תרופה של המיליון

שריקו

New member
תרופה של המיליון

מה עושים כשמשועממים חוץ מיליגלוש בפורום כי קצת ישתעממתי כבר מהפורום

שריקו

New member
יפה אבל

אתה יודע שיש כמה ימי חופש עכשוי בחנוכה אז מה לעשות באותם ימים כדי להתחזק להתחלת הזמן החדש

דוסית1

New member
דבר ראשון...

אסור שתגיע לידי שיעמום כי כבר נאמר שהשיעמום מביא לידי חטא... וסתם ככה אם אתה גולש בפורום זה שהוא פורום חרדים אני יוצאת מנקודת הנחה שאתה בחור ישיבה... (אם לא תתקן אותי...) ועד כמה שידוע לי המסגרת הישיבתית יודעת טוב מאד (אפילו יותר מדי טוב... :) איך לעזור לבחור לנצל את זמנו ככה שאתה פשוט צריך לעקוב קצת יותר אחרי הסדרים והזמנים בישיבה, אחרי זה, מבטיחה לך שכבר לא יהיה לך משעמם... אז יאלה, לימוד נעים, ותתפלל עלינו...

חוסר ידע

א. מי כמוך יודעת שהשיעמום מביא לידי חטא.... ב. את כנראה, הייתי אומר אפילו בטוח לא יודעת איך זה בישיבה!! נכון שמצד הישיבה אתה מסודר עם סדר יום שממלא את כל הזמן אבל זה לא כזה `קל` בלשון המעטה! כי יש כידוע לך יצר הרע שפשוט מקשה עליך את ענין התורה והתפילה אז א"א לומר בכזו פשטות שב תלמד והכל יהיה בסדר....

לביא4

New member
דווקא לא חוסר ידע - היא צודקת!

כל יהודי, לא משנה אם הוא בחור ישיבה או עובד וכו' חייב בתלמוד תורה, במשך שעות היממה, מי אמר שלימוד לומדים רק בישיבה? ואם יש חופש אז גם לומדים ומתמידים בבית, ישנם מקומות שיש לימוד גם ב"בין הזמנין" ויישר כוחם!

sarav55

New member
אפשר גם לקרא תהילים

שיר השירים יש המון מה לעשות אם רוצים להתחזק אדם שרוצה להדבק בקודש יכול להתחבר בהמון תחומים

לביא4

New member
../images/Emo22.gifשרה יקרה -

בוודאי שאלו מקראי קודש העומדים ברומו של עולם בעולם הישיבות יש עניין דווקא ללמוד לימוד הדורש הבנה והשגה ומעדיפים שבחור ישיבה ילמד גמרא, פוסקים וכו' כעיקר הלימוד. (כמובן שיש את הזמן שקוראים גם את זה!).

sarav55

New member
אתה צודק זה יותר קל

מלסיים את ספר התהילים אזי אם באמת רוצים התעלות רוחנית יושבים בבית הכנסת עם חברותא ולומדים זה הפיתרון הקל ביותר

שיSY

New member
יותר קל?

אין יותר קשה מלימוד גמרא! זה לא קשור ל"כמות" אלא "איכות". ומי שנמצא בסדר א` שצריך ללמוד גמרא, אם הוא קורא תהילים זה ביטול תורה ב"איכות".

שריקו

New member
אמור מעט ועשה הרבה

עד כמה זה נכון המאמר הזה את אשה ולא מיתמצאת בנושא וחוסר ידע עצום כמו (שאמר הרב קלימן) דברים אפסורדים את אומרת.

לביא4

New member
בינה יתרה ניתנה באישה!!!

לשבח נשים צדקניות בפורום ייאמר, שהן בהחלט מגלות התמצאות מצויינת ויראת שמים שרק ללמוד ממנה! כל שאר הדברים הלא נכונים שנאמרים - דמגוגיה בלי שום בסיס ויסוד ותו לא! (ודווקא הן אלו שאומרות מעט ועושות יותר)!

למעלה