תריסים חיצוניים

guyazrad

New member
תריסים חיצוניים

שלום לכולם, ביום שישי נפגשתי עם איש האלומיניום שלי.(אנחנו בונים בבת-שלמה) במקום תריסים בסלון הוא הציע תריסים חיצוניים (תריסי הצללה כמו של אורגון רק חיצוניים ) אפשר לראות את המוצר ב www.qsi.co.il האם יש למישהו נסיון עם המוצר או דומה ? המלצות? בעד?נגד? ..... העלות של תריס כזה היא כמו תריס גלילה רגיל.(לכן ההתלבטות) תודה רבה

binbal3011

New member
צילון

אם הכוונה לצילון נאסף חיצוני אז אין סיכוי שהמחיר כמו תריס גלילה רגיל. לדעתי את מתכוונת לוילון גלילה? לגבי צילון, מאוד יפה ומודרני, סוגר עד 70% חושך ולא מחשיך מוחלט אבל יקר הרבה יותר מתריס...

guyazrad

New member
זה בדיוק הדילמה - המחיר זהה

החברה ששמתי את הלינק שלה בהודעה המקורית היא היבואנית (מגרמניה). בהתחלה סגרתי כל תריסי גלילה אבל פתאום הוא הציע את התריס הנגלל חיצונית והבטיח מחיר זהה. דיברתי גם עם המפקח שלי והוא טוען שהמחיר של תריסים חיצוניים ירד. לסיכום לא תריס גלילה אלא תריז חיצוני נאסף! תודה

jaydavid

New member
תריס נאסף גם אפשר לשלוט על מצב השלבים

כמו רפפה. נכון?

guyazrad

New member
יכול להיות שאני טועה לגבי המחיר ...

לאחר מבט חוזר בהצעה הבנתי שאכן יש הבדל. עדיין הייתי רוצה לדעת האם מומלץ או לא להחליף תריס גלילה בתריס חיצוני. לגבי עלויות אני כבר אבין מחר יותר טוב. סליחה על הבלבול.

binbal3011

New member
הבדלים

לגבי מחיר בוודאות יש הבדל - צילון חיצוני יקר יותר בדוק שוב. יש את עניין הטעם - החיצוני מאוד מודרני, חשמלי, צבע אלומניום טבעי, סגירת אור חלקית וכן דורש הכנה של כוך חיצוני לחלון - האם ביצעת את ההכנה בשלב השלד כך שהקיר החיצוני מעובה? תריס גלילה זה משהו אחר, לרוב מגיע פנימי (דומה לוונציאני), אין לי נסיון איתו

למעלה