תרופה נגד דיכאון?

תרופה נגד דיכאון?

היי התחלתי לקחת צמחי באך (ממטפלת בצמחי באך) זה די עוזר , אבל באופן חלש ביותר וגם זה לא תמיד. האם יש משהו יותר קיצוני? תודה

freearth10

New member
השילוב המנצח

היי שירי, יתכן ואת צריכה לשלב את התמציות עם עוד טיפול. אם את מרגישה שיפור זה כבר טוב. אם את לוקחת את התמציות לאורך זמן יתכן וכדאי לבדוק הוספה של תמצית או שינוי התמצית כולה. אני ממליצה לך מאוד לשלב את הטיפול בתמציות עם עוד טיפול אלטרנטיבי להעצמת הטיפול. קיימים בשוק גם תמציות קריסטלים שעובדות בדרך כלל הרבה יותר מהר. אבל אם לא מזמן התחלת לקחת את תמציות באך - תני לזה זמן. מאיה

SideKick

New member
הצורך בשינוי...

אני מסכימה עם הצורך בשילוב עם טיפול נוסף, כדי להגיע למצב של שינוי אמיתי. לא הייתי משתמשת בביטוי - קיצוני, כפי שאת הגדרת זאת, אלא הייתי הולכת על טיפול שבאמת יכול לעזור לך לזוז מן המקום שבו את נמצאת. יש סיבה שהגוף שלך מייצר דיכאון. אינני מתכוונת רק לגוף הפיסי, אלא לכל המכלול (גוף, נפש, מערך רגשי, שדה אנרגטי), אשר במצב הנוכחי יוצר תחושת דכדוך. כדי להבריא מתחושה זו יש צורך לעשות שינוי פנימי. אני באופן אישי מאמינה שטיפול בתנועה ובדמיון מודרך הוא הדרך הנכונה, אולם בפורום זה תוכלי לשמוע דעות נוספות, כולן מן הסתם יכוונו אותך לטיפול שמטרתו היא ללמד את הגוף לעשות את השינוי ולהתקדם הלאה.

למעלה