אסור שתגיע לידי שיעמום כי כבר נאמר שהשיעמום מביא לידי חטא... וסתם ככה אם אתה גולש בפורום זה שהוא פורום חרדים אני יוצאת מנקודת הנחה שאתה בחור ישיבה... (אם לא תתקן אותי...) ועד כמה שידוע לי המסגרת הישיבתית יודעת טוב מאד (אפילו יותר מדי טוב... איך לעזור לבחור לנצל את זמנו ככה שאתה פשוט צריך לעקוב קצת יותר אחרי הסדרים והזמנים בישיבה, אחרי זה, מבטיחה לך שכבר לא יהיה לך משעמם... אז יאלה, לימוד נעים, ותתפלל עלינו...
א. מי כמוך יודעת שהשיעמום מביא לידי חטא.... ב. את כנראה, הייתי אומר אפילו בטוח לא יודעת איך זה בישיבה!! נכון שמצד הישיבה אתה מסודר עם סדר יום שממלא את כל הזמן אבל זה לא כזה `קל` בלשון המעטה! כי יש כידוע לך יצר הרע שפשוט מקשה עליך את ענין התורה והתפילה אז א"א לומר בכזו פשטות שב תלמד והכל יהיה בסדר....
כל יהודי, לא משנה אם הוא בחור ישיבה או עובד וכו' חייב בתלמוד תורה, במשך שעות היממה, מי אמר שלימוד לומדים רק בישיבה? ואם יש חופש אז גם לומדים ומתמידים בבית, ישנם מקומות שיש לימוד גם ב"בין הזמנין" ויישר כוחם!
בוודאי שאלו מקראי קודש העומדים ברומו של עולם בעולם הישיבות יש עניין דווקא ללמוד לימוד הדורש הבנה והשגה ומעדיפים שבחור ישיבה ילמד גמרא, פוסקים וכו' כעיקר הלימוד. (כמובן שיש את הזמן שקוראים גם את זה!).
לשבח נשים צדקניות בפורום ייאמר, שהן בהחלט מגלות התמצאות מצויינת ויראת שמים שרק ללמוד ממנה! כל שאר הדברים הלא נכונים שנאמרים - דמגוגיה בלי שום בסיס ויסוד ותו לא! (ודווקא הן אלו שאומרות מעט ועושות יותר)!