תרופות סבתא- פתיחת שרשור

תרופות סבתא- פתיחת שרשור../images/Emo124.gif

פורום הומיאופתיה מזמין את כולכם לספר לנו על תרופת סבתא מועילה, ועוזרת מנסיונכם אנא הוסיפו את הודעתכם מתחת להודעה זו! לאחר מכן ניצור שרשור אותו נכניס כטאג ליין (אזור מודגש בראש הפורום) אז קדימה.. נועה

Q T g i r l

New member
תרופה בוודאי ידועה לכאבי גרון

מעלימה לי את הכל תוך יום תמיד. ד-ב-ש! המצאה מדהימה.. מי שיש לו אומץ אומרים גם עם בצל אני לא יכולה :) ואם כבר- אז פעם אחת שתיתי משקה לימון כשלא יכלתי בכלל לדבר ויום למחרת הייתי כמו חדשה. גם רעיון לא רע...

Q T g i r l

New member
לאו דווקא...

אני שתיתי מידורי סאוור משקה אלכוהולי אז השילוב של האלכוהול והלימון והשתיה של הכוס כנראה עשתה את הפעולה המדהימה הזאת... את הלימון כנראה שכן עדיף לגרגר... לגבי הדבש אנ פשוט אוכלת לאורך היום בכפיות קטנות.. זה עוזר גםלהקלה מיידית וגם לאורך טווח...

כאבי גרון שיעול שפעת

תה בבונג/קמומיל לכאבי גרון. לגרון נפוח -לגרגר מי לימון עם קצת מים. בצל מושרה בדבש-סירופ שיעול מעולה. מרק עוף לשפעת ותחושת חולי כללית. לשפעת-לנוח כשזה רק מתחיל..... פטנט של אבא שלי-קצת קוניאק בתה. טוב לכל המיחושים. ולא לשכוח-הכי חשוב ללכת לטיפול הומאופתי ואז יש רמדי שטובה לכל דבר (כמעט) עירית

קסם הכורכום-חתכים וכאבי גרון

תשמעו, הכורכום הוא פשוט אנטידלקתי, טוב לשים אותו אפילו על חתך והוא יכול למנוע זיהום. ובכאבי גרון הוא פלא ואומרים שאפילו בדלקת (אני מטפלת בדלקות גרון בהומיאופתיה ולאחרונה מוסיפה את תרופת הסבתא כורכום , ההומיאופתיה עוזרת מהר מאוד כורכום יקל) . אז באמת יש הקלה של הכאבים אחרי גרגור וגם מניעה ש התפתחות דלקת כי הוא אנטידלקתי. המתכון: חצי כפית מלח כפית כורכום וכוס מים רותחים לחכות שזה יהיה סביר לגרגור ולגרגר מס פעצים ביום.

כשהכאב הוא חזק ועמוק בגרון

ואין דרך להגיע אליו בשטיפה, שמים כפית כורכום במחבת על להבה קטנה, מכסים את הראש במגבת קטנה, להזהר שלא תישרף, ונושמים את אדי הכורכום דרך הפה. זה צורב בגרון, ומשתעלים. אבל גם מחטא את הדלקת, וגם מאלחש את הכאב. להזהר מכוויות. ולא לילדים.

כאבי גרון

אני מכיר את הבצל והדבש כתרופה מצויינת לכאבי גרון. ישנה טענה רווחת כי הדבש משמש כחומר אנטי דלקתי. וממה שאני יודע, מי שעושה את רוב פעילות הניקוי החיטוי וסילוק החיידקים מפאת עוצמתו הוא דווקא הבצל. מפתיע קצת לא?! יופי של תרופה לכאב גרון. תרופה נוספת לקוחה מתוך הרפרטואר של יוצאי חבר העמים על מנת לרפא כאב גרון, הם טובלים 2 אצבעות בוודקה ומעבירים נגיעה בחיך העליון. הניסיון מלמד שזה גם מוריד חום וגם מקל על כאבי גרון ובכלל.....מקל על הכל
תרופת סבתא שזכורה לי מהילדות לכאבי גרון היא חלב חם ובתוכו מומס הדבש. זה נשמע קצת דומה לתרופה הראשונה שציינתי, ואמור להיות טיפה יותר טעים.

תרופות סבתא

דלקות אוזניים \כאבי אוזניים כל זמן שאין הפרשה של מוגלה- שן שום חתוכה ומושרת בשמן זית, לחמם מעט לטמפ' הגוף ולטפטף שתי טיפות לאוזן. אפשר להשתמש באותו שמן מס" ימים. פצעי הרפס- שימוש בפרופוליס בתמיסת (מגיע כנוזל) למריחה על ההרפס. ובמקביל רמדי הומאופתית מתאימה. דלקות גרון- לגרגר מים עם מלח מס" פעמים ביום, או לגרגר מים עם תמיסת אם של פרופוליס. פטרייה וגינאלית- שטיפות עם יוגורט ביו לבן. (אני מדגיש לבן כי יש לי מטופלת שהשתמשה ביוגורט בטעם תות), אפשר גם שטיפות עם חומץ תפוחים מהול במעט מים. תולעים- חופן גרעיני דלעת על הבוקר על בטן ריקה למשך מס" ימים, הוספה של שום טרי לתזונה. וכמובן אם זה לא מספיק אז רמדי הומאופתית מתאימה...

גרד בעור

להשרות קווקר|(שיבולת שועל) במים , חצי כוס קווקר בכוס מים .. נותנים לזה מס' שעות לעמוד. אוספם את הנוזל הלבן לבקבוק ומטפיחים על המקום המגרד מסייע בהרגעה של פריחות, מעולה לתפרחות חיתולים!!!!!!!. אם יש גירוי חזק של העור אפשר להוסיף לאמבטיה... גם את הקווקר וגם את המים.

למעלה