תרופת אהבה.

תרופת אהבה.

האם מישהו יוכל למכור לי תרופת אהבה?? אני יודעת שאתם שונאים לשמוע אותי מדברת על זה כל הזמן, אבל אני כבר כמעט לא עושה את זה, אתם חייבים להודות. יש אותו, את החבר לשעבר הזה, שהוא די מיתולוגי כזה, אני חושבת שחברה שלי הניחה את זה הכי טוב, ``אי אפשר להפסיק לאהוב אותו.`` בתקופה האחרונה היינו דיי מסוכסכים, במעין תקופת שנאה כזו, ואני אצטט חבר טוב שלי - ``שנאה יותר קרובה לאהבה מאשר אדישות`` (למה הוא צודק כ``כ?!) כל מקרה... אני לא יודעת אם אני עדיין אוהבת אותו. אחרי שלא היינו מעל לחודש בקשר דיברנו היום בטלפון איזה שלושת רבעי שעה על הכל... והתחלתי להגיד ``אבל אתה יודע שאני עדיין...`` ושם עצרתי את עצמי. ``בתולה?`` הוא שואל אותי. ``כן, כן``, אני עונה לו. כ``כ קשה לי להודות בפניו שיתכן מאד שאני עדיין מאוהבת בו, ויותר מהכל, הוא לא אוהב אותי. אמנם עמוק בפנים, אני מניחה שהוא כן, אבל כרגע הוא ``מאוהב`` במישהי אחרת... ``אתה מאוהב בה באמת?`` (היסוס) ``אני חושב... כן, אני מאוהב בה...`` אבל פשוט... הוא מהסוג של האקסים שאי אפשר להפסיק לאהוב, כי הוא פשוט מושלם. ואני יודעת שארקדי יגיד שהוא אדיוט גמור, ושירה תגיד שהוא נחמד (יותר מדי אנשים פגשו אותו פה), אבל מאז שנפגשנו בלג`נדרי לפני שבוע וחצי הוא נכנס לראש ופשוט מסרב לצאת. אז האם למישהו יש תרופה לאהבה? כי כבר שבוע וחצי אני בחיפושים אחריה... THiNK FLOYD מיכל

*may*

New member
אזל המלאי.

אבל באמת שהלוואי והיה. זה היה פותר המון בעיות. מצד שני, כמו כל הסיפורים על כל התרופות האלו היא בטח הייתה הופכת את האהבה שהייתה קודם לשנאה. אז מה עדיף? אהבה או שנאה ?

*may*

New member
אדישות- מי המציא את הדבר הזה ????

מי שהמציא אותו מקולל. זה הדבר הכי מעצבן שיש... יותר מכעס יותר משנאה יותר מהכל. גם אני מעדיפה אהבה. אבל מיכל, אגב, אני חושבת שכדאי לך להפריד את האהבה מהאובססיביות.. (לא?) מעיין.

Levinzone

New member
אהבה <> אובססיביות :)

באמת שזה יהיה חכם אם כל הבנות (אני מצטערת, אבל זה נכון) פה היו יכולות להפריד את האהבה מהאובססיביות, או להיףך בעצם.. וגם לכמה בנים לא היה מזיק לעשות את זה. זה ממש נוראי.. שאי אפשר להשתחרר מבנאדם שלא רוצה אתכם או ממישהו שזה נגמר ביניכם, לא? אני לא ממש יודעת כי אני מתגברת בקלותתתת נוראית על דברים כאלה... אני גם ממש הגיונית משום מה.. אם נגיד אני רוצה מישהו ואני יודעת שזה לא ילך, אני פשוט שוכחת ממנו... כזאת אני, ואני מודה לאבאמא שאני ככה! אבל, ככה זה בחיים (אני חושב על זה ואח``כ שוכח) - לא בוחרים את מי זאתם, ולרוב האנשים לא כל כך קל להתגבר על אהבות... אז כן, תרופה כזאת תהיה ממש רעיון טוב, אבל רק שלא תשכיח את כל הרגעים הטובים שהיו!! חייבת לצטט סלוגן מבמה: זהו סיפור על ילדה בשם מזל... -תרגום חינם לשירי בריטני ספירס- לא יודעת למה דווקא זה! -יעל-

וואלה ?

אני הכי אדיש פה. באמת.. זאת תכונה דיי בולטת אצלי ואני לא יכול להתעלם ממנה. פעם אחת שיחקנו כדורסל וקיבלנו מלא סלים ... והייתי אדיש ..ושיחקתי עם איזה ערס אחד .. בסוף הוא החליט שכדאי לו לדפוק בי מכות כפתרון לכך . שימות.

*may*

New member
כן אני מכירה את זה מקרוב מאוד גלעד.

אבא שלי אדיש כמו לא יודעת מה. יותר ממך אולי אפילו. והקטע הוא שהוא אדיש רק כשהוא הכי לא צריך להיות אדיש שבעולם.. וכשהוא אמור להיות אדיש הוא לא אדיש בכלל.. אוף.. שיחליף את התזמון שלו.. :) מעיין.

*may*

New member
רוצה לעשות תחרות ?

אני חושבת שהוא ינצח. :) לא נורא גם מקום שני זה בסדר... חיחי :)

לא נראה לי

אני חושב שאני לא פחות אדיש מכל אחד. אתה בטוח לא יכול להיות יותר אדיש ממני ואולי יכול להיות אבל אני גם אדיש מה רע בלהיות אדיש shine

luka

New member
בולשיט

כל עוד אני פה, אני הכי אדישה... זהו. ואדישות- למה אנשים מתעצבנים מזה? ךא מבינה מה מעצבן בזה אדישות וציניות לשילטון!

*may*

New member
אוף ! אני שונאת את התפוז הכתום הזה

שלא מדביק את ההודעות ! זאת הפעם השביעית שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת.. אז ככה- אדישות זה מעצבן. נכון שיש פעמים בהם האדישות נחוצה ואפילו מאוד ואז אני מוציאה לאור את אדישותי וזה אפילו נחמד. זה טוב ויפה. אבל אבל אבל ענק- יותר מדיי זה כבר מוגזם. ויש פעמים שזה ממש לא במקום ואז זה כל כך מעצבן שזה נורא. בעיקר כשממהרים ושואלים או אומרים משהו למישהו והוא-מצידו, לא חושב אפילו על לענות. זה הכי מעצבן שיש. במקרים האלו זה לא נחמד, לא כיף, לא יפה ולא טוב. וכל כך לא במקום. זה לא שאני לא אדישה, אני אדישה במקרים מסויימים ואפילו מאוד אבל אבל - אני אף פעם לא מגזימה באדישות הזאת.. כאילו טוב זה נחמד אולי לקצת אבל זהו.. חוץ ממה שזה מראה- חוסר אכפתיות וזלזול - זה הכי מעצבן שיש. :) או כמו שאמא שלי אומרת- ``מה אני מדברת לקיר ???? `` (מופנה לאבא כמובן..) וזהו. תהיו אדישים, אבל במידה. :) ולסיום - ``מה, עכשיו? כרגע ? מיד ?? בחדר הנצחה ???? `` :) פחחחחחחחחחחחחחחח (מי שראה מבצע סבתא יבין..) מוקדש לדבורה הפוסטמה שלא נותנת לקרמבו מקרר בגלל התקנון.. :) סרט ענקקקקקק מעיין.

מבצע סבתא???

``או מיי גוד! אני לא מאמינה!`` יופי סופסוף עוד מישהו שמעריך את הסרט הענק הזה! ודבורה באמת פוסטמה..ובסוף היא הרשתה להם משהו כי קרמבו איים עליה שהוא יספר מה הולך בדיוק בינה ובין ריקרדו הגנן הארגנטינאי או משהו כזה.. והארון של ``סבתא חיה מתה`` שהמתנדב המסטול בנה...:) מאגניב אהבתי וכל מי שלא ראה-רוצו לחפש את זה!!!! :cool:

*may*

New member
סבתא חיה מתה !

``עידן עם הילדים בצופים. קרמבו בצבא. אבל מה עם בני ??`` ``אבל סבתא זה בני !`` ``מה עושה בני שהוא לא יכול לבקר את סבתא שלו ???`` ``סבתא זה בני !!`` ``אני יודעת. זאת הענת העירונית הזאת מכניסה לו שטויות לראש.`` ``אבל סבתא זה בני ! זה בנייייייייי !!!!`` (תוך טלטול הסבתא בכסא גלגלים..) פחחחחח זה ענק !!!! ואח``כ - ``עידן. סבתא חיה מתה.`` ``סבתא חיה מתה ?!?`` ``סבתא חיה מתה..`` חיחי אני חייבת לראות את הסרט הזה שוב !! איך קוראים לזקן שעובד בנגריה ? זה שדבורה מתעסקת איתו ? כבר שכחתי.. ולסיום- cup pf coffe, fuck of tea ? :) מעיין. קיבוצניקית שאומרת שהסרט הזה כל כך נכון (על הקיבוץ...)

orchid

New member
אוף...

כשפרסמו את הסרט הזה שנראה ממש טוב, אז סבתא שלי נפטרה וכל המשפחה שלנו הייתה בהלם מהפרסומת מהסיבה הפשוטה שלסבתא שלי (ז``ל) קראו חיה....מפחיד משהו לא אהבתי את הפרסומת שצועקים בה ``סבתא חיה מתה`` זה הפחיד אותי...מן המובן מאליו, אל לא ראיתי את הסרט למרות שעכשיו אני ממש רוצה, שמעתי שזה גדול ואני יכולה לקחת את זה בקלות כרגע...עברו שנתיים, בכל זאת. מקשיבה לצחוק הגורל, רוני.

*may*

New member
כל קשר בין המציאות לדמיון

מופרך בהחלט. מצטערת על סבתא שלך דבר ראשון. דבר שני- כשתראי את הסרט תביני שבאמת זה לא קשור למציאות ולא לסבתא שלך ז``ל. תראי שבאמת כל קשר בין המציאות לדמיון מופרך בהחלט ותראי שזה לא כזה נורא. זה סרט ענק ואני ממליצה עליו לכל אחד. מה גם שהוא כל כך נכון. אז לכי לראות את הסרט ואני מבטיחה לך שתהני. אם לא מהקטעים על סבתא חיה אז מקטעים אחרים (לא כל הסרט עוסק אך ורק בה..) אז תהני. :) ``יאללה לצמצם רווחים אני צריך להגיע לעזה היום`` ( מוקדש לקרמבו, שמזרז את המשתתפים בהלוויה תוך כדי ריצה אחרי האוטו שלוקח את הארון ורדיפת קלנועים :) )

Black Star

New member
וואו! סרט ענק!!

חשבתי שאני בערך היחידה שמכירה ואוהבת, אבל אני רואה שיש פה אנשים שאשכרה יודעים אותו בעל-פה - דבר נבון לעשות. :) אחחח, ענק. רמי הויברגר המלך. נאמבר וואן!!! יעלי, כותבת מבי``ס אחרי פחות משלוש שעות שינה. קורה.

פעם דיברתי עם מישהו על הסרט הזה

אני לא זוכרת מי, אבל אני זוכרת ששמעתי את המשפט הענק: ``מבצע סבתא זה סרט לקיבוצניקים`` כן, מעיין...סתם, בתכל`ס- אני חושבת שמבצע סבתא זה סרט שולט!! וכולם יכולים לאהוב אותו, אבל באמת- יש דברים שרק קיבוצניקים יכולים להבין...בערך כמו שאני לא אבין אף פעם את ההוויה של- ``דיזינגוף 99`` ברצינות. אבל אם בסרט זה עסקינן- ``אתה רואה למה אני שונאת את האחים שלך?! כל החיים שלהם זה רקתקנונים מפגרים!`` או, לחילופין- ``אני רוצה מקררררררררר`` אבל אין..אפשר לנצח לצטט את הסרט הזה..תסכימו איתי! :) ובחיים, אבל בחיים- אל שתוו אותי למוטי בננה. נעמה, שעכשיו באקסטזה כי מישהו הזכיר את הסרט הזה...אחחח

*may*

New member
וואי הזכרתלי את מוטי בננה !

שברח עם אחת המתנדבות לחו``ל.. נכון ? :) וואי כבר הרבה זמן לא ראיתי את הסרט הזה.. אבל עוד מעט יהיה לי אותו בבית ואני אוכל לראות אותי מתי שאני ארצה !! (נה נה בננה !) זה נכון שיש שם דברים שרק קיבוצניקים יכולים להבין, מהסיבה הפשוטה שזה סרט על קיבוץ.. למרות שאי אפשר להפסיק לצטט את הסרט הזה, עכשיו אני צריכה ללכת ולא עובר לי משהו בראש שקשור לסרט הזה.. (אבל עוד מעט יהיה לי את הסרט הזה בבית ואת הוידאו של אח שלי בחדר אז אני אוכל לראות אותו מתי שבא לי.. נה נה בננה.. :) יש לי דה ז`וו.. :) ) יאללה ביי ביי ותהנו היום :) מעיין.

Levinzone

New member
גם אני שונאת את תפוז

מופיעות לי כוכביות סתם! סתם!!!!!!! אוף איתם..

למעלה