תרופות בהנקה

סגול3

New member
תרופות בהנקה

אסתר שלום,התינוק שלי בן חודש וחצי יונק בהנאה הדדית (הנקה מלאה). אני סובלת מדלקת באגן שהחלה בסוף ההריון והחמירה לאחר הלידה, מה שמאד מקשה על תיפקודי, לפעמים אני ממש לא מצליחה לקום מהמיטה שלא לדבר על ללכת, כמו כן אני סובלת מכאבים חזקים ללא הפסקה! אני בטיפול באוסטופטיה וכן בפיזיוטרפיה. ולשאלה:אפשר לקחת בהנקה וולטרן/ אדוויל/נורופן/אטרופן? במרכז הרעלות בבלינסון נאמר לי שבוודאות אפשר וזה לא מזיק לתינוק, גם בתדירות של 4פעמים ביום. האורטופד אומר שאסור בשום אופן. מחכה לתשובתך...

גילי51

New member
עד שאסתר תענה...

רשמי לפנייך מס' טלפונים חיוניים של מרכזי טריטולוגיים: מרכז רפואי רבין- 03-9377474 03-9376911 שעות פעילות-8:00-15:00 מרכז יועץ תרופתי-ביה"ח אסף הרופא 08-9779309 שעות פעילות-8:00-14:00 התקשרי ותוכלי לוודא אילו תרופות בטוחות בהנקה ! עד אז... תרגישי טוב! אמא של טל

Oy, poor you!!

I would suggest that you let your orthopede call the number in Assaf Harofe which will tell him that it is possible to take these medications while breastfeeding. This might save other mothers from getting the wrong information from him. Ask him to show you the research which says that you cannot take these drugs while breastfeeding. In the meantime, you can call this number and ask them to fax you the information to give to your doctor. I really hope that you will feel better soon. Have you tried acupuncture for the pain? i also had an orthopedic problem which the doctors could only offer me pills, injections, or surgery. After the third treatment of acupunture, I felt like a new person. YOU should try to check out different options. I hope that you will be able to be with us in this forum. Where did you give birth?​

niritcat

New member
תרגום: אוי, מסכנה!!!

אני מציעה שתתני לאורטופד להתקשר למספר באסף הרופא כדי שיאמו לו שמותר לקחת תרופות אלו בזמן הנקה. אולי זה יציל אמהות אחרות מקבלת מידע מוטעה. בקשי ממנו להראות לך מחקרים האומרים שאת לא יכולה לקחת תרופות אלו בזמן הנקה. בינתיים, התקשרי למספר הזה ובקשי מהם לפקסס חומר כדי לתת לרופא שלך. אני מקווה שתרגישי טוב בקרוב. האם ניסית אקופנקטורה לכאבים? גם לי היתה בעיה אורטופדית והרופאים הציעו לי רק תרופות, זריקות או ניתוח. אחרי הטיפול השלישי של הדיקור, הרגשתי כמו אדם חדש. נסי לבדוק אפשרויות נוספות. אני מקווה שתוכלי להצטרף אלינו לפורום. היכן ילדת?

למעלה