תרופות והנקה - עזרה!

דפנה../images/Emo24.gif

בתור מי שנושאת על גבה פריצת דיסק ב3 חוליות תמימות, אני מציעה לך בחום לזנוח את האורטופד ולפנות למקום לא תרופתי. רק מנסיוני אספר שדיקור לא עזר לי כ"כ. שיאצו לא עזר לי כ"כ, אבל היתה בעיה של חוסר כימיה עממטפל. שיטת פאולה מאד מאד עזרה ועוזרת (גמליובש בנרתיק...). פלדנקריז- הצלה מו-ח ל-ט-ת. אבל זה מאדישי.

דפנה מי

New member
אני נושאת רק 2 פריצות

והמליצו לי על פילאטיס כחיזוק כללי-מה עדוע לך אם בכלל על זה? והאם בזמן התקף כדאי וטוב לעשות כאלה פעולות או רק לשכב או ללכת טיפונת...

אני אמנם משתדלת מאד להתרחק מאורטופד

אבל אחד מהם אמר לי שצריך להקפיד על 1 שעות מנוחה ביום ולא לשכב כל הזמן. גמלי נראה ששכיבה ממושכת רק מנוונת. אני יודעת שמה שמפחית ומונע אצלי כאב זה תנועה. אמני שוכבת על הגב, כשכפות הרגלים מונחות ומניעה את הרגלים מצד לצד לאט לאט הכאב נעלם. אבל מה שחשוב זה ללמוד את הגוף שלך ואת היכולות שלו, וזה מה ששיטת פלדנקרייז נתנה לי. יש משפט יפה של משה פלדנקריז שאני לא זוכרת במדויק שמדבר על הפיכת הקשה לקל ועוד... לא רוצה סתם לקלקל. תיכף צפי תצטט במדוייק.

דפנה מי

New member
הלכתי פעם לשיעור נסיון בפלדנקרייז

במרכז שלהם בנחמני בת"א ואין לי מושג איך נפלתי על שיעור כזה-אבל המדריכה שמה קלטת בטייפ שבה פלדנקרייז מנהל שיעור ואומר איזה תרגילים לעשות כאשר הוא דיבר על קבוצות שרירים מסויימות שיש להפעיל בקושי ידעתי איך אני מפעילה דוקא אותם ולא אחרים וניסיתי לעשות את הכל והכי חזק שיכולתי-מה שמסתבר שהייתי אמורה רק לעשות מה שנראה לי כמועיל (אבל מאיפה לי לדעת?) ומה שלא כואב ומה שלא קשה מדיי-כך שלא נשאר לי כלום כמעט. ניסיתי להציץ על אחרים ואחד ישן, אחרת עשתה תרגיל אחר שבכלל לא היה קשור למה שנאמר בקלטת וכן הלאה. כך התנהל לו השיעור שלאחריו שאלו אם נהניתי ופנו לענות לטלפון ולשכוח ממני ואני ברחתי כי אחרי התרשמות כזו-מי חושב להמשיך עם דבר כזה? קלטת ולא לדעת מה לעשות ומה טוב ואיך אני גם יכולה לעשות בבית

נסיון מר יכולהיות עם כל דבר

אני טיפלתי באופן אישי אצל מטפלת ענקית שהיא גם פזיוטרפיסטית. כמו כן אני משתתפת בשעורים שהיא מעבירה. שוב, בכל תחום יש מעולים, טובים, סתמיים וגרועים. המטפלת שלי הביאה אותי ממצב של צליעה
וגב עקום
למצב הנוכחי שלי
.

צימעס

New member
מה זה ה"שעור" המוזר הזה???

מהר מהר מסר לציפי (זותי עם הכדורגלים), לבקש המלצה על מטפל רציני.

למעלה