תרופה לגימגום?????

shuky63

New member
תרופה לגימגום?????

במאמר שהלינק שלו מופיע בהמשך מתואר ניסוי שנעשה על השפעת תרופה בשם ריספרדל על גימגום.התרופה יועדה במקור לטיפול בסכיזופרניה ובניסוי השתמשו במינון נמוך בהרבה מזה שמשתמשים בו לטיפול בסכיזופרניה. עורך הניסוי פסיכיאטור בשם ג'רלד מגווייר,מגמגם בעצמו מילדות. לפי המאמר נמצא כי היתה השפעה חיובית מאד לתרופה על שטף הדיבור של מגמגמים. אציין רק כי בסוף המאמר כתוב שהמחקר מומן על ידי יצרנית התרופה. אשרי המאמין ואני אמשיך לחפש מאמרים נוספים בנושא כי המאמר הזה הוא משנת 2000

נטע לי2

New member
ומה זה אומר?../images/Emo99.gif

היי, עד כמה התרופה משפיעה? ואם זה מומן על ידי היצרנית האם זה בטוח שהמחקר לא אמין??

shuky63

New member
משמעות הדבר שצריך לנסות

כי כדורים פסיכיאטריים לא משפיעים אותו דבר על כל אחד.אני לוקח סרוקסט וזה לא משפיע עלי בכלל על הגימגום וקראתי באינטרנט יותר מדיווח אחד של אנשים שהסרוקסט השפיע להם מאד טוב על הגימגום. בקיצור מי שרוצה להכנס להרפתקא הזאת צריך להיות מוכן לזה שהוא לא יצליח מהכדור הראשון.זה תהליך ארוך לפעמים כי כל כדור מתחיל להשפיע רק אחרי כחודש מהרגע שלוקחים אותו ואז צריך לנסות מינונים שונים עד שמחליטים שהוא לא משפיע.לכדורים מסוימים יכולים להיות תופעות לואי שלפעמים נעלמות אחרי שבוע שבועיים ולפעמים לא ואז צריך כמובן להפסיק ולנסות כדור אחר גם אם הכדור השפיע טוב על הגימגום. בקיצור לא תרופת פלא ולא גן של ורדים אבל אם תשאלו אותי כדאי לנסות. אני אישית הולך לנסות את הריספרדל בקרוב במקום הסרוקסט.

נטע לי2

New member
האם הציפרמקס עוזר?../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

מישהו ניסה את הכדור הזה??

shuky63

New member
שמעתי ממישהו שכדור בשם מרוניל

השפיע לטובה על הגימגום שלו

1justice

New member
לנטע

היי נטע קיבלתי התרעה במייל ששלחת לי הודעה ולא הצלחתי לראות אותה אשמח אם תשלחי לי ישירות למייל תודה

אבל

השאלה האם ההשפעה החיובית הושפעה באמת מהתרופה או בגלל שהוא האמין שזה יעזור לו ועקב כך פסיכולוגית זה 'ריכך' לו את הגימגום...

למעלה