת לי כאן (הוא יותר בקטע של אלומיניום אבל הצליחה להרכיב לי תמורת 200 ש"ח) החלק האמצעי של התריס מלמעלה קצת בולט כלפי מעלה, לא משהו שמפריע מאוד לעיין, הוא הציע לי לקדוח ולהצמיד אותו לקקיר אבל ויתרתי על הרעיון. המון המון תודה על ההסבר :) התריס הוא מעץ (יש זולים יותר מאלומיניום) שעלה 500 בהום סנטר.

למעלה