תרופה לסרטן???

תרופה לסרטן???

שלום רב, לאחרונה יצא לי לבקר בביג'ינג (בירת סין העממית) - ולצערי חליתי ונאלצתי ללכת לרופא סיני. הרופא הסיני אמר לי לשתות הרבה תה ירוק עם יסמין (גם כדרך חיים!!!) ובלי קשר אמר לי שיש תה הרבה יותר חזק - תה לבן עם יסמין. בנוסף, הרופא הסיני גם זרק לי שאם שותים 4-5 כוסות של תה ירוק סיני עם יסמין או תה לבן סיני עם יסמין בכל יום במשך כמה חודשים (לבן הרבה יותר טוב בתור תרופה, ירוק זה טוב לאנשים בריאים) - ניתן לרפא סרטן (כל סוג של סרטן!!!) ללא ניתוח וללא שום הקרנה!!!!!!!!!! רציתי לשאול את המומחים בפורום אם יכול להיות שזה נכון? בתודה מראש, סתם אחד לא מיוחד

0 אור 0

New member
לכל אדם לכל סוג ובכל מקרה??

לא - לא יכול להיות, אני מאד מאמינה ברפואת הצמחים, ואכן יש צמחים לא מעטים שמסייעים למניעת סרטן, ואפילו לריפוי סרטן, אבל לצערי, עדיין מוקדמת מדי ההחלטה לבטל את מחלקות הסרטן בבתי החולים, להפוך אותן למרכזי יצירה וספורט ולשלוח את כולם לשתות 5 כוסות תה יסמין ביום.

0 אור 0

New member
בטוח שאם מישהו חולה סופני כדאי לנסות כל דבר

במיוחד תה, כורוכום וכיוצא בזה דברים לא מזיקים. אבל מכאן ועד לתשובה חיובית לשאלה המקורית שלך הדרך עוד רחוקה

רק אתמול היתה כתבה על הכורכום

נעשה מחקר בו בדקו השפעת הכורכום על תאי הסרטן. תאי הסרטן שקיבלו "כורכום"-מתו. אני מאמינה שניתן למצוא אלטרנטיבה לכל הטיפולים הכימיים הנוראיים שחולי סרטן עוברים-ראה מקרה שרה חמו. אבל צריך אומץ ותעוזה כמו שרה, שהחליטה שהיא נוטשת את הטיפולים הכימיים ומרפאה את עצמה. שרה לקחה לידיה את...חייה,היא החליטה שהיא הרופאה של עצמה-והצליח לה. אבל אומץ כמו שלה- לא לכולם יש... רק בריאות!!!

0 אור 0

New member
הנציג של חברה מסחרית שמייצרת טבליות כורכום

במינון טיפולי היה אצלנו במסגרת אירוח נציגים מסחריים בקורס נטרופתיה (הקדשנו לזה שעה מהשיעור במשך תקופה מסויימת בשנה השלישית), ההרצאה שלו שכללה פירוט של הניסויים והמחקרים שנעשו , היתה מאד מעניינת ומחכימה, גם הידע המסורתי שהביא בכלל להתחלת המחקרים מדבר בפני עצמו, ויחד עם זה, מה לעשות שאני נמצאת מספיק זמן בעולם - ועוד זוכרת שאנשים מתו מסרטן למצי המצאת הטיפולים החדשניים הנוראים האלו, ועוד זוכרת את הילדים פגועי הפוליו שנולדו לפני התחלת החיסונים, ואפילו בת דודה שנפטרה כתוצאה מסיבוך של מחלות ילדות היתה לי. צריך הבין לרפואה הטבעית, יש המון עוצמות ויכולות, אבל חלק ממנה היה גם קבלה של מוות במקרים רבים שבהם הרפואה המודרנית אינה מקבלת אותו ו"מנצחת" אז הסיפור של אותם אנשים יחידי סגולה שמצליחים להתגבר על הסרטן באמצעים שונים אכן מעורר השראה ותקווה, אבל לדעתי לא ניתן להסיק ממנו שאותה תרופה מתאימה לכולם.

מאיר72

New member
לא בדיוק

תה ירוק מכיל הרבה נוגדי חימצון שמגנים על התאים ובעקיפין מונעים את הסרטן, זה טוב כחלק מדרך חיים, אבל לא כתרופה בודדת בלבד.

TheGreatNut

New member
סרטן בחלק גדול מהמקרים נגרם...

כתוצאה משגרת חיים לא בריאה שנמשכה במשך שנים אם לא עשרות שנים. במקרה כזה אני לא מאמין שתה, או כל שתייה או מזון כאלו או אחרים יעזרו. אם הגורם הוא שגרת חיים לא בריאה התרופה היא שינוי שגרת החיים לשגרת חיים בריאה. כמובן שיש עוד אינספור דרכים לעזור ולסייע, אבל ריפוי שלם יתאפשר רק דרך שינוי מוחלט של שגרת החיים.

ilan91

New member
אילו זה היה נכון...

אז לא היו חולי סרטן, כי כולם היו שותים את תה הפלא, הרי מה יותר קל מתרופת קסם? אין צורך במשמעת עצמית. להיפך, זה מזיק ג ם משום שזה מאפשר לחולה להמשיך באורח החיים ולהתעלם מהרגליו יוצרי המחלות...

hal767

New member
הרופא טועה ומטעה לדעתי.

אתחיל מהסוף - לא ניתוח, לא הקרנה, ובוודאי לא טיפולים כימיים קשורים לריפוי הגוף מסרטן. אלו הם טיפולים סימפטומטיים בלבד. הם מסדרים את הבדיקות שיראו הצלחה, אבל למעשה החולה סובל מהמחלה לאחר הטיפולים האלה באותה מידה שסבל ממנה קודם לכן (במקרה הטוב), ובמקרה הפחות טוב הוא חולה הרבה יותר בגלל הטיפולים. זה נכון לאותם מקרים שהטיפולים הכימיים לא חיסלו אותו לחלוטין. סרטן הינה מחלה עמוקה, ולה יכולים להיות גורמים שונים. היא השלב המתקדם והאחרון בשרשרת ההרעלות של הגוף, בו הגוף קורס בהדרגה. מקורות ההרעלה יכולים להיות רבים: תזונה גרועה וכימיקלים במזון (מהגורמים הנפוצים יותר), זיהום אוויר, אורח חיים לא נכון ומתיש, נפש מוזנחת הגורמת לאובדן אנרגיה חשובה ולשיבושים בגוף הפיזי, צריכת תרופות רעל למינייהן, כולל זאת המוזכרת בשאלתך ועוד. תה ירוק אינו משהו שהגוף צריך, והוא ניזוק ממנו. הרבה צמחים הגדלים בטבע יכולים להזיק בגלל רעילותם ובגלל שאינם מתאימים לצרכי הגוף האנושי. בתה הירוק ישנם סמים מזיקים (קופאין ותאין למשל), הוא גורם להיווצרות חומצת שתן בגוף, הגורמת למחלות פרקים, לאבנים בכליות ועוד נזקים שונים, הוא גורם לאובדן סידן וברזל, לעליה בלחץ הדם ועוד. תה, להבדיל ממזון בריא, אינו גורם לבניה חדשה של תאים בריאים ולתיקון נזקים באורגניזם. הוא סטימולאנט, הוא אינו מזון ואינו מרפא. הגורם היחידי שיכול לרפא את הגוף הוא הגוף עצמו, אם ניתן לו תנאים לכך. לכן הטבעונות ההייג'יניסטית אינה עוסקת בתרופות קסם מפוקפקות ובקיצורי דרך מפתים, אלא בקיום תזונה אורגנית ואורח חיים נכון כדרך להשבת הבריאות.

למעלה