תריאטלון נשים

תריאטלון נשים

שלום לכולן! אני החלטתי לא מזמן להצטרף לעולם התריאטלתים אז התחלתי עם ריצה כי באופניים אני כבר די שולטת, ולפני כשבוע התחלתי לשחות מה שעדיין קשה, אז איך משלבים בין השלושה כיצד יודעים איך לנתב את הגוף ולשמור כוחות. המטרה הראשונה היא כמובן תריאטלון נשים בהרצלייה. אשמח לקבל טיפים להת' טל

מור שלז

New member
טריאתלון נשים וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי טל, וברוכה הבאה. טריאתלון זה כיף, כיף גדול! וטריאתלון נשים הוא בכלל חוויה מופלאה
נשמע שאת בהחלט בדרך הנכונה: אופניים הם החלק העיקרי מבין שלושת הענפים בכל תחרות טריאתלון, כך שכבר יש לך נקודת התחלה מצויינת. ואם התחלת לרוץ, ועכשיו גם לשחות – את בדרך הנכונה. לגבי שאלותיך, מציעה לך לקרוא כאן בראיון שערכתי עם טלי פינק, מאמנת באנדיור, לקראת טריאתלון נשים הקודם. טלי נותנת טיפים כלליים לטריאתלון, וגם מייעצת לגבי השילוב: http://www.shvoong.co.il/he-IL/133/3346/ בנוסף, אני ממליצה בחום על אתר טריאתלון נשים שמכיל ה-מ-ו-ן אינפורמציה שימושית, טיפים, מאמרים ועוד: http://www.women-tri.com/ סמוך יותר לטריאתלון הנשים נתחיל לפרסם עוד כתבות לקראת טריאתלון נשים, טיפים, אימונים ועוד... את מוזמנת להשאר כאן איתנו עד אז, לשתף, לשאול, להתייעץ... בהצלחה

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

ברוכה הבאה לפורום שלנו ולעולם הטריאתלון, תמיד כיף שעוד ועוד נשים מצטרפות, המשפחה שלנו ממש הולכת וגדלה. רוב הטריאתלתיות שלנו קצת עסוקות כרגע בטרי' אילת, אני החלטתי לוותר עליו אז אני פה... אם לא יענו לך תקפיצי את השרשור ביום ראשון. בחרת טריאתלון מעולה להתחיל איתו, יש שם אווירה מחשמלת, רק לחשוב עליו מעלה לי דמעות. אין לי הרבה טיפים כי בעצמי עשיתי רק אחד וגם אני כרגע חושבת על טרי' הנשים הבא. מניסיון אני יכולה להגיד שתקחי בחשבון שהשחייה זה לא מה שאת מכירה מהבריכה. מדובר בשחייה בים עם לא מעט נשים, זה שונה לחלוטין. אם יש לך אפשרות להתאמן קצת בים, כמובן כשמישהו נצמא על החוף ושם עליך עין זה יעזור לך לקבל קצת פרספקטיבה. יש גם קבוצות טריאתלון ואז הם מתאמנים בכל התחומים ואני מניחה שגם יענו לך על השאלות של שמירת כוחות ואיך להתכונן ספציפית לזה. לקראת הטריאתלון עצמו סוזי ומור (וסליחה עם שכחתי עוד מישהי) מארגנות אימונים שניתנים בחינם על ידי מאמני קבוצות ידועים, הם נותנים הרבה טיפים ומאפשרים לבדוק את המסלול, כולל השחייה. מעבר לזה הפורום פה בהחלט יכול לעזור לך. שיהיה לך המון בהצלחה וכיף שאת איתנו

למעלה